- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 35
- Konu Sahibi yorgunmavi
-
Canım arkadaşım yaşanılan bu stresler birgün unutulacak inşallah rabbimin izniyle hayırlısı tabi herşeyin.bende çok yaşadım doğumdan sonra bebeğim vefat etmişti okumussundur buradan daha sonra ki ay geciktim gittim kan verdim betahcg çıktı kanda gebelik daha atılmamış vücuttan.üzerine regl oldum tabi umut üzüntü yıkım.üzülme vakti saati vardır biz bilemiyoruz sadece ne zaman anne olacağımızı.rabbim unuttursun tez zamanda bu üzüntüleri.inşallah dualarım hepimiz icinNe yazık ki koca bir negatif o kadar kötü oldum ki size anlatamamiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Inşallah bi sonraki ay olur. Burdan anladığım hamilelikten süphelenince evde test yapmamak lazım insanı umutlandırıyor. Mahvoldum ya.. anlatamam size ..
İki aylıktı canım missed abortus nedeniyle kaybettim. Gelişmedi bebeğim kallbi durduOlur canım niye olmasın, stres yapıyosun galiba yapma boşver akışına bırak stres de hormonları etkiliyo biliyosun .. Benimde ilk hamileliğimdi hemen olmuştu hiç düşünmemiştim beklemiyodum kafamdan çıkarmıştım, sende öyle yap düşünme nasıl olsa bir gün hamile kalıcam diye düşün stresten uzaklaş .. Bu arada senin bebeğin ne kadarlıktı ve niye kürtaj olmuştun
Inşallah hayırlısı olur dediğin gibi... sanırım artık takip etmenin stres yapmanın anlamı yok. Akışına bırakıcam. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar :/Hiç önemli değil demek ki bu ay senin için hayırlı değilmiş biz hep ne diye dua ediyoruz hem sağlığı için hem Hayırlısı olsun diye değil mi öyleyse bu ay haırlı değilmiş önünde bir engelin yok canım.bak benim sezeryan dikişim var ve beş ay beklemek zorundayım.her ay bunu düşünerekte eşinle birlikte olma tadını çıkar boş ver hamileliği Düşünme çünkü düşününce olmuyor benim düşündüğüm aylarda hiç olmadı hiç aklımdan bile geçmeyen ayda oldu
Inşallah canım. Hepimize verir Rabbim inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Bebeklerimiz biziimle biliyorumCanım arkadaşım yaşanılan bu stresler birgün unutulacak inşallah rabbimin izniyle hayırlısı tabi herşeyin.bende çok yaşadım doğumdan sonra bebeğim vefat etmişti okumussundur buradan daha sonra ki ay geciktim gittim kan verdim betahcg çıktı kanda gebelik daha atılmamış vücuttan.üzerine regl oldum tabi umut üzüntü yıkım.üzülme vakti saati vardır biz bilemiyoruz sadece ne zaman anne olacağımızı.rabbim unuttursun tez zamanda bu üzüntüleri.inşallah dualarım hepimiz icin
canım üzülme şöyle düşün en azından bekleyeceğin bir korunma süren yok bütün zamanlar senin yani.bende ilk ay çok takmıştım adet olunca çok üzülmüştüm .2. ay umursamadım tatile çıktık eğlendim bol bol yüzdüm kafamdan çıkarmıştım bebeği tatilde hamile kalmışım dönüşte düğün vardı bilmeden bir güzelde tepindim halay çektim nasıl olsa yoktur bebek diye ay sonu geçiktim bi baktım hamileyim.hoş sonu hüsranla bitti 5. ayımda ama neyse hayırlısı böyleymiş.yani umursama içinden geldiği gibi yaşa bi bakmışsın o ay hamie kalmışsınInşallah hayırlısı olur dediğin gibi... sanırım artık takip etmenin stres yapmanın anlamı yok. Akışına bırakıcam. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar :/
Eevt haklısın öyle yapıcam bende canım inşallah.. hayırlısı olur :/canım üzülme şöyle düşün en azından bekleyeceğin bir korunma süren yok bütün zamanlar senin yani.bende ilk ay çok takmıştım adet olunca çok üzülmüştüm .2. ay umursamadım tatile çıktık eğlendim bol bol yüzdüm kafamdan çıkarmıştım bebeği tatilde hamile kalmışım dönüşte düğün vardı bilmeden bir güzelde tepindim halay çektim nasıl olsa yoktur bebek diye ay sonu geçiktim bi baktım hamileyim.hoş sonu hüsranla bitti 5. ayımda ama neyse hayırlısı böyleymiş.yani umursama içinden geldiği gibi yaşa bi bakmışsın o ay hamie kalmışsın
rabbim sabrını versin inşallah inan kelimeler okadar yetersizki yaşadıklarının yanında tutuldum resmen bişey diyemiyorum bende 6 aralıkta düşük yaptım 9 haftalıktı evde kendiliğinden düştü elime aldım bir kaba koydum keseyi götürdüm doktora o an belki şokla belki de 6 yaşındaki oğluma bişey belli edemedim ama şimdi durup durup ağlıyorum inan bana senin ki çok daha zor imtihanın çok büyük birbirimize dua edelim bol bol bu günleri birlikte atlatıcaz ve belki birlikte yeniden gün saymaya başlıcaz ben buna inanıyorum cennettin kapaısında bir melek seni bekliyor annem gelmeden girmem içeriye diyor sen orada onunla olacaksın...kızlar 1 aralıkta sezeryan ile 34+5te doğum yaptım iyi dedi drum solunum sorunu yok önlem amaçlı bir gece küvezde tutacaz dediler gece aniden ölmüş nedeni bilinmiyor dediler otopsi sonuçları 4aya ancak çıkarmış tüp bebeğimdi benim kıymetlimdi çok aramıştık zor bulmuştuk günlerce hazırlık yaptık gecelerce hayalini kurduk babası işten geldi yorgunum demedi günlerce odasını kurdu gelin gibi çeyiz hazırladık ama bir parça kıyafetini giymek nasip olmadı kuzuma bu acının tarifi yok bu yürek yangınının tarifi yok
aslında çok nadir pozitifken negatif olması evedeki test bekledikten sonramı silik çizgi çıkmıştı o önemli ama canım inan canını hiç sıkma ve bence kendini bu kadar belirtilerle dinleme çünkü ben bu son hamilelliğimde hiç aklımda yokken hamile kalmıştım hamilelik fikrini unutup kendini başka şeylerle meşgul edince inan kendiğinden geliyor...Ne yazık ki koca bir negatif o kadar kötü oldum ki size anlatamamiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Inşallah bi sonraki ay olur. Burdan anladığım hamilelikten süphelenince evde test yapmamak lazım insanı umutlandırıyor. Mahvoldum ya.. anlatamam size ..
İlk beş dakkada çıktı. Bende öyle yapıcam stres yaptıkça olmuyor. Umarım hepimiz güzel haberler alırız..aslında çok nadir pozitifken negatif olması evedeki test bekledikten sonramı silik çizgi çıkmıştı o önemli ama canım inan canını hiç sıkma ve bence kendini bu kadar belirtilerle dinleme çünkü ben bu son hamilelliğimde hiç aklımda yokken hamile kalmıştım hamilelik fikrini unutup kendini başka şeylerle meşgul edince inan kendiğinden geliyor...
O kadar üzüldüm ki senin için...Allah yavruna rahmet eylesin. O seni bekliyor merak etme. Umarım tez zamanda tekrar hamile kalırsın acın diner. Allahtan ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı canımkızlar 1 aralıkta sezeryan ile 34+5te doğum yaptım iyi dedi drum solunum sorunu yok önlem amaçlı bir gece küvezde tutacaz dediler gece aniden ölmüş nedeni bilinmiyor dediler otopsi sonuçları 4aya ancak çıkarmış tüp bebeğimdi benim kıymetlimdi çok aramıştık zor bulmuştuk günlerce hazırlık yaptık gecelerce hayalini kurduk babası işten geldi yorgunum demedi günlerce odasını kurdu gelin gibi çeyiz hazırladık ama bir parça kıyafetini giymek nasip olmadı kuzuma bu acının tarifi yok bu yürek yangınının tarifi yok
ilk bebeKızlar merhaba. Hepimize çok gecmiş olsun. Allah sabır versin. O hevesler heyecanlar hayaller.... Umarım Rabbim hepimiz için hayırlısıysa mutlu bir haber almamızı sağlar. Benim kürtaj olalı tam iki ay oldu. Doktor iki ay korun dedi ama ben ilk adetten sonra karar vermiştm. Bu ay denedik adetime de 3 gün var. Siz bilgilisiniz sormak istedim şimdi kan testi ypsam kesin sonuç alır mıyım... :/ herşeyden çok istiyorum
Bende iki bebeğimi kalp durmasından kaybettim ilki 7,5 haftalıktı ikincisi 13 haftalık ilk kayıplar genelde insanda daha çok yara bırakıyor sanırım şok etkisi yapıyor geçen cumartesi kürtaj oldum şu an boşluktayım yıkılan hayallerimle birlikte kalakaldım kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay bence bir sonraki sağlıklı olsun kızlar insan kayıp yaşadıkça çok daha tedirgin oluyor dr a gitmek bile işkence gibi geliyor hepimize geçmiş olsun.
kızlar 1 aralıkta sezeryan ile 34+5te doğum yaptım iyi dedi drum solunum sorunu yok önlem amaçlı bir gece küvezde tutacaz dediler gece aniden ölmüş nedeni bilinmiyor dediler otopsi sonuçları 4aya ancak çıkarmış tüp bebeğimdi benim kıymetlimdi çok aramıştık zor bulmuştuk günlerce hazırlık yaptık gecelerce hayalini kurduk babası işten geldi yorgunum demedi günlerce odasını kurdu gelin gibi çeyiz hazırladık ama bir parça kıyafetini giymek nasip olmadı kuzuma bu acının tarifi yok bu yürek yangınının tarifi yok
Allah sabır versin canım hepimize, bizi bizlerden başka anlayan yok maalesef, evlat acısının tarifi yokmuş bunu anladım. Nasıl olursa olsun evlat evlatmış, 3 aylık 5 aylık 9 aylık hepsinin acısının boyutu farklı belki ama acı aynı .. Benimde 6 aylık oğlum meleğim uçtu, 28 kasım cuma günü gece 2 de ayrıldı bedenimden, acılarımız çok yeni .. Senin kızın varmış Allah bağışlasın onu sana, ilk bebeğimdi benim ..başınız sağolsun..
bende acımı paylaşacak yer arıyorum..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..
canım kimsenin anlamasını bekleme yaşayan anlar .teselli vermeye çalışıyorlar ama daha çok üzüyorlar bazen .herkesin söylediklerini bizde biliyoruz ama bunu gelde içimize anlat inşallah zaman herşeyin ilacı olur tek tesellim bubaşınız sağolsun..
bende acımı paylaşacak yer arıyorum..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..
Allah sabır versin canım hepimize, bizi bizlerden başka anlayan yok maalesef, evlat acısının tarifi yokmuş bunu anladım. Nasıl olursa olsun evlat evlatmış, 3 aylık 5 aylık 9 aylık hepsinin acısının boyutu farklı belki ama acı aynı .. Benimde 6 aylık oğlum meleğim uçtu, 28 kasım cuma günü gece 2 de ayrıldı bedenimden, acılarımız çok yeni .. Senin kızın varmış Allah bağışlasın onu sana, ilk bebeğimdi benim ..
canım aynı gün kaybetmişiz yavrulayımızı benimkide 28 haftalıktı şimdi yaşasaydı 30 haftalık olacaktı
Aynı gün aynı acıları yaşamışız demekki, Allah sabırlar versin bize senin normal doğumdu dimi canım kanama durumun falan nasıl şu an ?canım aynı gün kaybetmişiz yavrulayımızı benimkide 28 haftalıktı şimdi yaşasaydı 30 haftalık olacaktı
yok canım sezeryan kanama lekelenme şeklinde var senin nasılAynı gün aynı acıları yaşamışız demekki, Allah sabırlar versin bize senin normal doğumdu dimi canım kanama durumun falan nasıl şu an ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?