bebeğini kaybeden anneler

Canım arkadaşım yaşanılan bu stresler birgün unutulacak inşallah rabbimin izniyle hayırlısı tabi herşeyin.bende çok yaşadım doğumdan sonra bebeğim vefat etmişti okumussundur buradan daha sonra ki ay geciktim gittim kan verdim betahcg çıktı kanda gebelik daha atılmamış vücuttan.üzerine regl oldum tabi umut üzüntü yıkım.üzülme vakti saati vardır biz bilemiyoruz sadece ne zaman anne olacağımızı.rabbim unuttursun tez zamanda bu üzüntüleri.inşallah dualarım hepimiz icin

İki aylıktı canım missed abortus nedeniyle kaybettim. Gelişmedi bebeğim kallbi durdu . Sağol inşallah hayırlısı olur... Rabbim büyük

Inşallah hayırlısı olur dediğin gibi... sanırım artık takip etmenin stres yapmanın anlamı yok. Akışına bırakıcam. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar :/

Inşallah canım. Hepimize verir Rabbim inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Bebeklerimiz biziimle biliyorum

Inşallah hayırlısı olur dediğin gibi... sanırım artık takip etmenin stres yapmanın anlamı yok. Akışına bırakıcam. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar :/
canım üzülme şöyle düşün en azından bekleyeceğin bir korunma süren yok bütün zamanlar senin yani.bende ilk ay çok takmıştım adet olunca çok üzülmüştüm .2. ay umursamadım tatile çıktık eğlendim bol bol yüzdüm kafamdan çıkarmıştım bebeği tatilde hamile kalmışım dönüşte düğün vardı bilmeden bir güzelde tepindim halay çektim nasıl olsa yoktur bebek diye ay sonu geçiktim bi baktım hamileyim.hoş sonu hüsranla bitti 5. ayımda ama neyse hayırlısı böyleymiş.yani umursama içinden geldiği gibi yaşa bi bakmışsın o ay hamie kalmışsın

Eevt haklısın öyle yapıcam bende canım inşallah.. hayırlısı olur :/

Bende iki bebeğimi kalp durmasından kaybettim ilki 7,5 haftalıktı ikincisi 13 haftalık ilk kayıplar genelde insanda daha çok yara bırakıyor sanırım şok etkisi yapıyor geçen cumartesi kürtaj oldum şu an boşluktayım yıkılan hayallerimle birlikte kalakaldım kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay bence bir sonraki sağlıklı olsun kızlar insan kayıp yaşadıkça çok daha tedirgin oluyor dr a gitmek bile işkence gibi geliyor hepimize geçmiş olsun.

kızlar 1 aralıkta sezeryan ile 34+5te doğum yaptım iyi dedi drum solunum sorunu yok önlem amaçlı bir gece küvezde tutacaz dediler gece aniden ölmüş nedeni bilinmiyor dediler otopsi sonuçları 4aya ancak çıkarmış tüp bebeğimdi benim kıymetlimdi çok aramıştık zor bulmuştuk günlerce hazırlık yaptık gecelerce hayalini kurduk babası işten geldi yorgunum demedi günlerce odasını kurdu gelin gibi çeyiz hazırladık ama bir parça kıyafetini giymek nasip olmadı kuzuma bu acının tarifi yok bu yürek yangınının tarifi yok

rabbim sabrını versin inşallah inan kelimeler okadar yetersizki yaşadıklarının yanında tutuldum resmen bişey diyemiyorum bende 6 aralıkta düşük yaptım 9 haftalıktı evde kendiliğinden düştü elime aldım bir kaba koydum keseyi götürdüm doktora o an belki şokla belki de 6 yaşındaki oğluma bişey belli edemedim ama şimdi durup durup ağlıyorum inan bana senin ki çok daha zor imtihanın çok büyük birbirimize dua edelim bol bol bu günleri birlikte atlatıcaz ve belki birlikte yeniden gün saymaya başlıcaz ben buna inanıyorum cennettin kapaısında bir melek seni bekliyor annem gelmeden girmem içeriye diyor sen orada onunla olacaksın...

aslında çok nadir pozitifken negatif olması evedeki test bekledikten sonramı silik çizgi çıkmıştı o önemli ama canım inan canını hiç sıkma ve bence kendini bu kadar belirtilerle dinleme çünkü ben bu son hamilelliğimde hiç aklımda yokken hamile kalmıştım hamilelik fikrini unutup kendini başka şeylerle meşgul edince inan kendiğinden geliyor...

İlk beş dakkada çıktı. Bende öyle yapıcam stres yaptıkça olmuyor. Umarım hepimiz güzel haberler alırız..

O kadar üzüldüm ki senin için...Allah yavruna rahmet eylesin. O seni bekliyor merak etme. Umarım tez zamanda tekrar hamile kalırsın acın diner. Allahtan ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı canım

ilk bebe

allah sabır versin inşallah böyle bir acı birdaha yaşamayız kürtajdan sonra gercekten çabuk hamile kalınıyo allah herşeyin hayırlısını versin

canım yaşadıklarımızın tesellisi yok zamanla kedimiz aşacağız. tüp bebekten sonra doğal yollardan hamile kalan çok insan var. inşallah her şey gönlünce olur bol bol dua oku

başınız sağolsun..
bende acımı paylaşacak yer arıyorum..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..

Allah sabır versin canım hepimize, bizi bizlerden başka anlayan yok maalesef, evlat acısının tarifi yokmuş bunu anladım. Nasıl olursa olsun evlat evlatmış, 3 aylık 5 aylık 9 aylık hepsinin acısının boyutu farklı belki ama acı aynı .. Benimde 6 aylık oğlum meleğim uçtu, 28 kasım cuma günü gece 2 de ayrıldı bedenimden, acılarımız çok yeni .. Senin kızın varmış Allah bağışlasın onu sana, ilk bebeğimdi benim ..

canım kimsenin anlamasını bekleme yaşayan anlar .teselli vermeye çalışıyorlar ama daha çok üzüyorlar bazen .herkesin söylediklerini bizde biliyoruz ama bunu gelde içimize anlat inşallah zaman herşeyin ilacı olur tek tesellim bu

canım aynı gün kaybetmişiz yavrulayımızı benimkide 28 haftalıktı şimdi yaşasaydı 30 haftalık olacaktı

canım aynı gün kaybetmişiz yavrulayımızı benimkide 28 haftalıktı şimdi yaşasaydı 30 haftalık olacaktı
Aynı gün aynı acıları yaşamışız demekki, Allah sabırlar versin bize senin normal doğumdu dimi canım kanama durumun falan nasıl şu an ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…