- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
- Konu Sahibi denizakay34
Bulantınız varsa,kayınvalideniz kendi evinde yapsın yemeği.Eşiniz eve gelirken annesinden alsın yemekleri getirsin.Eşim beni hamileyim bulantılarım çok vardı yemek filan yapamicam haldeydim annende az kal hem yemek sorun olmaz dedi bende az annemde kalırım azda sana gelirim dedi bende tabiki olur dedim o niyetle gönderdi.Annesiyle yaşamıyor sağolsun ben evden ne zaman uzun süre aileme gitsem eşim yemek yapamaz he temizlik ütü alasını yapar istese ama işte evlendiginden beri bir garip şekilde ben yokken annesinden gidiyor yardım istiyor bana söylemek yerine bende ondan istiyorum bazi şeyleri ben kendi anneme diyomuyimki gelip uyumu yaparmisin yada bulaşıkları mi yikarmisin ama eşim öyle değil ben kapıdan o bacadan hemen annesini sokuyor kadında temizlikci gibi sanki hemen bayılarak koşturuyor demiyoki biraz karına yardım et sende birşeyler yap yok ondan sinir oluyorum.uzakta bir sehrede tasinsak heryere annesine taşıma düşüncesi var adamda annesi yalnız yaşıyor ve hep yakınında istiyor daha doğrusu ikisinde birlikte oturmak istiyorsa ben istemiyorum baskı bundan.Zaten ayrılırsam asla biter ben ilk evliligimde yaşayamadım hızlı evlendim ve 3 ay babası tarafında baya kavgalı gürültülü yaşamıştım böyle olucagini bilseydim zaten delimiyin paşalar gibi oturdum evimde.