• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini kaybeden anneler

Merhablar bu topici acali baya olmus ama bende maalesef araniza katildim iki kaybim var ilki 21 haftalikti kalbi durdu oglumun allah verdi aldi ins yeniden anne olcam dedim 3 ay sonra tekrar hamileydim 23.haftaya kadar cok iyiydi hersey ta ki doktor serklaj yapip bebegimi erken dogumla kaybedene kadar sifir suyla 5 gun daha yasadi 24.haftda normal dogumla dogurdum ama skistrarark dogurtular mosmor dogdu yavrum ve kalbi dayanmadi simdi ilkinden daha cok canim yaniyor hersey karisik anne olcam mi bilmiyorum merak ediyorum burdaki anneler bu kadr acidan sonra anne olabilirdiler mi belki bana umut olursunuz

Merhaba herkese. 1.5 yıl önce geçirdiğim leep konizasyon ameliyatından sonra geçtiğimiz kasım hamile olduğumu öğrendim. Drum başından beri riskli bir gebelik olacağını bebeklerimi kaybedebileceğimi(bebeklerim diyorum ikizlerdi) söylemesine rağmen biz nasip deyip yola çıktık ve kürtaj olmadım. Hamileliğimin 10.haftasına girdiğimde şiddetli kanama ve ağrı şikayetleriyle hastaneye gittiğimde bebeklerimden birinin öldüğünü ve diğerini de kaybedebileceğimi söyledi ve dün itibarı ile diğer yavrumu da kaybettim. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. 9 haftalığıda aynı 3vyaşındakide aynı anneye. Evlat evlattır. :(

Merhaba. Ben de leep operasyonundan 9 ay sonra hamile kaldim. Çok sağlıklı bir gebelik geçiriyordum fakat 24. Haftada doğum süreci başladı. Sezaryanla dünyaya getirdim bebeğimi. Ama çok erken bir doğum olduğu için 2 gün sona bebeğimi kaybettim. Çok zor bir süreç. Yaşamayan bilemez anlayamaz. Allah bebegini kaybeden tüm annelerin yardımcısı olsun. (Ki beni çocuğumu kucağıma alamadim diye anne olarak bile görmüyorlar) neyse rabbim isteyen herkese sağlıklı bir sekilde çocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin

Back