Canım benim ilk Çocuğum değil bir tane kızım var 7 yaşında ama gel Gör ki nasıl KARDEŞ istiyor hamile kaldığımda kızıma söylerken videoyu aldım izleyen herkes ağladı öyle bir bağırdı öyle bir sevindi ki her izleyicimde göÜm doluyordu hergün karnımı öpüyor emir ayaz diyerek karnımı seviyordu geceleri iyi geceler demeden yatağa gitmiyordu hergün kardeşi hakkında bir plan yapıyordu alışveriş merkezine gidince hemen kardeşine Kıyafet aldırıyordu bir Sürü eşim alışveriş yaptı oğluşumuza kızım kıyafetleri öpüyordu düşünsene böyle bir çocuğa nasıl söylersin bebeğimizi aldırmamız gerektiğini duyduğumuzda eşimle ben ilk düşündüğümüz Eylül naza nasıl söyleyeceğiz oldu.sezeryanla Oluşumu kaybettiğim gün eşimle gece hastane Odasında prova yaptık nasıl söyleyelim diye ertesi gün hastanedeN çıktık eşim önce oğluşumuza bakmaya gitmiş dudak ve damak yarığı vardı hemşireler lütfen bakmayın Demiş eşim bakacağım Demiş dudak ve damak yarıklarını Görmüş kulakları minicikti ellerini kafasının altına almış yan yatıyormuş yanakları dolgundu yanaklarını sevdim başımı sevdim diyor.beni eve bıraktıktan sonra defnetti yıkanmış ve kefenlemiş meleğim o kadar çok yıprandı ki oda kızıma ben söylemeye karar verdim yattığım yerden kızımı Yanıma oturturum anlattım herşeyi nasıl ağladı nasıl anlatamam onu tutmaya satılmaya çalıştım bize kızdı sizin yüzünüzden dedi beni daha çok sevdiniz Kardeşimi sevmediniz oda gitmeye karar verdi dedi.sonra dediki benim yüzümdenmi anne dedi babam anneni üzme annen hamile bebekte üzülür Demişti benim yüzümden mi öldü diye ağladı eve gelen herkese biliyormusunuz artık bizim bebeğimiz yok diyor nasıl kahroluyorum anlatamam bazen diyorum Allah'ım iyi ki bir çocuk vermiş bazen diyorum Çocuğum yokken Başıma gelseydi daha mı çabuk atlatırdım kızımla bu Süreci birlikte aşmak çok zor geldi bana yani bir yandan melek olan yavruma yandım bir yandan kızımın kardeşsiz kalmasına yandım.kızıma yeniden kardeşin olacak dedim.şimdi hergün karnıma dokunuyor anne kardeşim gelmişmidir diyor.oğlumuz olacağını kızıma söylediğimde olsun anne dedi kız istiyordu ama itiraz etmedi ama sonra yine hamile kal bana kız KARDEŞ yap anne diyordu.şimdi ben belki sana kız KARDEŞ gelir diyorum hayır istemiyorum diyor ben emir ayazı istiyorum Allah onu yeniden göndersin diyor.allahım bu kadar mı zor olurmuş Yürek bu kadar mı yanarmış bu kadar çok mu kanarmış bir yara.allahım tez zamanda sağlıklı bir bebekle hüznümüzü sevince çevirsin inşallah