- 12 Kasım 2014
- 135
- 25
- 123
- 37
- Konu Sahibi yorgunmavi
seni çok iyi anlıyorum canım bende 5 aylık yavrumu kaybettim bu gün tam 29 gün oldu hastaydı benim oğlum yaşamaz dediler bende normal doğum yaptım benden 1-2 ay sonra arkadaşlarım peş peş hamile kaldılar şimdi onlar hamile ben değilim.onları çok kıskanıyorum kendime kızıyorum ama bunun için.inan henüz hiçbiriyle görüşmedim görüşmekten korkuyorum ya daha çok üzülür toplayamazsam diye.bir tanesi de hiç arayıp sormadı .onada kızıyorum bu yüzden ama aynı zamanda görmek te istemiyorum anlayacağın arkadaşım karmakarışığım rabbime dua ediyorum banada sağlıklı bir bebek nasip et diye ilk bebeğimdi.allah hakkımızda en güzelini hayırlısını nasip etsinBende doğumuna 1 ay kala kaybettim oğlumu kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durmuştu ilk bebeğimiz olacaktı..7yıllık evliyim şuana kadar hep korunduk istiyoduk aslında ama benim cesaretsizliğim eşimin askerliği vs hep erteledik inan ben seni çok iyi anlıyorum şimdi 2aylık olacaktı bebeğim..eşim hep destek olmaya çalışıyor ama ben gizli gizli ağlayıp duruyorum onu da üzmemek için.. suni sancı ile normal doğum yaptım ama bakamadım bebeğime göremedim 1 kez bile mezarına 1 kez gidebildim şimdi arkadaşlarımın kimi hamile kimi yeni doğum yaptı üstelik daha yeni evli görümcem hamileymiş nasıl davranacağım bilemiyorum çok yalnız hissediyorum hiç bebek istemediğini söyleyen görümcemin hamile olduğunu duyunca da iyce bi tuhaf oldum üstelik benden saklamışlar üzelmeyeyim diye güya ama şimdi bunu duyunca daha çok içim parçalandı 2 haftadır toparlayamıyorum kendimi..Eşim bugüne kadar bi dediğimi iki etmedi sırf ben mutlu olayım diye ona da belli edemiyorum yüzümü güldürmek için kendini parçalıyo resmen..ama ilk görümcemi duyunca o da üzülmüş sevinememiş bile kardeşinin mutluluğuna ben hiç kimse hakkında kötü düşünmemeye çalışırım hep ama şuan içimi bi kıskançlık aldı çok kızıyorum içten içe kan pıhtılaşmasını stres tetikliyormuş onların düğün zamanında olan oldu tabiki Allahtan gelene isyan etmiyorum hep dua ediyorum Allaha sığınıyorum ama bi türlü aklımdan yavrumu çıkaramıyorum ne yapmalıyım nolur bana bi yol gösterin