- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.693
Öncelikle çok geçmiş olsun güncellemeyi okuduğumda çok sevindim.
Bazen düşünüyorum birbirinden tamamen farklı şekillerde konuşan doktorlar, nasıl bir eğitim alıyorlar da aynı hasta üzerinde bu kadar zıt yorum yapabiliyorlar diye. Çünkü kendi aileme de bu şekilde teşhisler konmuştu.
İyi niyetli düşünmek istiyorum, kendi şehrinizdeki doktorların tecrübesi o yönde olmuş demek ki o şekilde konuşmuşlar. Yoksa İstanbul'daki doktorun o kadar ciddi görmediği bu rahatsızlığa ilk doktorlarınızın dünyanın sonu gibi konuşmasını başka türlü açıklayamıyorum.
İyi doktor veya kötü doktor demek istemiyorum, tamamen daha önceki deneyimleriyle ilgili olmalı.
Aslında istanbuladaki doktorlar da kalbimin pompasının zayif oldugunu kalp kasımın zayisladigini kalbin fonksiyonlarının azaldiğını kabul etti ama bunun caresi oldugunu zamanla kalbin toparlanabilecegini ameliyattan sonrada pompa gucunun artacagini yani caresiz bir dert olmadigini soylediler. Beni laflariyla mahfeden doktor oyle bir tablo cizdiki kalbim giderek daha kotu olacak ve artık calismayacak gibi davrandı ve beni azarladı neden hamile kaldim diye bilmiyordum ki bilsem bile bile bu yola girer miyim zaten 1 tane evladim vardı.
yani uslup mu desem beni korkutup bir daha hamile kalmayayim ya da verdigi ilaclari kullanip sık sık kontrole gideyim diye mi yaptı desem bilmiyorum. Benim kendi doktorum izindeydi diye ona gitmiştim simdi doktorum dondu bir daha da gitmem zaten o doktora.