• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini kaybeden anneler

İnşallah beklemeliyim sanırım eşim de öyle diyor ama gel gör ki içim içimi yiyor. Umarım herkes bi gün hamile olduğunu yazar buraya ve en önemlisi sağlıklı olduğunu. İlk bebeğimiz olucaktı... kafaya takmamak elde değil kiii... :/
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.madem önünüzde bir engel yok Allah en kısa zamanda gönlünden geçeni göbüşüne nasip etsin inşallah.bende benim için hayırlı olacak zamanda nasip etsin inşallah diyorum.

Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.madem önünüzde bir engel yok Allah en kısa zamanda gönlünden geçeni göbüşüne nasip etsin inşallah.bende benim için hayırlı olacak zamanda nasip etsin inşallah diyorum.
İnşallah aminnnnn....

Kızlar merhaba. Hepimize çok gecmiş olsun. Allah sabır versin. O hevesler heyecanlar hayaller.... Umarım Rabbim hepimiz için hayırlısıysa mutlu bir haber almamızı sağlar. Benim kürtaj olalı tam iki ay oldu. Doktor iki ay korun dedi ama ben ilk adetten sonra karar vermiştm. Bu ay denedik adetime de 3 gün var. Siz bilgilisiniz sormak istedim şimdi kan testi ypsam kesin sonuç alır mıyım... :/ herşeyden çok istiyorcanım

hastalığına bir gün kala belki test de çıkar inşallah herşey den önce hayırlısını ve uzun ömürlü sünü verir.

Kızlar. İdrar testi yaptım evde çok hafif silik çıktı ikinci cizgi. Suan hastaneye geldim kan verdim bi iki satte kadar alıcam. Umarım vardır. Ama ümitlenmek de istemiyorum :/

merhabalar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık düşük yaptım tahmin edersiniz ki şuan psikolojim çok bozuk rabbimin yardımıyla bu günleri de atlatırız inşallah...

Kızlar. İdrar testi yaptım evde çok hafif silik çıktı ikinci cizgi. Suan hastaneye geldim kan verdim bi iki satte kadar alıcam. Umarım vardır. Ama ümitlenmek de istemiyorum :/
ina çok sevvindim senin adına silik çizgi genelde pozitif demektir ve sonuç belli olmuştur aslında bir an önce yazarsan bizde mutlu oluruz..

Sonuç negatif olsaydı Çoktan yazdı bence pozitif şu anda onun mutluluğunu yaşıyor Nasılsa müjdeli haber yazacağım diye de bizi bekletiyor diye düşünüyorum

İnşallah pozitif çıkmıştır ve inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, banada bizede umu olursun burda :) bende hiç beklemeden korunmadan başlamak istiyorum ..

Hadi hayırlısı canım dualarımız seninle ...Allah hayırlı , sağlıklı , ömürlü evlat nasip etsin hepimize inşallah ...

Ne yazık ki koca bir negatif o kadar kötü oldum ki size anlatamam :( iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Inşallah bi sonraki ay olur. Burdan anladığım hamilelikten süphelenince evde test yapmamak lazım insanı umutlandırıyor. Mahvoldum ya.. anlatamam size ..:KK17:

Ne yazık ki koca bir negatif o kadar kötü oldum ki size anlatamam :KK43: iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Inşallah bi sonraki ay olur. Burdan anladığım hamilelikten süphelenince evde test yapmamak lazım insanı umutlandırıyor. Mahvoldum ya.. anlatamam size ..:KK17:
Olur canım niye olmasın, stres yapıyosun galiba yapma boşver akışına bırak stres de hormonları etkiliyo biliyosun .. Benimde ilk hamileliğimdi hemen olmuştu hiç düşünmemiştim beklemiyodum kafamdan çıkarmıştım, sende öyle yap düşünme nasıl olsa bir gün hamile kalıcam diye düşün stresten uzaklaş .. Bu arada senin bebeğin ne kadarlıktı ve niye kürtaj olmuştun

Ne yazık ki koca bir negatif o kadar kötü oldum ki size anlatamam :KK43: iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Inşallah bi sonraki ay olur. Burdan anladığım hamilelikten süphelenince evde test yapmamak lazım insanı umutlandırıyor. Mahvoldum ya.. anlatamam size ..:KK17:
Hiç önemli değil demek ki bu ay senin için hayırlı değilmiş biz hep ne diye dua ediyoruz hem sağlığı için hem Hayırlısı olsun diye değil mi öyleyse bu ay haırlı değilmiş önünde bir engelin yok canım.bak benim sezeryan dikişim var ve beş ay beklemek zorundayım.her ay bunu düşünerekte eşinle birlikte olma tadını çıkar boş ver hamileliği Düşünme çünkü düşününce olmuyor benim düşündüğüm aylarda hiç olmadı hiç aklımdan bile geçmeyen ayda oldu

Back