- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi denizakay34
Allah rızası için nokta kullan. Bende cok dikkat etmem ama bu sekilde de hiç anlasılmıyo kiBende tam tersine kendi ailemde hep alt üstlü oturduk aile apartmaniydi ve hiç kimsenin özeli yoktu ondan ben evlenmeden önce dilediğim evlikten beklentim eşimle bir evimiz olsun o evin sorumluluğu kökten bize ait olsun dışardan kimse ne etliye ne sütlüye karışmasın ben Anneme bile gel bana yardım et diyemem çünkü ben evlendim ve bu naneyi yemeği dusunduysem eşim içinde bu geçerli tabi ozaman her iki tarafta sorumluluğunu bilmeli ben böyle bir evlilik hayal ettim çünkü çevremde gördüğüm evliliklerde böyleydi ben zaten ailede ne olsa herkesin bildiği bir ortam geliyorum varsın bizimde ozelimiz olsun afedersin benim yatak odamda eşyalarının nerde olduğunu bilmeyi versin cokmi zor zaten ben aylarca biryere gitmemişimki kaldiki bir isim olsa önemli şehir dışında ailemle ilgili eşimde gelemicek durumda olsa hemen anasını yardımina koşması gerekiyor onunda eli var yemekmi yapamiyo dışardan şöyle yada ara sor şu yemek nasıl yapılıyor hiç yoksa internet cagindayiz aç bak ben sanki anamın karnındaki öğrendim herşeyi beyninmi yok yani herşey bahane kısaca ben şunu anladım oğluyla oturup beraber oturak diye diretiyor bence eşimin durumada suan ye i bir işe geçti sıkışık kayinvalidemde kirada ama Mayıs gibi başka yere taşınması lazım ev sahibi yüzünden maksatları beraber oturalım bana baskı yapmak amaçları kardeşide evli ayrı evde oturuyor hatta eltimde istiyor beraber aynı yerde durmayı onlar yaşasın beraber ama yok benim eşim saolsun herşeyi kendi yapicak kardeşine o iş ayarlicak para kazanmasını saglicak annesine köpeğine varana kadar o bakicak keza ben varım yolda cocugumuz var kusura bakmasın kimsede bu adamda evli bütçesi belli diyen yok herkes binmiş üstüne ozaman evlenmeseydin diyorum madem öyle yaşasaydı annesiyle ama ondada ben annemle yapamadım oluyor yani atsan atamiyon satsan satamiyon ayrı ev olsun diyorum ordada ben kötü oluyorum daha napabilirim bilmiyorum.