Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben bi gogsu iki defa vermiyorum.ilk kakad minik kan mukus ve renk degisikligi gorunce kaka tahlili yaptirdim doktir birsey yok dedi.

Kizlar oglumun sonucu biyle ckti. Alerjisi var midir.

Eklentiler

• 20161226_095916.png
    171,4 KB · Görüntüleme: 116
prensseess ek gida denemeleri nasil gidiyor. Neler veriyorsun?!
Bal kabağı ve patates veriyorum. Önce 10 gün kabak 1 çay kaşığı sonra 10 gün patates . Şimdi ise karıştırıyor um miktar arttirdim. 6 aylık denemeleri hep kötüydü kan vardı. Şimdi daha yavaş ve sakin ilerliyoruz. Mukus var bakalım şimdilik iyi gidiyor gibi. Havuc ta yine tepki oldu. Mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri. Hamd olsun buna da en azından total olarak ilerliyoruz

Ancak 9. Ay in içinde olmamız nedeniyle gördüğü her yiyecek maddesini istiyor. Bu konuda artık önünü Alamıyoruz. Unutmuyor da gördüğü şeyi inş. Biran önce yediğimiz gıda sayısı artar

Ancak 9. Ay in içinde olmamız nedeniyle gördüğü her yiyecek maddesini istiyor. Bu konuda artık önünü Alamıyoruz. Unutmuyor da gördüğü şeyi inş. Biran önce yediğimiz gıda sayısı artar
Kiyamamm yaa evet saldiriyolar aninda. Bizimki gecen muzu kabuguyla agzina atti
Yazamadim hic buraya, vakit bulamadim.. Biz gastroya gittik yaklasik 1 ay once. Bize alerji uzmaninin tam tersi kati diyeti kestirdi.
Et yumurta ve sut urunleri haric bicok seyi ver sende ye dedi. Biz sok oldul. Sadece pirinc ve patates yerken birden bicok seyi actik diyette hemde birgun arayla.
Cocuk ek gida caginda boyle olmaz, kanama olsa da goz ardi et dedi..
Onu dinledik. İki haftadir et yumurta sut balik tahin haric herseyi verdim.
Cok sukur daha kanama olmadi.
Kati diyet yaparkn bile oluyordu. İlginc ama durum bu.
Bugunde asi olduk bu sinavi da gecersek ne mutlu bize..

Bursa da oturan arkadaşlar hangi doktoru önerirsiniz ? 5,5 aylık oğlum tek anne sütü içiyor son 2 aydan beri 300 er gr kilo aldı. Ben sadece sut ve sut ürünlerine diyet yapıyorum.

Kızlar bi delilik yaptım peynir yedim denemek amaçlı dün yedim bugunde yedim kan falan yok biraz mukus var sizce devam edimmi

Canim bnde yiyorum artık baktim bubay oglum az kilo almış diyet yapsam da öyle yapmasam da diyet yaptığım halde kilo az almis demekki yemem lazım kan olmadığı sürece devam edecem açmaya ins geçmiştr de kurtuluruz artık yavrum nasıl bakio anlıyorum artık yerken ağzı sapirdatio içim gidio

Ben de şu an yavaş yavaş diyet açıyorum. Ama çok korkuyorum. Yumurta akı ve peynir v.s. yemem gerek 7 aydır ağzıma sürmedigim için aşırı derece de korku var.

Ben de şu an yavaş yavaş diyet açıyorum. Ama çok korkuyorum. Yumurta akı ve peynir v.s. yemem gerek 7 aydır ağzıma sürmedigim için aşırı derece de korku var.
Az az aç bnce canım blki bi bakmisin geçmiştr alerjikerden en çabuk geçen inek sutü alerjisiymis yumurta daha geç geciomus o yüzden yunurtayi denemeye dusunmuyom daha.dr um banabir ay sonra si bardak süt ile kek yap ye bi dilim dedi oyle yaptım yedim biraz sabah ta peynir yedim gözünü falan kaşığı baya bide bir iki bişe çıktı suratında sivilce gibi sonra bi baktim kayboldu ama kaka da kan olmadı mukus var biraz rengi sari devam etsem mi acaba açmaya

Aynisi canim bizimki de saldiriyor. Bize dr un soyledigi sey, az kan olursa onemseme yiyeceksin ki alisacak, yemezsen hic alisamaz dedi.. Bakalim ins biran once kurtuluruz.

Bence az az devam et canim. Kan olmamis sonucta, kontrollu git yinede. Denemeden bilemeyiz ki sonucta..

Merhaba cok guzel anlatmissiniz.ama sanirim sizin bebeginizdeki sadece inek sutu akerjisi degil coklu besin alerjisi.iste en zoruda bunu anlamak sanirim.Allah yavrularimiza sifa versin insallah
Ben zaten sadece inek sütü alerjisi olupta digerlerine olmayan bebekle karsilasmadimkiamin insallah yavrularimiza sifa bizede sabir kuvvet versin

Canim bn maflor u dr a soyledim onun bi faydası olmaz dedi bnde kullanmak istedim acaba alsam mi ki senin dr un öneriyor mu
Sevilaycim bana gastrocu verdi bölge arastirma hastanesinin.ben memnun kaldim.ilac degil zaten ek besin o.icinde 1 milyar probiyotik varmis.kaka rengi cogunlukla sari geliyo artik.

Buarada maflor u immuncuya da gostermistim.tamam guzel dedi.Benim anladigim immuncular bu isi sadece diyetle cozmeye calisiyor.Gastrocular ise ilac destegi de yapmaya calisiyor.O yuzden ben ikisini birlikte takip edicem

Kızlar bi delilik yaptım peynir yedim denemek amaçlı dün yedim bugunde yedim kan falan yok biraz mukus var sizce devam edimmi
Canim moralini bozmak istemem ama ya gizli kan varsa? Bizim bu kaka guzel bisey cikmaz dedigimiz kakada gizli kan cikmisti.Acaba illa ciplak gozle mi gormek gerekiuor?

Canim moralini bozmak istemem ama ya gizli kan varsa? Bizim bu kaka guzel bisey cikmaz dedigimiz kakada gizli kan cikmisti.Acaba illa ciplak gozle mi gormek gerekiuor?
Ayy Dogru söylüyon bi gizli kan baktirmam lazım aklıma gelmedi

Sevilaycim bana gastrocu verdi bölge arastirma hastanesinin.ben memnun kaldim.ilac degil zaten ek besin o.icinde 1 milyar probiyotik varmis.kaka rengi cogunlukla sari geliyo artik.
Bnm dr bana inek sütü alerjisi olan bebeklere probiyotik verilmez dedi yine de sen bilirsin için rahatvedecekse ver dedi bnde mafloru sormuştum bnm de kafam karıştı bnde almayi düşünüyorum bağışıklık sistemini guclendirir en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…