- 5 Eylül 2015
- 192
- 48
- 40
Merhaba arkadaşlar yaklaşık kızımi birbucuk aydır doktor doktor gezdirdim.hepsi süt alerjisi dedi.dogumdan sonra doktorumun bana verdiği antibiyotik bende gunlerce ishal yaptı sonrasindada makatimda catlak oluştu.iki hafta fitil kullandım. Sonra aetik acisina dayanamayıp doktora gittim doktor fitoyla anestolu karistir kullan dedi.zaman belirtmedigi icin benimde catlak sorunum gecmeyince uzun sure kullandim.buraya yazdiktan sonta sut alerjisine benzeyen hastaliklar deyince bagirsak florasinin bozulmasi diye bir yazi ile karsilastim.buda uzun suren antibiyotik kullanimindan olusurmus.aklima bir aydir kullandigim laksatif fitil ve kremler geldi.hemen kullanmayi biraktim.inanin ayni gun kakasinin rengi değişti. Fakat ishal oldu.ama mukusta yok artik.az once yaptığı kakada ishalinde azaldigini gördüm. Rabbime sukurler olsunki gecti.benim gibi olan arkadaslar varsa lutfen once ilac kullaniyorlarsa onu kessinler.eger bir degisiklik olmazsa alerjik desinler.rabbim yardimciniz olsun.alerjisi olan cocuklara sifa bebeklerinin sağlığı icin aç gezen melek annelerede sabır versin.bu arada yazdigimda ilgilenen destek olan arkadaslarada ayrica tesekkur ederim.