Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba cok guzel anlatmissiniz.ama sanirim sizin bebeginizdeki sadece inek sutu akerjisi degil coklu besin alerjisi.iste en zoruda bunu anlamak sanirim.Allah yavrularimiza sifa versin insallah

Canim 3 saatte bir emzir 10 dk .bnm kin de kan diyette 15 gun sonra geçti ama çok sıkı diyet yaptım 2 ay eser miktar bile yemicen bn patates zeytin ekmek bulgur plav yedim sonra yavaş yavaş açtım diyeti düzelme var gibi dün peynir yedim sanki tepki vermedi gibi ins da vermez

Peki bu ön süt olayindaki belirtilerde inek sutu alerjisiyle aynimi oluyor
Canim sürekli onst icerse bagirsak Floransı bozuluyomus sürekli şu gibi çocuk yağlı bişe yiyemio çünkü bi göğsü 2 kere üst üste ver ama peynir yedikten sonra olduysa alerji olabilir kaka tahlili yaptinizmi bağırsakları nda enfeksiyon lökasit falan da olabilir eğer öyleyse antibiyotik le hemen geçer ins oyledir sonra kan da alerji testi yap dicem ama alerji testleri küçük oldukları için doğru sonuç vermio

Bizde elma ile ek gıda ya başladık 3 gün sonunda ağız kenarında ve popo muz kizardi. Sanırım elma dan geçemedik. Simdi birkaç gün ara verip diğer ek gıdaları deneyecegim. Herkese geçmiş olsun . İnşallah bir an önce geçer..

Canim bn maflor u dr a soyledim onun bi faydası olmaz dedi bnde kullanmak istedim acaba alsam mi ki senin dr un öneriyor mu

merhaba arkadaşlar bende alerjik bebek annesiyim galiba aylardır canım sıkılıyor neye alerjisi var bilemedim 2 aylıkken kakasında mukus ve kan gördüm tahlilde bişey çıkmadı.süt ürünlerini 10 gün önce kestim hala ishal ve kakada mukus var onun dışında uykuya dalmada zorlanıyoruz . Ne yapcam bilmiyorum çarşamba alerji uzmanından randevu aldık bakalım işin kötüsü kimse inanmıyor alerjisi olduğuna kayınvaldem bebeğe baktığı için yanımda kalıyor yine mi rejim yapıon bişeyi yok çocuğun deyip duruyo canımı sıkıyor kocam da inanmıyo destekcim yok yani çarşambagitcez inşallah yoktur ben kuruntu yapıyorumdur

Benim kizimin kakasinda bir bucuk ayda uc defa oldu ikisi belirgin degildi ama sonuncuda kan biraz faxlaydi.peki bu diyet sutun kalitesini dusurmuyor mu bebekte kilo almaz.

Mukus ve kan benide iskillendirdi.benim ailemdekilerde bisey yoktur diyor.umarim biz yaniliyoruzdur.doktordan sonrada goruselim insallah.

Arkadaslar benim laborant bir arkadasim var.bana sutu parmaginla bebegin agzinin kenarina sur alerjisi varsa kizarir orasialerji konusunda en hassas bolge dedi.hic denediniz mi???

Benim bebegimde hem laktoz intoleransi hemde çoklu gida alerjisi var daha tam olarak hangi besinler bulamadim diyet yapiyorum. Bebegim 3.5 aylik dokunan bisey yedigimde ishal oluyor. İshal dedigim gunde 10 kere yapiyor nerdeyse 2-3 kere büyük kaka gerisi gazla minik damlalar şeklinde yada bikaç damla sarı su şeklinde. Kakası sulu oluyor baya. Eskiden daha çok kaka yapiyordu laktazm damla ise yaradi biraz. Benim durumumda olan varmi kaka sayisi bebek büyüdükçe azalir mi. Ozellikle küçük damlalar gazla gelen küçük parçalar azalir mi? Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.

osteocare kullanıyorum 7 aydır diyetteyim. mutlaka ca kullanmlısınız. ayrıca d vitamini de.

sakin olmanızı öneririm önvelikle. dua edin sadece süt ve ürünlerine alerjşsi olmuş olsun. 7 aydan fazla diyetteyim. bebeğim 8.5 aylık.

inanın yazacak cok şey var. birebir aynı durumu yaşadık. bebeğimden fırsat bulursam ayrıntılı yazayım ancak su an pek vaktim yok. benim geçmiş mesajlarımı okuyabilirsiniz. benim bebeğimde gunde 10 kere kaka yapıyordu. su an 9. ayın içindeyiz kaka sayısı azaldı. üzülmeyin gececek ilk zamanlar daha stresli oluyor ınsan zamanla alışıyor. alerji ile yasamayı ögreniyorsunuz. şu an bebegimin yanında hiç bir sey yiyemiyoruz. gecen mandalina ya bir saldirdi iki eli,ne de aldı dişledi ve emdi elinden cok cok zor aldık. bu anlatıgım olay sanıyeler içinde oldu. sok olduk daha yanın da yemiyoruz.

gastreentolojıye hatta ve hatta vhic vakit kaybetme haccettepe ye götur. haccettepe dem ben randevu alamadım. ankara da 5 ten fazla prof a göturdum. bnun yanında uzman ve doc. saymıyorum. bu konuda en saglıklı bılgı ve tedavı haccettepe de oldugu söylenıyo ama randevu almak cok zor

Eki Görüntüle 1930226 cok afedersiniz .Bebegimin son yaptigi kaka boyle.gordugum en buyuk kan bu oldu.hatta en cok yesilde bu bezde var.
canım hiç sevmem su an dıyecegım seyı ancak çok asırı mukus var tamam mukus u önemseme ama kan da cok fazla. bır muddet vkatı dıyet yapmanı tavsıye ederım. sakın katkı maddeli birsey tuketme. sut ve urunlerını ıse agzına surme derım. bebegının vucudundan atılımı en az 21 gun suruyor. uzulme ama dıyet yap. ve en yakın zamnada gastreentolojıye gıt. alerjı uzmanları yetersız kalıoyor bızım bu durumumuzda.

ek gıda denemeleri için 10 gun boyunca 1 cay kasıgı ıle baslanarak yavas yavas artırarak gıda denemelerı yapmanızı tavsıye ederım. ılk once pataets daha sonra bal kabagı ve havuc. meyveler için su an yorum yapamıcam. cunku ek gıda seruvenın de yolun basındayız

kan testinde cıkmayıp bagırsaklarında proktokolit olan bebekler için söuyluyorum. uzulmeyın anneler ins. bizim bebeklerimizde yıyıp icecekler sadece ıhtıyacımız olan sey bıraz sabır. kan testinde cıkan alerjı de deneyımım olmadıgı ıcın onları harıc tuttum. kan da cıkanlar bagırsaga göre daha gec iyileşme sureci oldugu söylenıyo . er ya da gec bu alerjıden kurtulacagız ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…