merhabalar herkese... dün geceden beri bu topiği başından sonuna kadar okumaya çalıştım ... benim bebeğim de 4 buçuk aylık 3 aylıkken kurdeşen döktü... doktorum alerjisi olabilir kanısına vardı süt ürünleri, yumurtayı kesmiştim... o günlerde domates, tahin , kuruyemiş , buğday, alerjen olan Alllah ne verdiyse yemişim.. bizim ailede ya da eşimin ailesinde alerjik kimse yok, daha önce de karşılaşmadığım bişe okuyarak öğrenmeye çalışıyorum .. doktorumuz 6. ayda kan testi yaptıracağız dedi o zamana kadar kestiğim şeyleri teker teker deneme kararı aldık.. önce yumurtanın sarısı 24 saat sonra kurdeşen tarzda az döküntü yüzünde de atopik dermatit tarzı kızarıklık oldu bıraktık... calpol vermiştim diş çıkarma döneminde anında yüzünde ve vücudunun bazı bölgelerinde çok şiddetli değil ama kurdeşen çıktı.bir kaç gün sonra tahin denedim ağzının kenarı kızardı emerken daha ... normalde günde 2 kez kaka yapardı bir kaç gündür 4 e çıktı tabi bir de diş çıkarıyor bütün belirtilerimiz birbirine girdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... döküntüler azaldı yok denecek kadar az ama bu kez kaka arttı gibi... okuduğum kadarıyla kulak arkası kabuk bağlama alerji belirtisiymiş o var, alnını gözlerini kaşıma var , pişik yok çok az kızarıklık var 2 gündür, mukuslu kaka var, kakada kan olmadı hiç , huysuzluk var
ben kakasını hep dişten diye düşünmüştüm akşamdan beri okuyorum belirtilerinizi şoktayım iyiki bu topiği açmışsınız .... doktorum 6. aya kadaar beklememi söyledi sizce ne yapmalıyım? diyetime nasıl devam etmeliyim?