Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yani bizim o bebek sivilcesi , kabizlik , az kilo alimi bir arada olunca alerjiden supheleniyorum dedi doktorumuz. Hepside zaman icinde duzeldi. Sivilceler gecti , kilo alimi suan iyi, kabizlik yok kakasini kendi yapiyor. Hepsi bir surecti de denk mi geldi ayni zamana yoksa daha hafif bir alerjimi var bilmiyorum. Esim ve annemin ısrariyla bir kac kere peynir de yedim ama kakasini ve vucudunu takip ettim birsey goremedim.
Bakalim ek gidaya 2 ay kaldi o zaman anlıcaz net olarak sanirım. Tesekkur ederim cevap icin

Muhtemelen denk geldi yoksa daha ciddi şeyler olabilirdi allah korusun. En zorlu süreç ek gıda zaten Biz hala deniyoruz besinleri yavaş yavaş. inek sütü alerjisi vardı o geçti sözde ama 1 senedir daha ne alerjiler çıktı. Umarım sizin bebeğiniz alerjik değildir çünkü uğraşması gerçekten zor ve sabır istiyor.

Kızlar merhaba
Kızım 25 günlük kakası sulu ve sarı yani ishal poposu isilik doktora götürdüm kaka tahlili yaptırdık süt alerjisi olabilir dedi kesin bir şey söylemedi biogaia damla verdi onu kullanıyorum ama ishali hala devam ediyor poposu için hametan ve hamazing krem kullanıyorum yine bir faydasını göremedim onun yerine zeytinyağı kullanıyorum sanki biraz faydası oldu gibi. İshal geçmediği için tekrar farklı bir doktora gittim o da belirtileri çok kuvvetli değil kilo alımı iyi, kakasında kan görmediğin sürece endişelenmene gerek yok diyet yapma dedi. Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı bu süreci nasıl atlatabildiniz?

Merhaba
Kızım için alerji testi yaptırdım sonuçları paylaşıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba
Kızım için alerji testi yaptırdım sonuçları paylaşıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 3152367
Kızınız kaç yaşında? Testte alerji yok gibi gözüküyor, süt ve yumurta tüketmeye başladınız mı?
Ben de kızıma süt spesifik ige yaptırmıştım negatif çıkmıştı, süt ürünlerinde sorun yaşamıyoruz fakat direkt süt içtiğinde çok kötü pişik olmuştu. Yani bu testler tam olarak alerji geçti anlamına da gelmiyor bazen.

Kızım 1 aylık sulu mukuslu ishal şikayetimiz var kaka da kan görmedik. Ama daha önce yaptırdığımız kaka tahlilinde inek sütü alerjisi çıkmıştı doktor diyet vermemişti ama ben yinede süt ve süt ürünleri tüketmiyorum şimdi ne yapacağımı şaşırdım

Hacamat sadece bir kere mi yapılacak yoksa düzenli mi yapılması gerekiyor

Kan testi mi oluyor bu yoksa deri testi mi

Merhaba aynı yollardan geçmişsiniz. Benim de kızım 4 aylık diyet yapıyorım ama düzelme olmuyor. Ve her şey rota aşısıyla başladı. Sizin süreciniz nasıl devam etti?

Merhaba aynı şeyi yaşıyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…