Ya bize hicbir dr bu gizli kan hakkinda birsey soylemedi. Niye bize boyle bi tahlil yapilmiyor anlamadim. Ben mi hatirlatayim dr a ??Canim moralini bozmak istemem ama ya gizli kan varsa? Bizim bu kaka guzel bisey cikmaz dedigimiz kakada gizli kan cikmisti.Acaba illa ciplak gozle mi gormek gerekiuor?
Çok sevindim canım düzeldiğine allah melek yavrularimiz herseyden korusun ınsallah.canım antibiyotik ten dolayi bozulan bagirsak florasına dr lar probiyotik verio onu kullan arastr dr u na sor .bu probiyotik bağırsakta olan yararlı bakteri demek .antibiyotik kulanımi bagirsakta yararlı bakteriler ölduruyomus onun için probiyotik kullandriyolar özellik maflor bi arastr dr una da sor sorunun sadece bu olmasın sevindimMerhaba arkadaşlar yaklaşık kızımi birbucuk aydır doktor doktor gezdirdim.hepsi süt alerjisi dedi.dogumdan sonra doktorumun bana verdiği antibiyotik bende gunlerce ishal yaptı sonrasindada makatimda catlak oluştu.iki hafta fitil kullandım. Sonra aetik acisina dayanamayıp doktora gittim doktor fitoyla anestolu karistir kullan dedi.zaman belirtmedigi icin benimde catlak sorunum gecmeyince uzun sure kullandim.buraya yazdiktan sonta sut alerjisine benzeyen hastaliklar deyince bagirsak florasinin bozulmasi diye bir yazi ile karsilastim.buda uzun suren antibiyotik kullanimindan olusurmus.aklima bir aydir kullandigim laksatif fitil ve kremler geldi.hemen kullanmayi biraktim.inanin ayni gun kakasinin rengi değişti. Fakat ishal oldu.ama mukusta yok artik.az once yaptığı kakada ishalinde azaldigini gördüm. Rabbime sukurler olsunki gecti.benim gibi olan arkadaslar varsa lutfen once ilac kullaniyorlarsa onu kessinler.eger bir degisiklik olmazsa alerjik desinler.rabbim yardimciniz olsun.alerjisi olan cocuklara sifa bebeklerinin sağlığı icin aç gezen melek annelerede sabır versin.bu arada yazdigimda ilgilenen destek olan arkadaslarada ayrica tesekkur ederim.
Canim verilen kaka tahlilinde baktı bizde alerji dr u blki seninkine de bakimistr bilmion dur. Ona bakmayan zalerji dr u na dr demem yaniii bide alerji dr uYa bize hicbir dr bu gizli kan hakkinda birsey soylemedi. Niye bize boyle bi tahlil yapilmiyor anlamadim. Ben mi hatirlatayim dr a ??
Senin dr kim buarada?bize siradan cocuk dr u bile makat kontrolu yapip once kakada kana baktirdi ve kulak arkasini falan kontrol etmisti.gastrocuyla immuncuda ilk gaita istediler.istersen hatirlat bi dr una.aciklamasi vardir mutlaka.buarada bidaki ay kontrolunde gastrocu gaita tahlilini yaptir sonra gel dedi.Ya bize hicbir dr bu gizli kan hakkinda birsey soylemedi. Niye bize boyle bi tahlil yapilmiyor anlamadim. Ben mi hatirlatayim dr a ??
Sorarim cok tesekkur ederimÇok sevindim canım düzeldiğine allah melek yavrularimiz herseyden korusun ınsallah.canım antibiyotik ten dolayi bozulan bagirsak florasına dr lar probiyotik verio onu kullan arastr dr u na sor .bu probiyotik bağırsakta olan yararlı bakteri demek .antibiyotik kulanımi bagirsakta yararlı bakteriler ölduruyomus onun için probiyotik kullandriyolar özellik maflor bi arastr dr una da sor sorunun sadece bu olmasın sevindim
bugün doktora gittim sonuçlar negatif ama yinede süt diyetine devam dediMukus ve kan benide iskillendirdi.benim ailemdekilerde bisey yoktur diyor.umarim biz yaniliyoruzdur.doktordan sonrada goruselim insallah.
Cevabiniz icin tesekkurler umarim en kisa zamanda iyileşir bebeklerimizinanın yazacak cok şey var. birebir aynı durumu yaşadık. bebeğimden fırsat bulursam ayrıntılı yazayım ancak su an pek vaktim yok. benim geçmiş mesajlarımı okuyabilirsiniz. benim bebeğimde gunde 10 kere kaka yapıyordu. su an 9. ayın içindeyiz kaka sayısı azaldı. üzülmeyin gececek ilk zamanlar daha stresli oluyor ınsan zamanla alışıyor. alerji ile yasamayı ögreniyorsunuz. şu an bebegimin yanında hiç bir sey yiyemiyoruz. gecen mandalina ya bir saldirdi iki eli,ne de aldı dişledi ve emdi elinden cok cok zor aldık. bu anlatıgım olay sanıyeler içinde oldu. sok olduk daha yanın da yemiyoruz.
Alerji dr u ne kan ne gaita bakmadi.Canim verilen kaka tahlilinde baktı bizde alerji dr u blki seninkine de bakimistr bilmion dur. Ona bakmayan zalerji dr u na dr demem yaniii bide alerji dr u
Tam tersi tepki bağırsaktaysa önce probiyotik yazıyor dr biogai genelde tercih ediliyor ve çok faydalı oluyor bağırsağı toparlamaya yardımcı oluyor , ama tabi çoklu gıda alerjiniz varsa biogai içindekiler gözden geçirilebilirBnm dr bana inek sütü alerjisi olan bebeklere probiyotik verilmez dedi yine de sen bilirsin için rahatvedecekse ver dedi bnde mafloru sormuştum bnm de kafam karıştı bnde almayi düşünüyorum bağışıklık sistemini guclendirir en azindan
Hiç Canını sıkma dierine devam et bebeğin buyudukçe tepkiler azalıyor , bağırsaklar şuan çok hassas o yüzden hemen tepki veriyor dr unun önerisiyle probiyotik kullanabilirsin, bağırsakları rahatlatır ve toparlanmasına yardımcı olur . Bebeğin 6. Aydan sonra ek gıdalara başlayınca elhamdürüllah kaka sayısı azalacak ve kıvamı toparlanacak ALLAH ın izniyle hiç merak etme a sabırBenim bebegimde hem laktoz intoleransi hemde çoklu gida alerjisi var daha tam olarak hangi besinler bulamadim diyet yapiyorum. Bebegim 3.5 aylik dokunan bisey yedigimde ishal oluyor. İshal dedigim gunde 10 kere yapiyor nerdeyse 2-3 kere büyük kaka gerisi gazla minik damlalar şeklinde yada bikaç damla sarı su şeklinde. Kakası sulu oluyor baya. Eskiden daha çok kaka yapiyordu laktazm damla ise yaradi biraz. Benim durumumda olan varmi kaka sayisi bebek büyüdükçe azalir mi. Ozellikle küçük damlalar gazla gelen küçük parçalar azalir mi? Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.
Her dr farklı görüşte malesef.Tam tersi tepki bağırsaktaysa önce probiyotik yazıyor dr biogai genelde tercih ediliyor ve çok faydalı oluyor bağırsağı toparlamaya yardımcı oluyor , ama tabi çoklu gıda alerjiniz varsa biogai içindekiler gözden geçirilebilir
Cnm dr bana içlerinde en erken geçen süt ürünleri dedi 1 ay sonra deneyeceğin de 1 bardak süt ile yumurtasiz kek yap dene dedi bilmiyorum sen bilirsin yineKizlar bn balik dana eti sut ve urunleri yumurta ve tahin haric herseyi yiyorum ve veriyorum. Simdi bunlardan ilk denemeyi hangi gidayla yapmaliyim sizce.. Daha dr randevumuza iki hafta var.. Sizlere bi danisayim dedim..
Bir tatli kasigi yogurt yedm az evvel, mantikli bi secim yapmisim o zmn :)Cnm dr bana içlerinde en erken geçen süt ürünleri dedi 1 ay sonra deneyeceğin de 1 bardak süt ile yumurtasiz kek yap dene dedi bilmiyorum sen bilirsin yine
Yine de iyi düşün çok zor bi kararBir tatli kasigi yogurt yedm az evvel, mantikli bi secim yapmisim o zmn :)
Yaptim bi delilik yedim artik. Hayirlisi bakalim. Dun asi oldu, o bile bozmadi. Birazda ona guvendim..Yine de iyi düşün çok zor bi kararokadar diyet gidio cunku
Hadi inşallah canımYaptim bi delilik yedim artik. Hayirlisi bakalim. Dun asi oldu, o bile bozmadi. Birazda ona guvendim..
Kalsiyumsuzluktan kemiklerim agriyo artikHadi inşallah canım