Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba arkadaşlar yaklaşık kızımi birbucuk aydır doktor doktor gezdirdim.hepsi süt alerjisi dedi.dogumdan sonra doktorumun bana verdiği antibiyotik bende gunlerce ishal yaptı sonrasindada makatimda catlak oluştu.iki hafta fitil kullandım. Sonra aetik acisina dayanamayıp doktora gittim doktor fitoyla anestolu karistir kullan dedi.zaman belirtmedigi icin benimde catlak sorunum gecmeyince uzun sure kullandim.buraya yazdiktan sonta sut alerjisine benzeyen hastaliklar deyince bagirsak florasinin bozulmasi diye bir yazi ile karsilastim.buda uzun suren antibiyotik kullanimindan olusurmus.aklima bir aydir kullandigim laksatif fitil ve kremler geldi.hemen kullanmayi biraktim.inanin ayni gun kakasinin rengi değişti. Fakat ishal oldu.ama mukusta yok artik.az once yaptığı kakada ishalinde azaldigini gördüm. Rabbime sukurler olsunki gecti.benim gibi olan arkadaslar varsa lutfen once ilac kullaniyorlarsa onu kessinler.eger bir degisiklik olmazsa alerjik desinler.rabbim yardimciniz olsun.alerjisi olan cocuklara sifa bebeklerinin sağlığı icin aç gezen melek annelerede sabır versin.bu arada yazdigimda ilgilenen destek olan arkadaslarada ayrica tesekkur ederim.

Canim moralini bozmak istemem ama ya gizli kan varsa? Bizim bu kaka guzel bisey cikmaz dedigimiz kakada gizli kan cikmisti.Acaba illa ciplak gozle mi gormek gerekiuor?
Ya bize hicbir dr bu gizli kan hakkinda birsey soylemedi. Niye bize boyle bi tahlil yapilmiyor anlamadim. Ben mi hatirlatayim dr a ??

Çok sevindim canım düzeldiğine allah melek yavrularimiz herseyden korusun ınsallah.canım antibiyotik ten dolayi bozulan bagirsak florasına dr lar probiyotik verio onu kullan arastr dr u na sor .bu probiyotik bağırsakta olan yararlı bakteri demek .antibiyotik kulanımi bagirsakta yararlı bakteriler ölduruyomus onun için probiyotik kullandriyolar özellik maflor bi arastr dr una da sor sorunun sadece bu olmasın sevindim

Ya bize hicbir dr bu gizli kan hakkinda birsey soylemedi. Niye bize boyle bi tahlil yapilmiyor anlamadim. Ben mi hatirlatayim dr a ??
Canim verilen kaka tahlilinde baktı bizde alerji dr u blki seninkine de bakimistr bilmion dur. Ona bakmayan zalerji dr u na dr demem yaniii bide alerji dr u

Senin dr kim buarada?bize siradan cocuk dr u bile makat kontrolu yapip once kakada kana baktirdi ve kulak arkasini falan kontrol etmisti.gastrocuyla immuncuda ilk gaita istediler.istersen hatirlat bi dr una.aciklamasi vardir mutlaka.buarada bidaki ay kontrolunde gastrocu gaita tahlilini yaptir sonra gel dedi.

Sorarim cok tesekkur ederim

Cevabiniz icin tesekkurler umarim en kisa zamanda iyileşir bebeklerimiz

Canim verilen kaka tahlilinde baktı bizde alerji dr u blki seninkine de bakimistr bilmion dur. Ona bakmayan zalerji dr u na dr demem yaniii bide alerji dr u
Alerji dr u ne kan ne gaita bakmadi.
Gastrocu ikisini de istedi ama sadece lokosit yaziyodu sonucta..

Tam tersi tepki bağırsaktaysa önce probiyotik yazıyor dr biogai genelde tercih ediliyor ve çok faydalı oluyor bağırsağı toparlamaya yardımcı oluyor , ama tabi çoklu gıda alerjiniz varsa biogai içindekiler gözden geçirilebilir

Hiç Canını sıkma dierine devam et bebeğin buyudukçe tepkiler azalıyor , bağırsaklar şuan çok hassas o yüzden hemen tepki veriyor dr unun önerisiyle probiyotik kullanabilirsin, bağırsakları rahatlatır ve toparlanmasına yardımcı olur . Bebeğin 6. Aydan sonra ek gıdalara başlayınca elhamdürüllah kaka sayısı azalacak ve kıvamı toparlanacak ALLAH ın izniyle hiç merak etme a sabır

Her dr farklı görüşte malesef.

Kizlar bn balik dana eti sut ve urunleri yumurta ve tahin haric herseyi yiyorum ve veriyorum. Simdi bunlardan ilk denemeyi hangi gidayla yapmaliyim sizce.. Daha dr randevumuza iki hafta var.. Sizlere bi danisayim dedim..

Kizlar bn balik dana eti sut ve urunleri yumurta ve tahin haric herseyi yiyorum ve veriyorum. Simdi bunlardan ilk denemeyi hangi gidayla yapmaliyim sizce.. Daha dr randevumuza iki hafta var.. Sizlere bi danisayim dedim..
Cnm dr bana içlerinde en erken geçen süt ürünleri dedi 1 ay sonra deneyeceğin de 1 bardak süt ile yumurtasiz kek yap dene dedi bilmiyorum sen bilirsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…