Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kizlar ben de kuzu eti yeyince kakada kirmizi pilot kalem ucu kadar bi kirmizilik oldu ama kuzu etine mi yormaliyim bilniyorum.Dr kuzu etinde alerji beklemedigini soylemisti

Kuzu etinide kesersem bu cocuk nerden protein alacak bilmiyorum.baklagil yemeye korkuyorum.mercimek de dokunmustu cunku((

Oyle. Bir damla fazla alsa mutlu oluyoruz. Senin bebis gunde ne kadar mama aliyor ortalama..
Bn mama yi muhallebi olarak veriyorum 6ölçek atıyorum içine öyle yiyo yoksa yemio 200ml su 2 tatlı kaşığı pirinç unu pisiriyorum sonra kaseye koyup üstüne 6 ölçek mama biraz da pekmez koyuyorum canim

Bn mama yi muhallebi olarak veriyorum 6ölçek atıyorum içine öyle yiyo yoksa yemio 200ml su 2 tatlı kaşığı pirinç unu pisiriyorum sonra kaseye koyup üstüne 6 ölçek mama biraz da pekmez koyuyorum canim
Cnm 6 olcek mama 180 ml ediyo. Mamayi biberon mamasi yapar gibi sulandiriyosun dimi. O zaman da cok sulu olmuyo mu. Muhallebi kivami kalmiyo baya sulu oluyor dimi. Biberonla mi veriyorsun?

Kakayi teste gonderdim kuzu etinden suphelenip negatif geldi kizlar:)) buarada benim oglum 3 aylik.suanlik anne sütüyle gidiyorum.4.ay baslicam neocate e.Siz kacinci ayda baslamistiniz

Kakayi teste gonderdim kuzu etinden suphelenip negatif geldi kizlar:)) buarada benim oglum 3 aylik.suanlik anne sütüyle gidiyorum.4.ay baslicam neocate e.Siz kacinci ayda baslamistiniz
2 aylıkken şu an 9. Ay in icindeyiz günde 120 ml 3 lere iciyor ortalama

Cnm 6 olcek mama 180 ml ediyo. Mamayi biberon mamasi yapar gibi sulandiriyosun dimi. O zaman da cok sulu olmuyo mu. Muhallebi kivami kalmiyo baya sulu oluyor dimi. Biberonla mi veriyorsun?
Canim 200 ml su ile 2 tatlı kaşığı pirinç ununu ocakta pişirip biraz kaynatiom kati oluyo sonra bi kaseye alıp 6 ölçek mama koyuyorum bi çay kaşığı da pekmez karıştırıom kaşıkla veriom katı oluyo .bazıları pirinç unu su mama beraber kaynatıp yapio ama bn mama nin kaynamasini istemiom bi yerde öyle okumustum pirinç unu ile suyu kaynattim mama yi sonra kase de karistiriom

Tatlandirmak icin bisey yapiyo musunuz.tadi baya kötü diye okudum hep.bide siz hic diyet acmadiniz mi peki herhangi bir alerjenle 9 aylik olmus.muhtemelen sen yazmissindir bende okumusumdur ama o kadar cok sey okuyorumki unutuyorum.

Ya iste dr bana toz olarak koyma dedi de ondan bu kadar sordm cnm. Bn muhallebinin icine 30 ml koyuyorm o bile corba gibi yapiyo. Toz olarak koysam bnde cok iyi olck. Ama neden oyle dedi ki bana :/

Biz de alerjiyi atlatanlardaniz. Oğlum 13 aylık. Direkt süt hariç her şeyi yiyip icebiliyor. Sizlere tavsiyem alerjiyi kafanizda çok büyütmeyin. Böyle söyleyenlere kizardim hep ama doğruymuş. Muhtemelen biliyorsunuz dur ama söyleyeyim takviye ilaç almayı unutmayın. Belli besinleri almadiginiz için depolariniz bosaliyor. Unutmayin çocuklarımızın bize her zaman ihtiyaçları var. Kendimize de iyi bakmaliyiz...

Çok şükür canim darısı bize insallah ne zamandan beri veriyorsunuz yoğurt falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…