Osteocare kullan burda arkadaşlar da onu kullanıo ve alejiklere dr lar bunu öneriyo cok araştırdım .şekerli şeyleri ilk defa duydum bnce ye dokunuyosa bırak o kadar da kendimizi skmayalim canm yaKalsiyum eksikligi icin cals d3 diye bi vitamin aldim kullanmaya cesaret edemiyorum acaba dokonurmu diye. Kullanan var mi acaba yada ne kullaniyorsunuz sonucta hic süt ürünü yemiyoruz. Bi arkadaşima doktor şekerli şeyler yeme demiş şekerli şeyler demi dokunur ben üzüm pekmezi yiyordum
Canim ben kullaniyorum kalsiyum. Dr mutlaka kullan dedi. Hem kendim, hem bebek icin. Uzum pekmezini de hic yan etkisini gormedim. Hem ben yiyorum, hemde ogluma veriyorum gunde bi tatli kasigi kadar..Kalsiyum eksikligi icin cals d3 diye bi vitamin aldim kullanmaya cesaret edemiyorum acaba dokonurmu diye. Kullanan var mi acaba yada ne kullaniyorsunuz sonucta hic süt ürünü yemiyoruz. Bi arkadaşima doktor şekerli şeyler yeme demiş şekerli şeyler demi dokunur ben üzüm pekmezi yiyordum
Hangi markayı kullanıyorsunuz?inşallah alerjiler bi an önce geçerCanim ben kullaniyorum kalsiyum. Dr mutlaka kullan dedi. Hem kendim, hem bebek icin. Uzum pekmezini de hic yan etkisini gormedim. Hem ben yiyorum, hemde ogluma veriyorum gunde bi tatli kasigi kadar..
Cnm neocate kullaniyorum ama elimde adini unuttum pregatomin gibi biseydi ondan da var, henuz kullanmadim. Hos mamayi gunluk 60 ml aliyo daha da almiyo. Ama ek gida guzel tuketiyor. Bende mamayla karistirip veriyorum bazen :)Hangi markayı kullanıyorsunuz?inşallah alerjiler bi an önce geçer
Bn puzzle mat gordum ama 65 tl yaziyor. Ayni kalitede degildir sanirim. Sizin bebis kac aylikti..
Tesekkur ederim canim bakiyim :)yazayım sana haber veririm demiştim. e bebek oyuncak indirimine dahil etmiş unigo matları. ben dwinguleri alamıyorum. o seri pahalı. comflor seriden 2.10*1.40 ölçülü var onu alıcam. 500 den 375 e inmiş. istersen sen de bi bak. daha ince sadece.
Mrb cnm iki alerjen olma ihtimali yüksek olan şeyleri ayni gun yemisin cerezi süt urunlerini yumurtayı bir hafta kes bence sonra 3gun ara ile dene takip et kakasini bunu senin bulman lazım .bebeklerde yapılan test doğru sonuç vermio büyük iş anne ye dusuyo ins iyi olur yavrularimizIyi akşamlar arkadaşlar. Benim iki bucuk aylikbir kizim var.yaklasik bir aydir kakasi bazen yesil iki uc defada kan gördüm once biraz internetten araştırdım sonrada doktora gittim uc farkli doktira gittik ucude inek sutunden suphelendi.bir hafta diyet yaptim.bugun bir iki catal peynir yedim birazda ceviz kizimin kakasinda bi parca yesil kaka birde mukuslu kan gordum.sizce inek sutu alerjisimidir.baska nasil belirtileri olur.kizimda baska bi sorun yok.bu konuda deneyimli olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.cok uÜzgünüm inek sutu alerjisi olan bebeklerin astım olma ihtimali yuksekmis.
Gastronoloji uzmanina goturun. Biz gastroya gittik cok yol katettik.Ben hayatimda ilk defa böyle bişey duyuyorum.oturup aglamaktan baska bisey gelmiyor elimden.on gündür diyet yapiyorum.ilk zamanlardaki kakasi sariydi.ama uzun zamandir diyet yapmama ragmen hic o renk kaka yapmadi.cok dikkat ettim ama bi degisiklik yok.pisik dediginiz nasil oluyor.mesela benim kizimin poposuyla bacak arasindaki cizgide belirgin bir kizariklik var.normalde boylemi oluyir.ben ankarada biralerji doktoruna randevu aldim. alerjisi ilgi alani.baska bir bolumemi goturmeliyim.
Canim aglama niye aglio sun ki geçer her bebek alerjiktir yeni şeyler goruyo bağırsakları illa ki alisacak vucudu bağışıklık kazandıkça geçer uzulme hepimizin ki öyle bnm ki diyetten 15 gün sonra biraz düzelme gosterdi.bide coknsik emziriomusun 3 saat te bir emzir çok sık emzirmek ten de olur bunu denedim mi hiç. Ön süt çok icerse de olur ne olirsa olsun geçecek bişe inşallah uzulme.d vitamini bi eksik etme bagisiklik kazanması için onemliBen hayatimda ilk defa böyle bişey duyuyorum.oturup aglamaktan baska bisey gelmiyor elimden.on gündür diyet yapiyorum.ilk zamanlardaki kakasi sariydi.ama uzun zamandir diyet yapmama ragmen hic o renk kaka yapmadi.cok dikkat ettim ama bi degisiklik yok.pisik dediginiz nasil oluyor.mesela benim kizimin poposuyla bacak arasindaki cizgide belirgin bir kizariklik var.normalde boylemi oluyir.ben ankarada biralerji doktoruna randevu aldim. alerjisi ilgi alani.baska bir bolumemi goturmeliyim.
Pişik kakanin degdigi yerler kızariyo pisio iyiceBen hayatimda ilk defa böyle bişey duyuyorum.oturup aglamaktan baska bisey gelmiyor elimden.on gündür diyet yapiyorum.ilk zamanlardaki kakasi sariydi.ama uzun zamandir diyet yapmama ragmen hic o renk kaka yapmadi.cok dikkat ettim ama bi degisiklik yok.pisik dediginiz nasil oluyor.mesela benim kizimin poposuyla bacak arasindaki cizgide belirgin bir kizariklik var.normalde boylemi oluyir.ben ankarada biralerji doktoruna randevu aldim. alerjisi ilgi alani.baska bir bolumemi goturmeliyim.
Benim kzimda sadece bacagiyla poposunudaki kat arasinda cok az var.ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun.o zaman birde gastroenterolojiye gotureyim.benim simdiye kadar goturduklerim hep cocuk hastaliklari doktiruydu.hic tahlil istemediler.cok sik emiyor kizim bazen bir saat olmadan.ve sutum cok hizli geliyor bazen cok yutunca gurultu geliyor midesinden.bazende genzine kaciyor.bende on sutu fazla aldigindan diye olabilir diyordum ama dun yedigin iki lokma peynirden sonra kakasinda kan gorunce alerjiden emin oldum.ilginiz icin tesekkur ederim.sizin bebeginizdedemi var sut alerjisi.suan nasil.nasil bir yol izlediniz.gecici birsey mi?Pişik kakanin degdigi yerler kızariyo pisio iyice
Canim evet bu baya kanli ama endiselenme geciyor. Bizimde boyle yogun mukus, yesillik ve kan vardi. Simdi cok daha iyi. Diyette de bircok seyi actik. Ama siz mutlaka gastroya gidin. Cozumsuz birsey degil. Arkadasin dedigi gibi cok sik emzirmeyin. Biz su an kati gidaya gectik her kakayi korkuyla bekliyordum ama duzeliyor cok sukur. Sizinki de gecicek mutlaka.Eki Görüntüle 1930226 cok afedersiniz .Bebegimin son yaptigi kaka boyle.gordugum en buyuk kan bu oldu.hatta en cok yesilde bu bezde var.
Peki bu ön süt olayindaki belirtilerde inek sutu alerjisiyle aynimi oluyorCanim aglama niye aglio sun ki geçer her bebek alerjiktir yeni şeyler goruyo bağırsakları illa ki alisacak vucudu bağışıklık kazandıkça geçer uzulme hepimizin ki öyle bnm ki diyetten 15 gün sonra biraz düzelme gosterdi.bide coknsik emziriomusun 3 saat te bir emzir çok sık emzirmek ten de olur bunu denedim mi hiç. Ön süt çok icerse de olur ne olirsa olsun geçecek bişe inşallah uzulme.d vitamini bi eksik etme bagisiklik kazanması için onemli