Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kalsiyum eksikligi icin cals d3 diye bi vitamin aldim kullanmaya cesaret edemiyorum acaba dokonurmu diye. Kullanan var mi acaba yada ne kullaniyorsunuz sonucta hic süt ürünü yemiyoruz. Bi arkadaşima doktor şekerli şeyler yeme demiş şekerli şeyler demi dokunur ben üzüm pekmezi yiyordum

Osteocare kullan burda arkadaşlar da onu kullanıo ve alejiklere dr lar bunu öneriyo cok araştırdım .şekerli şeyleri ilk defa duydum bnce ye dokunuyosa bırak o kadar da kendimizi skmayalim canm ya

Canim ben kullaniyorum kalsiyum. Dr mutlaka kullan dedi. Hem kendim, hem bebek icin. Uzum pekmezini de hic yan etkisini gormedim. Hem ben yiyorum, hemde ogluma veriyorum gunde bi tatli kasigi kadar..

Canim ben kullaniyorum kalsiyum. Dr mutlaka kullan dedi. Hem kendim, hem bebek icin. Uzum pekmezini de hic yan etkisini gormedim. Hem ben yiyorum, hemde ogluma veriyorum gunde bi tatli kasigi kadar..
Hangi markayı kullanıyorsunuz?inşallah alerjiler bi an önce geçer

Hangi markayı kullanıyorsunuz?inşallah alerjiler bi an önce geçer
Cnm neocate kullaniyorum ama elimde adini unuttum pregatomin gibi biseydi ondan da var, henuz kullanmadim. Hos mamayi gunluk 60 ml aliyo daha da almiyo. Ama ek gida guzel tuketiyor. Bende mamayla karistirip veriyorum bazen :)

Bn puzzle mat gordum ama 65 tl yaziyor. Ayni kalitede degildir sanirim. Sizin bebis kac aylikti..

yazayım sana haber veririm demiştim. e bebek oyuncak indirimine dahil etmiş unigo matları. ben dwinguleri alamıyorum. o seri pahalı. comflor seriden 2.10*1.40 ölçülü var onu alıcam. 500 den 375 e inmiş. istersen sen de bi bak. daha ince sadece.

Tesekkur ederim canim bakiyim :)
Nasil gidiyor diyet, bebis iyi mi.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim iki bucuk aylikbir kizim var.yaklasik bir aydir kakasi bazen yesil iki uc defada kan gördüm once biraz internetten araştırdım sonrada doktora gittim uc farkli doktira gittik ucude inek sutunden suphelendi.bir hafta diyet yaptim.bugun bir iki catal peynir yedim birazda ceviz kizimin kakasinda bi parca yesil kaka birde mukuslu kan gordum.sizce inek sutu alerjisimidir.baska nasil belirtileri olur.kizimda baska bi sorun yok.bu konuda deneyimli olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.cok uÜzgünüm inek sutu alerjisi olan bebeklerin astım olma ihtimali yuksekmis.

Mrb cnm iki alerjen olma ihtimali yüksek olan şeyleri ayni gun yemisin cerezi süt urunlerini yumurtayı bir hafta kes bence sonra 3gun ara ile dene takip et kakasini bunu senin bulman lazım .bebeklerde yapılan test doğru sonuç vermio büyük iş anne ye dusuyo ins iyi olur yavrularimiz

Ben hayatimda ilk defa böyle bişey duyuyorum.oturup aglamaktan baska bisey gelmiyor elimden.on gündür diyet yapiyorum.ilk zamanlardaki kakasi sariydi.ama uzun zamandir diyet yapmama ragmen hic o renk kaka yapmadi.cok dikkat ettim ama bi degisiklik yok.pisik dediginiz nasil oluyor.mesela benim kizimin poposuyla bacak arasindaki cizgide belirgin bir kizariklik var.normalde boylemi oluyir.ben ankarada biralerji doktoruna randevu aldim. alerjisi ilgi alani.baska bir bolumemi goturmeliyim.

Gastronoloji uzmanina goturun. Biz gastroya gittik cok yol katettik.

Canim aglama niye aglio sun ki geçer her bebek alerjiktir yeni şeyler goruyo bağırsakları illa ki alisacak vucudu bağışıklık kazandıkça geçer uzulme hepimizin ki öyle bnm ki diyetten 15 gün sonra biraz düzelme gosterdi.bide coknsik emziriomusun 3 saat te bir emzir çok sık emzirmek ten de olur bunu denedim mi hiç. Ön süt çok icerse de olur ne olirsa olsun geçecek bişe inşallah uzulme.d vitamini bi eksik etme bagisiklik kazanması için onemli

Pişik kakanin degdigi yerler kızariyo pisio iyice

Pişik kakanin degdigi yerler kızariyo pisio iyice
Benim kzimda sadece bacagiyla poposunudaki kat arasinda cok az var.ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun.o zaman birde gastroenterolojiye gotureyim.benim simdiye kadar goturduklerim hep cocuk hastaliklari doktiruydu.hic tahlil istemediler.cok sik emiyor kizim bazen bir saat olmadan.ve sutum cok hizli geliyor bazen cok yutunca gurultu geliyor midesinden.bazende genzine kaciyor.bende on sutu fazla aldigindan diye olabilir diyordum ama dun yedigin iki lokma peynirden sonra kakasinda kan gorunce alerjiden emin oldum.ilginiz icin tesekkur ederim.sizin bebeginizdedemi var sut alerjisi.suan nasil.nasil bir yol izlediniz.gecici birsey mi?

cok afedersiniz .Bebegimin son yaptigi kaka boyle.gordugum en buyuk kan bu oldu.hatta en cok yesilde bu bezde var.

Eki Görüntüle 1930226 cok afedersiniz .Bebegimin son yaptigi kaka boyle.gordugum en buyuk kan bu oldu.hatta en cok yesilde bu bezde var.
Canim evet bu baya kanli ama endiselenme geciyor. Bizimde boyle yogun mukus, yesillik ve kan vardi. Simdi cok daha iyi. Diyette de bircok seyi actik. Ama siz mutlaka gastroya gidin. Cozumsuz birsey degil. Arkadasin dedigi gibi cok sik emzirmeyin. Biz su an kati gidaya gectik her kakayi korkuyla bekliyordum ama duzeliyor cok sukur. Sizinki de gecicek mutlaka.

Kizlar merhaba.İlk bu sorunla karsilastigimda buraya yazmistim ama sonra yazamadim.Ben ilk fark ettigimde oglum yaklasik 1,5 aylikti.O gece uyumadim arastirdim ve hemen ertesi gun süt ürünlerini bicak gibi kestim attim hayatimdan.Cocuk dr una goturdum 15 gün diyet yap süt ürünlerine gel bakalim dedi.O bana diyet yapmami soylediginde ben zaten 1 haftalik diyetteydim.Nihayet bi 15 gun diyetten sonra tekrar gittik.süt ürünlerini kesince bebegimin gaz sancisi ve kaka yapma aglamalari sona ermisti.Bunun uzerine bizi Erzurum Bölge Arastirma Hastanesine gastroenterolojiye sevk etti.Gittigimde yaklasik artik 1 aylik diyetteydim.Sadece süt ürünü mü hayir..Bu bir ay icinde oglumun kuruyemisten domatesten yumuryadan da rahatsiz oldugunu fark ettim.Ve fark ettigim an onlarida kestim ve eser miktarda bile almamaya calistim.Gastroya gittigimizde dr kan testi ve kaka testi istedi.Kakada kan pozitif cikti.Demekki bebegimin hala biseylere daha alerjisi vardi.Gastroyla ayni gun İmmunolojiyede goturduk.Kol icine test ve sirtina Patch Test denilen yama testi yapildi.Suphelendigimiz yiyecekleri sirtina haslanmis olarak bi yamayla beraber yapistirdilar.Bizim yanimizda yiyecek yoktu ve onlari haslayacak bir mutfak vs yoktu.uzaktan geliyorduk otelede kaliyorduk.Haslanmis Yiyecekleri kendileri saglayip bize cok yardimci oldular Allah razi olsun.Yamanin acilmasini 48 saat bekleyecektik.Sonucu hem gastro uzmani hemde immun uzmani bekliyordu.İkisi tlf lasarak koordine calisiyor zaten.Sonucu alana kadar Maflor damla verdi gastrocu.Prebiyotik bir damla.Yama testi sonuclarina bakicam cok guclu cikarsa baska damlaya baslicaz dedi.Buarada immuncuyla bana diyet listesi cikardilar.Süt ve ürünlerini yumurtayi dana etini tavuk etini yasakladilar.Ben zaten bunlari yemiyorum yaklasik 1 aydir deyince hem sasirdilar hem mutlu oldular.İkinci basamak diyete gectiler hemen.Domates tahin ve kirmizi et.Sadece kuzu ve koyun verdiler -ki ben zaten oyle yapiyordum.Gastrocu yemeklerime salca koymama izin verdi birazcik ama cig domates kesinlikle yasak.İmmuncu ayni fikirde degildi.O salcada yok dedi.48 saat sonra yama testini cikarmaya gittigkmizde yuksek derecede yumurta sarisina ve giatiga alerjisi oldugunu gorduk.buaradaki 48 saat beklemede gastrocunun verdigi Maflor damlayi denedik.İki gun icinde cocugun kakasi hemen sariya döndü.Gaastrocu da biz de cok sevindik tabu.Diger damlanin adi Zaditen mis.Huzursuzluk gaz aglama vs baslayinca zaditen kullancagiz ama simdilik oyle bir sorun yok.1 ay sonraya randevu verdiler.Bu sürede sıkı diyet ve Maflora devam.Sari kaka gorunce nasil mutlu oluuoruz babayla.Bezi hediye paketi acarmis gibi aciyoruz acaba ne cikacak diye.Buarada dr lar demedi ama ben gida günlüğü tutmaya basladim.Neyi ne kadar sık yedigimi ordan takip edebiliyorum ve kakada kirmizi iplik varsa geriye donup inceleyebiliyorum.Buaraya vakit ayirip detayli öyku yazmak istedim cunku buraya cok sey borcluyum.

[QUimm, post: 49444469, member: 524380"]Canim evet bu baya kanli ama endiselenme geciyor. Bizimde boyle yogun mukus, yesillik ve kan vardi. Simdi cok daha iyi. Diyette de bircok seyi actik. Ama siz mutlaka gastroya gidin. Cozumsuz birsey degil. Arkadasin dedigi gibi cok sik emzirmeyin. Biz su an kati gidaya gectik her kakayi korkuyla bekliyordum ama duzeliyor cok sukur. Sizinki de gecicek mutlaka.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim geçer inşallah

Peki bu ön süt olayindaki belirtilerde inek sutu alerjisiyle aynimi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…