- Konu Sahibi LifeandFeel
Cevabınız için teşekkür ederim. Yeşil kaka azaldı. Uykuda biraz düzeldi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gluten ekmek tüketiyor muydunuz bu surecde gerçi çok zaman olmuş ama gluten alerjiside olabilirMerhaba, benim de bebeğim 4 aylık kanlı kaka mevcut. 1 aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum geçmeyince et, yumurta, kuruyemiş, tahin, bal, domates gibi alerjenleri de kestim. Ama bugün yıne kanlı kaka oldu. Gaita Tahlıl yaptırdık doktor onerisiyle. Gizli kan cıktı ve eser miktarda reduktan madde çıktı. Doktorumuz bir gastroenterolojiye goturun dedi. Çoklu besin alerjisi olabileceğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Glutensiz ekmek yedim fakat bir süre sonra bıraktım. Gluten alerjisi yokmuş zaten. Şuan diyet açma dönemindeyiz.Gluten ekmek tüketiyor muydunuz bu surecde gerçi çok zaman olmuş ama gluten alerjiside olabilir
İnşallah sıkıntısiz atlatirsiniz geçmiş olsunGlutensiz ekmek yedim fakat bir süre sonra bıraktım. Gluten alerjisi yokmuş zaten. Şuan diyet açma dönemindeyiz.
Bizim 10 aylık gibi geçti 12 ayda herşeyi yedi. Gece kaşıntı huzursuzluk yoksa diğer belirtilere çok takilmadim yedirdim. Tuvaleti hemen düzelmedi ama dediğim gibi kaşıntı huzursuzluk pişik yoksa yedirdim.Hanımlar merhaba, umarım hala bu sitede aktif siniz dir. Bebeklerinizin besin ve süt alerjisi geçti mi? Geçti ise ne zaman geçti. Benim bebeğim de başta süte yoktu takım çok var bilmeden tahin pekmez yedim ondan sonra süte de alerjisi oldu. Şu an 7 aylık. BeIki keçi sütüne alerjisi yoktur diye düşündüm keçi sütünden kek yaptım. Çok az emdi sonra kustu. Şimdi de etmiyor. İnek sütünde karnı ağrıyordu keçi sütünü direkt kustu. Ne zaman geçecek çol yoruldum. Lütfen tecrübelerinizi paylaşın
Bizim ilk rotadan sonra alerji çıktı. Doktor 2 dozu bize yaptırmadı ama bağırsakları etkilendiği içinMerhaba bebeğim 3 aylık 1 aydır ne anne sütü alıyordu ne de mama kakasında da mukus vardı test yaptırdım alerji çıktı malesef benm sorum rota virüs aşısı yapıldı mj bebeklerinize
Merhaba kakasında hala mukusluk var mı? Ara ara ishal gibi oluyor mu? Biz de 9 aylık olduk. Bu ay artık süt ürünlerine geçiş yapacağım ama endişeliyimBizim 10 aylık gibi geçti 12 ayda herşeyi yedi. Gece kaşıntı huzursuzluk yoksa diğer belirtilere çok takilmadim yedirdim. Tuvaleti hemen düzelmedi ama dediğim gibi kaşıntı huzursuzluk pişik yoksa yedirdim.
Oğlum şuan 7 yaşında. Bizde mukus kilo kaybı pişik gece göz kaşıntısı herşeyden az az vardı emme reddi vs.Merhaba kakasında hala mukusluk var mı? Ara ara ishal gibi oluyor mu? Biz de 9 aylık olduk. Bu ay artık süt ürünlerine geçiş yapacağım ama endişeliyim
10 aylıkken siz neler yiyebildiniz. bebeğiniz neler yiyebildi?Bizim 10 aylık gibi geçti 12 ayda herşeyi yedi. Gece kaşıntı huzursuzluk yoksa diğer belirtilere çok takilmadim yedirdim. Tuvaleti hemen düzelmedi ama dediğim gibi kaşıntı huzursuzluk pişik yoksa yedirdim.
Ben herşeyi yedim tahin susam ürünü hariç. Bebegimde gündüz menemen öğlen tel şehriye çorbası kıymalı akşam da yemekte ne varsa aralardada muzlu yoğurt verirdim. Biraz zayıf doğunca emme reddi olunca yemek yemesini abartmıştım ben şimdi de kilo almasın diye uğraşıyorum:))10 aylıkken siz neler yiyebildiniz. bebeğiniz neler yiyebildi?
Darısı bize.Ben herşeyi yedim tahin susam ürünü hariç. Bebegimde gündüz menemen öğlen tel şehriye çorbası kıymalı akşam da yemekte ne varsa aralardada muzlu yoğurt verirdim. Biraz zayıf doğunca emme reddi olunca yemek yemesini abartmıştım ben şimdi de kilo almasın diye uğraşıyorum:))