Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Günde kaç defa kaka yapıyor? Kaka yaptıktan sonra huzursuzluğu geçiyor mu? Sütünü sağdın mı hiç yeterli mi? Belki süt yeterli gelmediği için kilo alamıyo olabilirde. Ama sen diyetten vazgeçme

Sutum yetersiz evet o yuzdrn mama ds kullanıyoruz .şimdi normale döndü kilosu şükür günde 2 3 kez kaka yapıyor son günlerde kaka yapınca biraz rahatliyor sanki

Hep böyle mi kakası? Mukus cok yok ama. Dr gördü mü bu kakayı canım? Renk yeşile dönük değil normal rengi.

Yok canim yeşile dönük baya ama resimde oyke xikmis hep böyle değil değişiyor rengi bazen ama mukus hep var bazen az bazen xok az önceki de xok suluydu mesela beline kadar çıkmıştı dr kakayi görmedi yarın başka bi xoxuk dr una gitcez dün akşam allerji dedi dr bugün süt ve ürünleri tüketmedim daha yeni başladım yani

İnşallah çocuk doktoru biran önce tedaviyi yapar bebeğin sancılardan kurtulur. Çocuk doktoruna götürdükten sonra bana da haber eder misin?
Tedavi olarak ne önerdiğini. Geçmiş olsun tekrardan. Ama diyeti asla ihmal etme...

İns ya tamam canım haber veririm mutlaka bakalım o da onaylanacak mi allerjiyi

Bu diyet esnasinda icine 1 damla sut bile degen biseyi asla yeme buskivi kraker hic bisey hatta bulasmamasina da cok dikkat et

Tamam oyke yapacağım . Peki sizce gerçekten allerji belirtileri mi bunlar başka bişey olabilir mi acaba . Allerji cpk zor xok belki bi Umut değildir başka dsha basit bişeydir diye düşünmek istiyorum ama nafile galiba .

Birde ben sütten ziyade kuruyemiş allerjisi olduğunu düşünmeye başladım çünkü bayramda basladi belirtiler ve mukuslu kaka . Baklava vs çok yemistim içi de ceviz fındık vs hep sonrasında da devam ettim yemeye 2 gun öncesine kadar yedim hep carsambadan beri yemiyorum

Bunun alerji oldugunu da neye alerji oldugunu da en iyi sen anlarsin kuruyemis alerjiside olabilir sutte belki et tir bunu en iyi sen deneyimleyerek anlarsin

Şimdi Çıktık diğer doktordan o da süt allerjisinden suphelendi ama bizik ixin önemli olan mukuslu kaka ve kilo alamama dedi 1 hafta diyet ve özel mama sonra tekrar görüşelim dedi kolikte olabilir dedi nurse hervey ve laktaz damla verdi

Geçmiş olsun..inşallah çabuk atlatirsinjz..kakaniz benim kiziminki gibiymis..biz ek gidaya geceli 2 ay oldu ve daha farklı artik...
Ve bende bayramda yanlisljkla tereyagli pilav yedim..çok az koyduklari için anlayamadim ve baya yedim..kan olmadi☺
Gecen günde peynir yedim..kan gene yok
İnşallah atlatiyoruzdur...

Bize mukusu onemseme o hemen geçmeyecek,önemli olan kan dedi gittiğimiz doktorlar...
Tabii çocuğun genel durumuda çok önemli..
Ben mamayi iciremedim,sutum de iyi olduğundan aldigim mamayi ek gidalarina ekleyip verdim..(dr un önerisiyle)

Gecmiş olsun canım. Rabbim şifasını verdin tez Zamanda. 1 hafta diyette neler yemeyeceksin peki? Canım süt allerjisi kolik e sebep zaten. Kolik olma sebebi allerji. Ayrıca hangi şehirde hangi Dr gittin?

Merhaba gulem. Sen neleri tüketmiyorsun ve anne sütünü kesmişler miydi??

İnş ya siz ne zaman farkettiniz simfi kaç aylık belirtiler neydi

Gecmiş olsun canım. Rabbim şifasını verdin tez Zamanda. 1 hafta diyette neler yemeyeceksin peki? Canım süt allerjisi kolik e sebep zaten. Kolik olma sebebi allerji. Ayrıca hangi şehirde hangi Dr gittin?

Yaa gerçekten mi dr oylr bişey dememiş ti süt ürünleri domates kuruyemis yumurta yemiycem bu hafta sonra tekrar bakcaz ankarada çocuk dr una gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…