Günde kaç defa kaka yapıyor? Kaka yaptıktan sonra huzursuzluğu geçiyor mu? Sütünü sağdın mı hiç yeterli mi? Belki süt yeterli gelmediği için kilo alamıyo olabilirde. Ama sen diyetten vazgeçme
Eger yumurta alerjiniz varsa etkiler tabi gozlemlemek lazim asi sonrasiÇok geçmiş olsun aslına bakarsan 1 ay asisindan sonra huysuzlugu xok arttı ama mukus fln yoktu her aşı da böyle mi olxak
Hep böyle mi kakası? Mukus cok yok ama. Dr gördü mü bu kakayı canım? Renk yeşile dönük değil normal rengi.Kızlar kizimin az önceki kakasi yeşile dönük mukuslu sulu
Eki Görüntüle 1888299
Ayrıca diyete başlamış mıydın?Hep böyle mi kakası? Mukus cok yok ama. Dr gördü mü bu kakayı canım? Renk yeşile dönük değil normal rengi.
Hep böyle mi kakası? Mukus cok yok ama. Dr gördü mü bu kakayı canım? Renk yeşile dönük değil normal rengi.
İnşallah çocuk doktoru biran önce tedaviyi yapar bebeğin sancılardan kurtulur. Çocuk doktoruna götürdükten sonra bana da haber eder misin?Yok canim yeşile dönük baya ama resimde oyke xikmis hep böyle değil değişiyor rengi bazen ama mukus hep var bazen az bazen xok az önceki de xok suluydu mesela beline kadar çıkmıştı dr kakayi görmedi yarın başka bi xoxuk dr una gitcez dün akşam allerji dedi dr bugün süt ve ürünleri tüketmedim daha yeni başladım yani
Yok canim yeşile dönük baya ama resimde oyke xikmis hep böyle değil değişiyor rengi bazen ama mukus hep var az önceki de xok suluydu mesela beline kadar çıkmıştı dr kakayi görmedi yarın başka bi xoxuk dr una gitcez
İnşallah çocuk doktoru biran önce tedaviyi yapar bebeğin sancılardan kurtulur. Çocuk doktoruna götürdükten sonra bana da haber eder misin?
Tedavi olarak ne önerdiğini. Geçmiş olsun tekrardan. Ama diyeti asla ihmal etme...
Bu diyet esnasinda icine 1 damla sut bile degen biseyi asla yeme buskivi kraker hic bisey hatta bulasmamasina da cok dikkat etİns ya tamam canım haber veririm mutlaka bakalım o da onaylanacak mi allerjiyi
Bu diyet esnasinda icine 1 damla sut bile degen biseyi asla yeme buskivi kraker hic bisey hatta bulasmamasina da cok dikkat et
Bunun alerji oldugunu da neye alerji oldugunu da en iyi sen anlarsin kuruyemis alerjiside olabilir sutte belki et tir bunu en iyi sen deneyimleyerek anlarsinBirde ben sütten ziyade kuruyemiş allerjisi olduğunu düşünmeye başladım çünkü bayramda basladi belirtiler ve mukuslu kaka . Baklava vs çok yemistim içi de ceviz fındık vs hep sonrasında da devam ettim yemeye 2 gun öncesine kadar yedim hep carsambadan beri yemiyorum
Bunun alerji oldugunu da neye alerji oldugunu da en iyi sen anlarsin kuruyemis alerjiside olabilir sutte belki et tir bunu en iyi sen deneyimleyerek anlarsin
Geçmiş olsun..inşallah çabuk atlatirsinjz..kakaniz benim kiziminki gibiymis..biz ek gidaya geceli 2 ay oldu ve daha farklı artik...Şimdi Çıktık diğer doktordan o da süt allerjisinden suphelendi ama bizik ixin önemli olan mukuslu kaka ve kilo alamama dedi 1 hafta diyet ve özel mama sonra tekrar görüşelim dedi kolikte olabilir dedi nurse hervey ve laktaz damla verdi
Gecmiş olsun canım. Rabbim şifasını verdin tez Zamanda. 1 hafta diyette neler yemeyeceksin peki? Canım süt allerjisi kolik e sebep zaten. Kolik olma sebebi allerji. Ayrıca hangi şehirde hangi Dr gittin?Şimdi Çıktık diğer doktordan o da süt allerjisinden suphelendi ama bizik ixin önemli olan mukuslu kaka ve kilo alamama dedi 1 hafta diyet ve özel mama sonra tekrar görüşelim dedi kolikte olabilir dedi nurse hervey ve laktaz damla verdi
Merhaba gulem. Sen neleri tüketmiyorsun ve anne sütünü kesmişler miydi??Geçmiş olsun..inşallah çabuk atlatirsinjz..kakaniz benim kiziminki gibiymis..biz ek gidaya geceli 2 ay oldu ve daha farklı artik...
Ve bende bayramda yanlisljkla tereyagli pilav yedim..çok az koyduklari için anlayamadim ve baya yedim..kan olmadi☺
Gecen günde peynir yedim..kan gene yok
İnşallah atlatiyoruzdur...
Geçmiş olsun..inşallah çabuk atlatirsinjz..kakaniz benim kiziminki gibiymis..biz ek gidaya geceli 2 ay oldu ve daha farklı artik...
Ve bende bayramda yanlisljkla tereyagli pilav yedim..çok az koyduklari için anlayamadim ve baya yedim..kan olmadi☺
Gecen günde peynir yedim..kan gene yok
İnşallah atlatiyoruzdur...
Gecmiş olsun canım. Rabbim şifasını verdin tez Zamanda. 1 hafta diyette neler yemeyeceksin peki? Canım süt allerjisi kolik e sebep zaten. Kolik olma sebebi allerji. Ayrıca hangi şehirde hangi Dr gittin?