Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Vanilya deniyorlar hindistan cevizi coook allerjik deneme bence

Hindistan cevizinin xok allerjik olduğunu yazmışsın ua benim kullandığım dvit te de hindistan cevizi yağı var dr süt ürünleri yumurta domates i kes dedi ama onu sormayı unutmuşum onu da ki kessem acaba ya

Sincan koru hastanesi dr aydin celik e gittim ben
Bizim kaka mukuslu ve gizli kan vardı. Bir de huysuzluğu sancısı cok. Kaka yapınca, gaz çıkınca rahatlıyor bebeğim. Gaz uykudan uyandırıyor. Bazen ağlama krizleri oluyor. Koruya bende gittim hatta doğumu orda yaptım Söğütözü şubesinde. Ama bi bayan çocuk Dr vardı koruda söğütözünde bi gittim bi daha gitmedim.

Hindistan cevizinin xok allerjik olduğunu yazmışsın ua benim kullandığım dvit te de hindistan cevizi yağı var dr süt ürünleri yumurta domates i kes dedi ama onu sormayı unutmuşum onu da ki kessem acaba ya
Telf ile ara danış Dr. Bağlat doktor cevap verir canım. Devit 3 var onu kullan. İçinde ayçiçek yağı var.

Bizim kaka mukuslu ve gizli kan vardı. Bir de huysuzluğu sancısı cok. Kaka yapınca, gaz çıkınca rahatlıyor bebeğim. Gaz uykudan uyandırıyor. Bazen ağlama krizleri oluyor. Koruya bende gittim hatta doğumu orda yaptım Söğütözü şubesinde. Ama bi bayan çocuk Dr vardı koruda söğütözünde bi gittim bi daha gitmedim.

Bizimde öyle henüz uykudan uyandıran sancıları olmuyor elhamdulillah ama gizli kan dışında bizimde aynı ben Sincandaki dr u beğendim ya

Bu arada Günaydın canım cvplarin için teşekkür ederim sen ne zaman farkettin bebeğin şimdi ne kadarlik
Kusura bakma cok geç cvp yazabiliyorum bebeğim malum. Canım 1,5 aylıkken farkettim. Siz kaka mikroskopisi yaptırdınız mı? Gizli kan kakada baktır. Ben kendim istedim baktırdım. Benim bebeğimde cok şükür iyiydi gazlı diyordum ama seni korkutmak istemem 2 aylıktan sonra daha kötü oldu. Şimdi 2,5 aylık.

Kusura bakma cok geç cvp yazabiliyorum bebeğim malum. Canım 1,5 aylıkken farkettim. Siz kaka mikroskopisi yaptırdınız mı? Gizli kan kakada baktır. Ben kendim istedim baktırdım. Benim bebeğimde cok şükür iyiydi gazlı diyordum ama seni korkutmak istemem 2 aylıktan sonra daha kötü oldu. Şimdi 2,5 aylık.
Ayrıca Sincan'da çocuk doktoru mu yoksa çocuk çocuk gastroenteroloğu mu gördü?

Şimdi Çıktık diğer doktordan o da süt allerjisinden suphelendi ama bizik ixin önemli olan mukuslu kaka ve kilo alamama dedi 1 hafta diyet ve özel mama sonra tekrar görüşelim dedi kolikte olabilir dedi nurse hervey ve laktaz damla verdi
Canım nurse hervey cok iyi düzenli kullan ama. Kolik olan Bebek'te mukuslu kaka olur muymuş peki? Bunu da sor Dr muhakkak.

Bizde 1 hafta sonra 2 aylik olcaz . Kakada gizli kan Mikrobiyoloji ve rotavirus antijeni bakıldı temiz çıktı ama tabi bu bişey olmadığını göstermez şimdi nasıl bebeğin diyetten sonra düzelme oldu mu

Ya bir de bebeğinin kilo alımı Nasıl? Neden mana önerdi doktor???

Bizim 3. Hafta kilo alımı sadexe 80 gr olunca mama takviyesi ne başlamıştık sonra haftada 250 gr almaya baslafi şükür yani bu durumdan onve mama kullanıyorduk şimdide normal şükür kilo alımı sizinki nasil bi de asıdan sonra mı kotulesti dr 2 . Ay aşısı tetiklemez rotavirus etkiler allerjikse dedi

Bizim 3. Hafta kilo alımı sadexe 80 gr olunca mama takviyesi ne başlamıştık sonra haftada 250 gr almaya baslafi şükür yani bu durumdan onve mama kullanıyorduk şimdide normal şükür kilo alımı sizinki nasil bi de asıdan sonra mı kotulesti dr 2 . Ay aşısı tetiklemez rotavirus etkiler allerjikse dedi
Canım 2 ay aşısını salı günü yaptıracağım biraz geç olacak bızım ası. Seni bilgilendiririm ama muhakkak. Asırdan sonra iyiydi sanki ya da o Zaman pek dikkatimi çekmedi belki de. Ama 40 çıktı sıkıntı basladı.

X