Ankara'da hangi çocuk Dr gittin? Ben bayındıra gitmiştim.Yaa gerçekten mi dr oylr bişey dememiş tisüt ürünleri domates kuruyemis yumurta yemiycem bu hafta sonra tekrar bakcaz ankarada çocuk dr una gittim
Ankara'da hangi çocuk Dr gittin? Ben bayındıra gitmiştim.
Vanilya deniyorlar hindistan cevizi coook allerjik deneme bence
Bizim kaka mukuslu ve gizli kan vardı. Bir de huysuzluğu sancısı cok. Kaka yapınca, gaz çıkınca rahatlıyor bebeğim. Gaz uykudan uyandırıyor. Bazen ağlama krizleri oluyor. Koruya bende gittim hatta doğumu orda yaptım Söğütözü şubesinde. Ama bi bayan çocuk Dr vardı koruda söğütözünde bi gittim bi daha gitmedim.Sincan koru hastanesi dr aydin celik e gittim ben
Telf ile ara danış Dr. Bağlat doktor cevap verir canım. Devit 3 var onu kullan. İçinde ayçiçek yağı var.Hindistan cevizinin xok allerjik olduğunu yazmışsın ua benim kullandığım dvit te de hindistan cevizi yağı var dr süt ürünleri yumurta domates i kes dedi ama onu sormayı unutmuşum onu da ki kessem acaba ya
Bizim kaka mukuslu ve gizli kan vardı. Bir de huysuzluğu sancısı cok. Kaka yapınca, gaz çıkınca rahatlıyor bebeğim. Gaz uykudan uyandırıyor. Bazen ağlama krizleri oluyor. Koruya bende gittim hatta doğumu orda yaptım Söğütözü şubesinde. Ama bi bayan çocuk Dr vardı koruda söğütözünde bi gittim bi daha gitmedim.
Telf ile ara danış Dr. Bağlat doktor cevap verir canım. Devit 3 var onu kullan. İçinde ayçiçek yağı var.
Telf ile ara danış Dr. Bağlat doktor cevap verir canım. Devit 3 var onu kullan. İçinde ayçiçek yağı var.
Kusura bakma cok geç cvp yazabiliyorum bebeğim malum. Canım 1,5 aylıkken farkettim. Siz kaka mikroskopisi yaptırdınız mı? Gizli kan kakada baktır. Ben kendim istedim baktırdım. Benim bebeğimde cok şükür iyiydi gazlı diyordum ama seni korkutmak istemem 2 aylıktan sonra daha kötü oldu. Şimdi 2,5 aylık.Bu arada Günaydın canım cvplarin için teşekkür ederim sen ne zaman farkettin bebeğin şimdi ne kadarlik
Ayrıca Sincan'da çocuk doktoru mu yoksa çocuk çocuk gastroenteroloğu mu gördü?Kusura bakma cok geç cvp yazabiliyorum bebeğim malum. Canım 1,5 aylıkken farkettim. Siz kaka mikroskopisi yaptırdınız mı? Gizli kan kakada baktır. Ben kendim istedim baktırdım. Benim bebeğimde cok şükür iyiydi gazlı diyordum ama seni korkutmak istemem 2 aylıktan sonra daha kötü oldu. Şimdi 2,5 aylık.
Ya bir de kilo alımı Nasıl bebeğinin? Neden mana önerdi sana??Ayrıca Sincan'da çocuk doktoru mu yoksa çocuk çocuk gastroenteroloğu mu gördü?
Ya bir de bebeğinin kilo alımı Nasıl? Neden mana önerdi doktor???Ayrıca Sincan'da çocuk doktoru mu yoksa çocuk çocuk gastroenteroloğu mu gördü?
Canım nurse hervey cok iyi düzenli kullan ama. Kolik olan Bebek'te mukuslu kaka olur muymuş peki? Bunu da sor Dr muhakkak.Şimdi Çıktık diğer doktordan o da süt allerjisinden suphelendi ama bizik ixin önemli olan mukuslu kaka ve kilo alamama dedi 1 hafta diyet ve özel mama sonra tekrar görüşelim dedi kolikte olabilir dedi nurse hervey ve laktaz damla verdi
Kusura bakma cok geç cvp yazabiliyorum bebeğim malum. Canım 1,5 aylıkken farkettim. Siz kaka mikroskopisi yaptırdınız mı? Gizli kan kakada baktır. Ben kendim istedim baktırdım. Benim bebeğimde cok şükür iyiydi gazlı diyordum ama seni korkutmak istemem 2 aylıktan sonra daha kötü oldu. Şimdi 2,5 aylık.
Ya bir de bebeğinin kilo alımı Nasıl? Neden mana önerdi doktor???
Canım nurse hervey cok iyi düzenli kullan ama. Kolik olan Bebek'te mukuslu kaka olur muymuş peki? Bunu da sor Dr muhakkak.
Ayrıca Sincan'da çocuk doktoru mu yoksa çocuk çocuk gastroenteroloğu mu gördü?
Canım nurse nin damlası yok diye biliyorum ben. Eczacı ark bi sorayım senin için.O hix aklıma gelmedi valla ya. Bize dr nurse Harvey damla dedi ama her yerde Surup var ya seninki nasil
Çocuk gastroenteroloğu ilgileniyor aslında ama sen en iyisini yapmışsın çünkü gastro hekimleri cok önemsemiyor.Çocuk doktoru
Canım 2 ay aşısını salı günü yaptıracağım biraz geç olacak bızım ası. Seni bilgilendiririm ama muhakkak. Asırdan sonra iyiydi sanki ya da o Zaman pek dikkatimi çekmedi belki de. Ama 40 çıktı sıkıntı basladı.Bizim 3. Hafta kilo alımı sadexe 80 gr olunca mama takviyesi ne başlamıştık sonra haftada 250 gr almaya baslafi şükür yani bu durumdan onve mama kullanıyorduk şimdide normal şükür kilo alımı sizinki nasil bi de asıdan sonra mı kotulesti dr 2 . Ay aşısı tetiklemez rotavirus etkiler allerjikse dedi