Canım süt ve süt ürünleri kuruyemiş tüketmiyorum kakasında mukus yok ama sancısı hala var. Huysuzluguda. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Anne sütü fazlalığı konusunu da bi araştırmanı ve Dr sormanı tavsiye ederim canım.Bizde 1 hafta sonra 2 aylik olcaz . Kakada gizli kan Mikrobiyoloji ve rotavirus antijeni bakıldı temiz çıktı ama tabi bu bişey olmadığını göstermez şimdi nasıl bebeğin diyetten sonra düzelme oldu mu
Canım süt ve süt ürünleri kuruyemiş tüketmiyorum kakasında mukus yok ama sancısı hala var. Huysuzluguda. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Anne sütü fazlalığı konusunu da bi araştırmanı ve Dr sormanı tavsiye ederim canım.
Dr diyetten sonra sancı kesilebilir diyorlar ama 3 hafta olacak neredeyse diyete ama sancılar kesilmiyor.. işte üzülüyor insan....
Canım süt ve süt ürünleri kuruyemiş tüketmiyorum kakasında mukus yok ama sancısı hala var. Huysuzluguda. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Anne sütü fazlalığı konusunu da bi araştırmanı ve Dr sormanı tavsiye ederim canım.
Dr diyetten sonra sancı kesilebilir diyorlar ama 3 hafta olacak neredeyse diyete ama sancılar kesilmiyor.. işte üzülüyor insan....
Canım nurse nin damlası yok diye biliyorum ben. Eczacı ark bi sorayım senin için.
Canım 2 ay aşısını salı günü yaptıracağım biraz geç olacak bızım ası. Seni bilgilendiririm ama muhakkak. Asırdan sonra iyiydi sanki ya da o Zaman pek dikkatimi çekmedi belki de. Ama 40 çıktı sıkıntı basladı.
İnşallah Canım rahat atlatırız. Yumurta da yemiyorum domates sadece işte salçada tüketiyorum. 1 hafta kadar sürmedi bile geçti. Ara ara cok nadir oluyor. İşte bilemiyorum ki. Ama senin gittiğin dr mukuslu kaka durumuna ya allerji ya da kolik demesi ilginç.1.2. Ay aşıları bişey yapmaz deri dr . Rotavirus ve 4. Ay aşıları belirti verebilir dedi senden haber bekliyorum ins 2. Ay aşısını rahat atlatirsiniz canım bizimki de ekimin ilk haftasi
İnşallah Canım rahat atlatırız. Yumurta da yemiyorum domates sadece işte salçada tüketiyorum. 1 hafta kadar sürmedi bile geçti. Ara ara cok nadir oluyor. İşte bilemiyorum ki. Ama senin gittiğin dr mukuslu kaka durumuna ya allerji ya da kolik demesi ilginç.
Aynen canım gurul gurul karnı. Özellikle emmeye başladıktan sonra gurul gurul. Bende biber salçasına gececegım zaten. Bekle sabret azalır mukus. Eğer devam ederse et yemeyi de bırak. Tavukta yeme. Yediklerini bir kağıda yaz muhakkak. Bir de hamur işine dikkat et.Ya evet işte bazen mukuslu kaka tek başına bişey ifade etmeuebilir ama genelde allerji de olur dedi ben Salça da yemiyorum ama bizim mukusta degisiklik yok daha hatta arttı bile diyebilirim ya acaba yediğim şeyler arasında tehlike arz eden başka şeylerde mi var bi de karnında gurul dama var mı senin bebeğin
Canım bak en son kaka ilk zamanlardı. Şimdi son foto bu sabahki.Kakasindaki mukus ne zaman düzeldi peki. Huzursuzlugu geçmediyse çoklu besin alerjisi olabilir mi acaba? Süt fazlalaogini araştırdım ama hiç fazla sutum olmadıki oyüzden mama veriyorum zatenbizimki büyük ihtimal allerji 3 4 gün oldu diyete başlayalı aksamlari eskisi gibi değil daha sakin sanki. Ama mukus var fazlasiyla
İlk foto sabah ki en son mukus olan ise 1,5 aylık olduğunda ki kaka idi.Canım bak en son kaka ilk zamanlardı. Şimdi son foto bu sabahki. Eki Görüntüle 1889330 Eki Görüntüle 1889331 Eki Görüntüle 1889332
Balıkta yapabiliyor. Çoklu besin allerjisi derken neler tüketmiyorsun rica etsem yazabilir misin?Arkadaslar hamsi alerjenmidir? Bizde coklu besin alerjisi var da baligi hic denemedim.
Ayrıca diyet yaptıktan sonra bebeğimin sancıları ağlamaları mız mızlığı geçti mi? ( tabi böyle şikayetleri varsa))Balıkta yapabiliyor. Çoklu besin allerjisi derken neler tüketmiyorsun rica etsem yazabilir misin?
Aynen canım gurul gurul karnı. Özellikle emmeye başladıktan sonra gurul gurul. Bende biber salçasına gececegım zaten. Bekle sabret azalır mukus. Eğer devam ederse et yemeyi de bırak. Tavukta yeme. Yediklerini bir kağıda yaz muhakkak. Bir de hamur işine dikkat et.
Canım bak en son kaka ilk zamanlardı. Şimdi son foto bu sabahki. Eki Görüntüle 1889330 Eki Görüntüle 1889331 Eki Görüntüle 1889332
Ayrıca diyet yaptıktan sonra bebeğimin sancıları ağlamaları mız mızlığı geçti mi? ( tabi böyle şikayetleri varsa))
Canım ya patates ve salatalık gaz yapıyo diye biliyorum doğru mu? Ben korkumdan onları da yiyemiyorum.recel neden yemiyorsun? Ayrıca Can'ın tatlı isterse halka tatlı yıyebilirsin yumurta ve süt ürünleri yok eminim. Tulumbada var ama. Bi de pişmiş soğan yemeklerde tüketiyor Musun? Patlıcan kabak bunlarda gaz yPıyormuş derdiler yiyemiyorum???Yazıyorum canım ette yemiyorum valla nolur nolmaz diye patates pirinç zeytin salatalık yesillik su un tuzdan yapılmış ekmek üzüm pekmezi bi de kuşburnu yiyorum
Geçiyor sonra ilk baslarda cok tutuyordu alakalı degıl.Kızlar ya bi de alakası var mı bilmiyorum ama kızım i inanılmaz hickırık tutuyor sızınkıler ne alemde
Canım ya patates ve salatalık gaz yapıyo diye biliyorum doğru mu? Ben korkumdan onları da yiyemiyorum.recel neden yemiyorsun? Ayrıca Can'ın tatlı isterse halka tatlı yıyebilirsin yumurta ve süt ürünleri yok eminim. Tulumbada var ama. Bi de pişmiş soğan yemeklerde tüketiyor Musun? Patlıcan kabak bunlarda gaz yPıyormuş derdiler yiyemiyorum???