Kaç aylık bebeğin Sana yardimci olmak isterim ne gibi belirtiler var anlatirmisin gaz ve huysuzluk deri de kirmizi döküntü egzama mukuslu kaka pisik ishal yada kabızlık kusma göğüste hırıltı öksürük burun tıkanıklığı bunlar belirtileri hangileri var sizde emmede zorlukla olabilir çünkü ağız içinde boğazda kaşıntı oluşuyorÖncelikle gecmiş olsun. Testler negatif gelse bile allerji oluyor. Bebeklerde test negatif gelebiliyormuş. Bebeğiniz doğduğundan beri huzursuz cok ağlıyor semişsiniz. Şimdi geçti mi ve emdikten sonra karnı gur gur ses geliyormuydu. Benim bebeğimin kakasında da mukus var. Ve sürekli ağlıyor. 5 dakika oynuyo sonra muz mızz. Ya uyuyo ya emiyor. Emerkende huysuz mu??
Umarım msjı görür ve cvplarsınız.
Teşekkürler...
Bebeğim iki aylık. Kakada mukus ve gizli kan var. Gaz en büyük sorun. Huysuz bi Bebek. Gündüz gece uyanıklık süresi hep mız mız. Bazen 10 dak bazen 3 dak emip huysuzlanıyo. Emmek istiyo ama ağlıyo. Gazı var dıye düşünüyorum. Kakasını yaparsa rahat yapmazsa saatlerce ağlıyo.Kaç aylık bebeğin Sana yardimci olmak isterim ne gibi belirtiler var anlatirmisin gaz ve huysuzluk deri de kirmizi döküntü egzama mukuslu kaka pisik ishal yada kabızlık kusma göğüste hırıltı öksürük burun tıkanıklığı bunlar belirtileri hangileri var sizde emmede zorlukla olabilir çünkü ağız içinde boğazda kaşıntı oluşuyor
Kırmızı eti neye dayanarak kestiniz.ayrıca bebeğinizde ishal ve gaz sancısı var mıydı? Diyet sonrası ne kadar sonra rahatladınız?? Umarım cvplarsınızGeçmiş olsun..bizim testlerimizde hep negatif..kanada kan oluyor..3aydir diyetteyim bende..kuzu eti ve keçi sütü nu kendim tuketiyorum birşey olmuyor ..epeydir kan yok diye 2 gün önce dana eti yedim ve bugün kakasi kanli
Geç reasiyon demişti dr zaten..yediğim şeyler 2,3 gün sonra etki ediyor..
Cildinde birşey yoktu kizimin,kizarikliklar oluşmaya başladı..
Yalniz değilsin yani
Huzursuzluğu gazı gectı mi peki diyet yapınca. Ayrıca diyetten ne kadar süre sonra geçti?Arkadaslar merhaba benim kizim 4 aylik.dogdugundan itibaren cok aglayan huysuz bir bebekti.cocuk dr una goturduk asiri gazli dedi.yedigime ictigime cok dikkat ettim gaz damlasi da kullandik ama gecmedi sonra kakada mukus ve yuzunde dokuntuler olunca dr sut alerjisi olabilir dedi.35 gunlukken diyet yapmaya basladim 1 ay kadar kendim diyet uyguladim kimseye danismadan mukuslu kaka olmadi yuzu ve basindaki dokuntuler de tamamen gittti.daha sonra kesinlik kazansin diye 3 aylik oldugunda alerji prof. Goturduk cilt ve kan testi yapildi ikisi de negatif cikti.dr yavas yavas sutlu kek ye izle dedi .dedigini yaptim sadece sivilcemsi yada isilige benzer seyler cikmisti anlayamadim alerjiden mi yoksa sicaktan mi oluyor diye(asiri terleyen bir bebek bu arada).dr kek dokunmadiysa yogurt dene dedi ben de iki gundur 1 kasik yogurt denedim. bu sabah kakasinda kan vardi cok az. Inanilmaz uzgunum nasil oluyor anlamadim testler negatif olup boyle benim gibi olan var mi aranizda ?
Kaka sayısı düşünce gaz sancısı olmuyor mu?Amin canım . Bizim de kaka sayımız 7 8 di. Sulu mukus lu ve arada kanlı. Şimdi en az 4 yapıyor . 4 kesin yani. Diyetteyim şu an. 1 e düştü demişsin. Neler yaptın neleri kestin. Bana da fikir olsun
Evet ayni dediginiz gibiydi bebegim ya emiyo ya agliyordu hicbir sey sakinlestirmiyordu neler neler denedim...kolik sandim ilk gazdan dedim (gercekten ayrica yogun bir sekilde gaz sorunu da vardi) ama gazini bir sekilde cikariyordum ama yine agliyordu...gulmeyen kaslari hep catik bir bebekti.hatta acaba mutsuz mu diye cok uzuluyordum ama 4. Ayi bitti ondan beri daha guler yuzlu agu bugu yapmaya yeni basladi...bu sureci diyet yaparken yasadim ondan oncesi zaten kabus gibiydi hic susmayan saatlerce aglayan bir bebekti diyetten sonra kismen azaldi diyebilirimÖncelikle gecmiş olsun. Testler negatif gelse bile allerji oluyor. Bebeklerde test negatif gelebiliyormuş. Bebeğiniz doğduğundan beri huzursuz cok ağlıyor semişsiniz. Şimdi geçti mi ve emdikten sonra karnı gur gur ses geliyormuydu. Benim bebeğimin kakasında da mukus var. Ve sürekli ağlıyor. 5 dakika oynuyo sonra muz mızz. Ya uyuyo ya emiyor. Emerkende huysuz mu??
Umarım msjı görür ve cvplarsınız.
Teşekkürler...
Çok geç olacak cevabim kusura bakma..çok sık giremedim sayfaya..dün akşam bende hipp yulaflı mamayı bulup aldım,teşekkür ederim.sebze çorbasına ne kadar patates ne kadar havuç gibi tam miktarlarını öğrenebilir miyim bütün malzemelerin.çünkü benim yaptığım lezzetsiz geliyor bebeğe.bişeyi az yada çok katıyor olabilirim.
Geçmiş olsun..benim kizimin kakasinda gizli değil gözle görünür kan vardi..ve mukusluydu..3 aylikken gördüm ilk kani..genel anlamda keyifli,uyuyan bi bebekti hep..kendi çocuk dr umjz yumurta ve sütü kes demesine rağmen inek sütü alerjisi yasayan annelerden uyari aldim hemen..sütü neyse dana eti de odur,yeme dediler ve yemedim.Kırmızı eti neye dayanarak kestiniz.ayrıca bebeğinizde ishal ve gaz sancısı var mıydı? Diyet sonrası ne kadar sonra rahatladınız?? Umarım cvplarsınız
Soyledigin belirtiler sut alerjisine benziyor kakada redukten maddeye bakil di mi sanki laktoz intoleransi var gibi ishal var mi kaka sayisi kacKizlsr Yardımınıza ihtiyacım var geçen hafta kızım in kakasinda mukus gördük tahlil verdik az onve çıktık dr dan kaka da bişey çıkmamış ama dr yinede süt alerjisi olabilir dedi kızım 52 gunluk hem sut hem mamayla besleniyor süt ürünlerini kes dedi özel de bi mama verdi pepti junior böyle bi deneyelim dedi kızım genelde huzursuz son günlerde de emerken birden bağırmaya başlıyor değişik ağlıyor bağıra bağıra . Gündüz hic uyumuyor uykuya zor dalıyor karnı gurulduyor gaz sancısı çekiyor kaka yaparken zorlanıyor . Sizce süt alerjisi midir bi de eğer değilse de benim bu mamayi kullanmamin sakıncası olur mu bi zararı olur mu alerjisi olmayan bebeklere ne dusunecegimi şaşırdım
Soyledigin belirtiler sut alerjisine benziyor kakada redukten maddeye bakil di mi sanki laktoz intoleransi var gibi ishal var mi kaka sayisi kac
Evet bebeklerin metebolizmasi degisken oldugu icin 1 yadindan once testler yaniltici olabiliyor diyete girip neyin dokundugunu sen bulabilirsinİshal yok ya da ben anlamıyorum mukus yapıyo resmen mukustan başka bişey yok doğru düzgün beyaz parçaciklar var biraz . Kaka az yapıyor 2 3 kez ama baua gürültülü yapıyor kakada gizli kan görülmedi 2 tane daha bişey vardı ama o söylediğin şeye baktılar mi bilmiyorum temiz dedi sadexe dr ama temiz olmasi alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi
Evet bebeklerin metebolizmasi degisken oldugu icin 1 yadindan once testler yaniltici olabiliyor diyete girip neyin dokundugunu sen bulabilirsin
Mesela bizde karinda gurultular atopik dermatit emerken kendini yay gibi geri atma kusma mukuslu gurultulu kopuklu yesil kaka ve ishal istahsizlik huzursuzluk uykuya dalamama alerji belirtilerimizdiPeki en belirgin belirtiler neler
Evet canim atlattik bazi seylere var ama buna sukur tam 7 bucuk aylik oldu oglum kakasi toparlandi artik gunde 1 kez yapiyor emmeye cok istekli olmasa da eskiye nazaran iyi kilo aliyor artik sunnet bile oldu siz ne yaptiniz canimchocolate19 naptiniz gectimi alerjiniz kaç aylık oldunuz son durum nedir?
Mesela bizde karinda gurultular atopik dermatit emerken kendini yay gibi geri atma kusma mukuslu gurultulu kopuklu yesil kaka ve ishal istahsizlik huzursuzluk uykuya dalamama alerji belirtilerimizdi
oEvet canim atlattik bazi seylere var ama buna sukur tam 7 bucuk aylik oldu oglum kakasi toparlandi artik gunde 1 kez yapiyor emmeye cok istekli olmasa da eskiye nazaran iyi kilo aliyor artik sunnet bile oldu siz ne yaptiniz canim
Laktoz intoleransi olabilir gibi sizde asidan sonra mi oldunuzDermatit kusma köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var . Bi de özellikle son bi kax gündür emerken bağıra bağıra ağlıyor yavrum ayaklarını karnına çekiyor kıpkırmızı oluyor ikiniyor