Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba. Aynı sorunu bende yasıyorum. Ancak kakada gizli kan çıktı bizim. Gastroenterolog önemsemedi. Süt ve süt ürünlerini kestik. Kaka da mukus bitti derken dün tekrar oldu 1 defa. Ben diyete devam ediyorum. Karnı gıt gur, emerken birden ağlıyor ve 1,5 aylıkken kolik Ağrı'ları basladı. Mama da süt ve süt ürünleri yok allerji içeren içerikler yok. Zararı olmaz kullan ve eğer mamayı bdveğin sevip içiyorsa dua et.

Asidan sonra anladim drlar umursamadi kilo almadi hic sonra aile hekimim alerji.olabilr dediginde arastrmalara girdim ve hayvansal butun gidalari biraktim olmadi kati diyet yaptim patates pirinc zeytin zeytinyagi tukettim sadece uzun sureden sonra ishal gecti sonra test yaptirdik negatif cikti sonra denemeler flan ek gidaya da gectik ben hersey yiyorum egzotik meyveler haric o da ayinda yemesi gerekenleri yiyor

Neler yemiyorsunuz? Dana Eti'ni neye göre kesti Dr???

Huzursuzluğu, ağlamaları ne Zaman sonra geçti peki?? Diyetten ne kadar sure sonra bebeğiniz rahatladı???

Ne kadar süre diyet yaptıktan sonra rahatladı bebeğiniz???

Maşallah diyeyim ozaman darisi diger annelere.keske bende daha onceleri hicbisey yemeseydim.ama cok cabuk olmus iyilesmesi ,bana dr 1buck 2yasina dogru gecer dedi.sanirim besinleri deneyerek acicaz.kac gun gecmeli denerken?

Neler yemiyorsunuz? Dana Eti'ni neye göre kesti Dr???
Canim cok zor gunler gecirdik 2 aylikken baslamisti kakada kan ve diger sikayetler Emmek istmeme kilo alimi as,gaz,huysuzluk vs ..testlerin hepsi negatif cikiyordu.ilk basta sut ve sut urunllerni kestim pleading skayetler devam ediyordu sonunda multi alerji yani 1den fazla beside alerting olabilir dedi be liste verdi. 1-sut ve sut urunleri 2-yumurta. 3-findik,fistik,ceviz yani cerez. 4-soya urunleri (genelde hazir gidalarda varmis zaten ). 5-kirmizi renkte herturlu sebze ve meyve (en zoru buydu bol salcali acili yemwkler yapan ben icin). Ilaveten Dana eti,susam,tahin,incir,kivi,cilek gibi alerjeni coz yuksek plan gidalarda vardi. Bunlarin hepsini 1aydir yemiyorym hamdolsun kizm duzeldi ama geceleri gazi oluyor yinede oda our heralde bagirsaklar hassas cunku.

Mesela bizde karinda gurultular atopik dermatit emerken kendini yay gibi geri atma kusma mukuslu gurultulu kopuklu yesil kaka ve ishal istahsizlik huzursuzluk uykuya dalamama alerji belirtilerimizdi

Dermatit kusma köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var . Bi de özellikle son bi kax gündür emerken bağıra bağıra ağlıyor yavrum ayaklarını karnına çekiyor kıpkırmızı oluyor ikiniyor
Laktoz intoleransi olabilir gibi sizde asidan sonra mi oldunuz

Hayır 2 aylik aşısını yaptırmadık daha asiyla nasıl bir ilgisi oliyor ki hicbirsey bilmiyorim bu konuda

Dün başladık mamaya çok şükür ki içti . Kafam allak bullak tahlil de bişey çıkmaması da ayrı karıştırıyor kafamı sizce başka bi Dr a da gitmeli miyim gerçekten alerjisi mi var bebeğimin . Bi de diyetten ne kadar sonra düzelme oldu mukusta. Ayrıca yumurta fln da mı yememem lazim

Bizm 1 aylik asidan sonra cikti ortaya asilarda kimyasallar ve tavuk embriyosu var etkiliyor hatta 4 aylik asimizdan sonra hafif bir anafleksi gecordi

Maşallah diyeyim ozaman darisi diger annelere.keske bende daha onceleri hicbisey yemeseydim.ama cok cabuk olmus iyilesmesi ,bana dr 1buck 2yasina dogru gecer dedi.sanirim besinleri deneyerek acicaz.kac gun gecmeli denerken?
Cocuk ek gidaya gecmeden anlasilirsa ve iyi kacaksiz diyet yapilirsa atlatiyor yoksa uzun zaman oluyor ben 3 gun arayla denemistim ama dr 10 gun arayla denemeni tavsiye ederim demisti

Ben süt ve süt ürünlerini ayrıca yumurtayıda kestim. 1 hafta sürmedi geçti kakası. Ben Dr Dr dolaştım. Eğer düzgün kilo alıyorsa bebeğin kimi Dr önemsemiyor çoklu diyeti. Ben kırmızı etti de kesmiştim ye muhakkak dedi. Eğer kilo alımı sorunluysa o Zaman önemsiyorlar. Sakın allerji Dr götürme gastroenterolog ilgileniyor. Ayrıca Hacettepe iyi bu anlamda. Ayrıca Ankara bayındır hastanesi de iyi
Eğer mümkünse kakasının fotosunu ekler misin?

Kilo alımı 3. Haftadan itibaren düşmeye başladi o yüzden de mama takviyesi ne başladık . Şimdi kayıtlı resmi yok ama yapınca eklerim ins .

Hacettepe Ünv hoca randevusu al. Ya da bayındır hastanesi pediatrik gastroenterolog

Peki direk gideyim mi sence yoksa xoxuk dr unun dediği gibi süt ve süt ürünü diyeti yapayım özel mama kullanıp ona göre mi gideyim daha dün öğrendikte:/

Kilo alımı 3. Haftadan itibaren düşmeye başladi o yüzden de mama takviyesi ne başladık . Şimdi kayıtlı resmi yok ama yapınca eklerim ins .
Günde kaç defa kaka yapıyor? Kaka yaptıktan sonra huzursuzluğu geçiyor mu? Sütünü sağdın mı hiç yeterli mi? Belki süt yeterli gelmediği için kilo alamıyo olabilirde. Ama sen diyetten vazgeçme

Peki direk gideyim mi sence yoksa xoxuk dr unun dediği gibi süt ve süt ürünü diyeti yapayım özel mama kullanıp ona göre mi gideyim daha dün öğrendikte:/
Bence direk git diyete de basla ama. Zaten randevulu Hacettepe. Verilen randevu tarihine kadar diyet yap. Kakasını o zamana kadar kontrol et. Mamayı da ver bence. Bebeğin aç kalıyor çünkü. Ama mamanın içeriğine dikkat et. Peynir altı suyu, inek sütü vs varsa kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…