Merhaba. Aynı sorunu bende yasıyorum. Ancak kakada gizli kan çıktı bizim. Gastroenterolog önemsemedi. Süt ve süt ürünlerini kestik. Kaka da mukus bitti derken dün tekrar oldu 1 defa. Ben diyete devam ediyorum. Karnı gıt gur, emerken birden ağlıyor ve 1,5 aylıkken kolik Ağrı'ları basladı. Mama da süt ve süt ürünleri yok allerji içeren içerikler yok. Zararı olmaz kullan ve eğer mamayı bdveğin sevip içiyorsa dua et.Kizlsr Yardımınıza ihtiyacım var geçen hafta kızım in kakasinda mukus gördük tahlil verdik az onve çıktık dr dan kaka da bişey çıkmamış ama dr yinede süt alerjisi olabilir dedi kızım 52 gunluk hem sut hem mamayla besleniyor süt ürünlerini kes dedi özel de bi mama verdi pepti junior böyle bi deneyelim dedi kızım genelde huzursuz son günlerde de emerken birden bağırmaya başlıyor değişik ağlıyor bağıra bağıra . Gündüz hic uyumuyor uykuya zor dalıyor karnı gurulduyor gaz sancısı çekiyor kaka yaparken zorlanıyor . Sizce süt alerjisi midir bi de eğer değilse de benim bu mamayi kullanmamin sakıncası olur mu bi zararı olur mu alerjisi olmayan bebeklere ne dusunecegimi şaşırdım