Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Öyle çok sevindim mi canım anlatamam... Hayırlı olsun geçmiş bitmiş olsun. İki ay var ek gıdaya belko biraz öne çekerim

Kizz kanli mukuslu degil normal kaka ariyoruz normal.kaka nasil oluyor hatirlayalim diye

Kimse bize kaka fotosu vermiyor :))

Kızlar oğlum ilk defa bugün kaka yapmadi. Dün feci batırdı. Mukussuzdu sukur :) ama şimdi 30 saat oldu kaka yok ortada :)

Bu da tepki mi acaba

bskn sessizyazar chocolate19 bizim ilki antibiyotikkullanırkekikakamizki sanki kan var ilk kez gördüm. belki hatirlarsinizbitmesinibekliyordum ilacın. bitti bogazi iltihap oldu ikinci antibiyotigikullandık hem de ikili . ilki antibiyotikli Kaka sonrakiler antibiyotiksiz.normal gibi geldi bana yani fark barizgibi. dizin mukus lu Kaka lar nasıl. yani kan dağa doğrusu

Eklentiler

• IMG-20160603-WA0005.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 5.159
  • IMG-20160605-WA0001.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 670
  • IMG-20160605-WA0000.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 760
  • IMG-20160603-WA0004.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 1.084
Ilk kakada kan olan yani cok mukuslu sonrakiler daha iyi gibi bizim kaka 6 gun yapmadi lavman yapildi gayet iyiydi duzelecek insaallah

Hiç dmeiyorsunuz bu kız aclıktan öldü mü diye
Şaka şaka oyyy netbitti. Tel çekmez zaten. Amannnn Allah kimseyi netsiz bıtakmasın

Girlmother Bence kimse kakaya bakmadan atıyor
Hangi deli biz gibi oturup 5farklı açıdan foto çekecek

Ben üç çeşit kan gördüm.
Başta kahverengi pıhtı gibi uzun uzun iplik şeklinde. Aynı renkte uzun olmayan ama kan gibi dağılan parçalar. Doktor o gotolara kan demişti.

Sonra kırmızı parlak kan gördüm.(kabak denediğimde bir kes çok ıkınmıştı belki çatlak oluştu da o yüzden kırmızı kan görmeye başladık dedim.

Birde mukus içine karışık kırmızı kan. nnagihan ın ilk fotoğrafındaki gibi.

Ve bu kanların kırmızı olanlarını hayvansal gıda ve paketli gıda (uno) yediğimde olduğuna kaanat getirdim.

Vee şu son üç dört gündür azar azar yeme modundayım.

İlk başta gül reçeli. (Bunda halaa şphem var)
Sonra kiraz yedim. Üç tane beş tane.
Sonra mercimek köftesi(bu konuda biraz abartmıştım ama napyım acımdan ölemiydim
Şaka gibi ama kakalarda mukus oranı azaldı. Kan gelmedi. O yüzden şu zaman içinde tükettiklerimi
Geçti gözüyle bakıyorum.

İki üç dal frenk üzümü yedim.
Bunlardan sonra kuzu eti denedim. Bu kez denemek için değil nefis köreltmek için bir parça yedim. kasaba direk mezbadan gelme etti. El deymeden bulaşma olmadan. Gene de geçemedil. Zaten deneme için çok yakın bir zamandı :/

Neyse sonuçta hayvansal gıdadan uzak duruyorum.

Valla aklimdaydin buhun cnm bize 4 ay asisi alerji yapti

Diğer ortamlarda baktım ara ara ses çıkıyor kafa dinliyor diye düşündüm :))

Ete bir ay vs ara ver canım istersen. Ek gıdaya geçince inşallah geçer canım tamamen. Ben diyeti bozdugumda ilk günler hep en iyi kakalari alıyorum neden hala anlayamıyorum.

Ara ara uğra ses ver :)

Döndüm yurda
Ama evde bir yığın çamaşır var. Ütülenecekler var.
Canıımmm beyaz koltuklarım leş içinde
Temzilik modundayım şu iki üç gün

Ya neden umudumu elimden aldın
Neden neden.
Ya benimde diyeti açtığım ilk zamanlar olduğu için kaka normalse:

Ay napayım öyle böyle geçecekler

Ek gıda tek ve son umut

Of deme yaaa noldu basıl bir tepki oldu ne zaman yaptırdın

Zaten yaptımıyacaktım kesin kararımı verdim tekrar
Once bisey yoktu surekli gelip gidip kontrol ettim sonra gece gozlerini surekli kadidigini farkettim karanlikta atesine baktim yok oturma odasina bir goturdum gozleri dudaklari sis şok oldum esimlede o aksam cok kotu kavga ettigim icin kaldiramadim bile hemen aile hekimimizi aradim o gece nobetciydi avil verilmesi lazim dedi evde acilmamis avil vardi cocuklar alerjik olunca bulunuyor onu verdim sabaha kadar takip edip bekledim sisler indi dun gece de kulak arkasi kipkirmizi oldu o gecti derken yuzunde isilik gibi seyler cikti ama isilik degil cunku evim gayet serin zaten bacagi da kocaman sis ayni zamanda duzelen kakamiz tekrar suku yesil ve cooook.mukuslu oldu

Ben anlamadım o zaman mesajı. Ama doktor bana mukusu boşver dedi. Hayır değildir. Az az ye alissin bağırsak

Benim de ev feciii ( bugün baslamam lazım inşallah.

Of canım yaaa çok kötü olmuş
Karma şekilde alerji olarak atmış.
Of nolacak bu bebelermiz böyle
Şimdi nasıl peki

Öncelikle chocolate19 çok geçmiş olsun. Çok üzülüyorum böyle olunca. Arkadaşlar epeydir uzak kaldım buralardan. Okuyacak sayfalar birikmiş. Hele şubat annelerinde ohooo. Bu kaka meselesi yüzünden İzmir e gidecektik gittik. Alerji doktoruna gitmedim ama hakkında iyi yorumlar olan bir çocuk doktoruna gittik. Hem aylık kontrolü olmuş olur dedim. Neyse ben kakadan bahsedince mukusu önemseme dedi. Hatta sıkılmış gibi bir surat ifadesi oluştu. Ben ısrarla fotoğraf gösteriyorum tabi. Adam en sonunda bebeğin b.k'uyka bu kadar oynama yav dedi hemen muayenesinin yanında laboratuvar var gizli kana bakalım negatifse alerji olmaz dedi. Dürterek biraz numune aldı ve şükür negatif çıktı. Üç gün sonra tekrar yaptırın dedi. Biz tabi buraya döndük ben dördüncü günü yaptırdım. Şükür o da negatif. Ama ben durur muyum? Eşime dedim hazır elimizde bez varken redüktan da baktıralım. Maalesef bugün öğrendim 3+ çıktı yani pozitif. Doktora haber verdim şeker kromografisini yaptırın dedi. Şimdi sonuç bekliyorum Ankara dan geliyor. Onu niye istedi bilmiyorum. Ayrıca bu kaka meselesinden adamı kendimden soğutacağım diye korkuyorum. Hemen gel kaka yaptı laboratuvara yetiştir diye işinden alelacele çağırıyorum. Kv de de anneme kızın çok pimpirikli diye şikayet etmiş beni

Tesekkur ederim cnm bnm rabbim herkesin cocuguna saglik versin

Tek İşleri sadecr kaka taşımak üzülme, arada işe yarasınlar (feminen duygularım ağır basıyor şuan )

Laktoz int da şeker kromotogrfisine de bakılıylr laktoz çıkacak mı diye yani.
Hayırlısı bakalım.laktoz intoleransı için damla kullanmıyordun değil mi
Damlay başlayın demedi mi doktor:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…