- 6 Mart 2014
- 161
- 221
Ben gastro için gitmedim ilk cocuk dr gittim listeye almasi ve randevu alabilmek icin. Dun umraniye arastirmaya gittim gastroya. Nelgin gerenli dr adi iyi bi dr ama pek bi ise yaramadi. Anlattim durumu iki kez nokta seklinde kan gördüm cok gazli egzemasi var bir ay boyunca posik sut urunu yemeyince gecti dedim. O dahala mukus varsa daha kato diyet yapacaksın anne sutu disinda hicbisey verme o mamalar hep kimyasal dedi. Bende surekli kustugu için yetmiyor sutum dedim olsun memede durdun cocuk zaten 6 7 aylik gibi dedi. Bizimki 7.700 olmus. Keci eti ye keci peyniri yeme dedi o nasil is anlamadim her dr baska bisey söylüyor. Cocuk alerjiye kayit aciyorum besin testlerini onlar yapiyormus. Bugun goztepe egitim arastrma cocuk alerjoye randevu aldim 17 haziran icon. Bu arada önceki gun pasta yedim dedim belki test yapar dogru ciksin. Onu da yapmadi bizimki gece gece bi suru huzursuzlandi olan bana oldu yine. Ayrica umraniye alerji dr delinin biriymis o yuzdrn ona almadim randevuyu bizimki agliyor yazarim.yine