Bebis ne kadarlikti cnm bizde kilo almiyoruz maalesef diyeti aciyorum ben bakalim faydasi olcak mi sutum iyice kalitesizlesti kimi dr gore sut sulandigi icinde kusma ve ishal olabilir mi her biri bisey diyor
Yok canım sağlım sektetünde değilim ama iki yaz hastanede laboratuvarında staj yaptım, annem hemşire, ve tabi birazda konuya olan ilgi.Canim bu konuda bayağı bilgin var takip ettigim kadarıyla. Sağlıkla ilgili bir sektörde misin yoksa tecrübeler mi?
Ay ne güzelllllBen normal kaka goruyorum kizlar ablamin bebeginin bezine bakiyorum ki rahat karsilastirma yapayim diye
sessizyazar benimde gittiğim dr ların hepsi mukusu önemsemiyorlar. Organlar çalışsın diye vücudun ürettiği bir şey kakasında mukus olması bağırsaklarının tahriş olmasını önler dedi gastro dr. Yani iyi yönden bakalım dedi iyi dedim peki :) biz paranoyak mı olmuşuz arkadaş :)
Ah cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaaBebiş 4 aylık oldu canım geçen hafta 5.600 gr, zaten 2.480 doğdu, hastaneden 2.300 çıktık, toplamda kilo alımı iyi gibi duruyor ama bu kiloyu ilk 2,5 ayda aldı neredeyse. Sonra durdu kilo alımı. 10 günde 100 gr falan alıyor. İshali bol bol bol mukuslu, kusması yok. Ama az emiyor, bence ondan kilo alamıyor. Off ne biliyim, görenler kaç günlük diyor.
Ablamin bebisin yuzunde de atopik dermatit var var ama kaka normal hardal sarisi puturlu kivamli bizimki gibi olmadigi kesinYok canım sağlım sektetünde değilim ama iki yaz hastanede laboratuvarında staj yaptım, annem hemşire, ve tabi birazda konuya olan ilgi.
Bu ilgi sapkınlık düzeyinde hatta
Hatta bir ara eve laboratuvar malzemesi siparişi verip kakada gizli kan bakmayı düşünmüştüm
O kadar sapıtık düşünce yani
A bu arada kimyagerim
Ay ne güzelllll
Bizim sülale alerjili egzamalı astımlı olduğu için kime desem aaa bizimki de bçyle kaka yapıyordu diyor
Ee doktor moktora gittin mi yoooo
Peki
sessizyazar benimde gittiğim dr ların hepsi mukusu önemsemiyorlar. Organlar çalışsın diye vücudun ürettiği bir şey kakasında mukus olması bağırsaklarının tahriş olmasını önler dedi gastro dr. Yani iyi yönden bakalım dedi iyi dedim peki :) biz paranoyak mı olmuşuz arkadaş :)
sessizyazar hastanede yapılıyor canım sonrasında onu da istedi ama lidya o gun bir daha kaka yapmadıgı ıcın götüremedik insallah bugun yapar eşim göturecek.. Bu arada benım kız kusmugunu yutar arada o mukus mu yapıyormusss ?
Bu arada Ben dün yumurta yedim kaka da aynı degısen birsey yok yesemmi yemesemmi şimdi offf....
Ah cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaa
Alerji uzmanı da buna benzer bir şey dedi. Herkes paronayak olduğumu düşünüyor :) ben de ben anayim diyorum susuyorlar :)
İnşallah yapar canım. 3 gün ye bakalım canım. Oğlum da mukus var yiyorum ben bir haftadır nerdeyse. Az az ucundan ...
Salla yaaa boşver... Nazariniz değdi kilo almıyor de... Her şey nazardan ya sonuçta
-Haklısın zaten ne tiyoruz ki huysuz olsunlar. Bana da onu diyorlar 'çocuk ne kadar mutlu senin derdine bak'Huzuru yerine geliyor ama şöyle dusun zaten gaz yapan yada ona rahatsızlık verecek yaglı vs herhangi bir sey yemıyorsun.. Bagırsaklar o rutıne alışıyor belki, bu arada dikkat ettim kızartma gibi yaglı yiyecekler bir cok bebegı rahatsız edıyor.. Toprak dayanıklı bir Bebek belli onun yerınde Lidya olsaydı o pişikle Ada'lara kadar giderdi ağlaması çığlığı
Canım bilemiyorum ben hatta kaka tahlili isterken reduktan maddeye bakılacak sanıyordum cunku konuşmamız laktoz uzerıneydı. Kaka da lökosit ve gizli kan varmı diye bakmak istedm dedı alerjı olsa gizli kan mutlaka cıkardı dedı ve enteresan birsey verdgmz kaka da mukuskuydu yanı mukussuz kakamız yok ama tahlil sonucunda kıvamlı sarı renk mukussuz kaka yazıyorNasıl yani mukussuz ??
Ya dr sütü kesıp deneyelım deyınce benım kafa gitti damla tamamen aklimdan cıkmıs , ama dün eşim tanıdık bir eczaneden sipariş ettirdi soguk hazne içinde gelmesini özellikle rica ettim cunku eger kısa bir sure bile sıcak ortamda kalırsa etkisi azalan bir damla o yuzden memnun kalmayan bir cok kişi var diye düşünüyorum ..
Normal kaka isteme fikrinde arkandayım canım gercekten isteyelim yani cok mu anormal ?göndermek isteyenler bugun bebesi kaka yapınca bize bir foto atsa me olur ki?Bu gruba atlasalar yada, herkes faydalansa.. Nette aratınca hep aynı kaka cıkıyor platformdaki kaka yaparlarmı böyle bir iyilik bu bizim için bir iyilik.. ben arkadasımın oglunun kakayı görunce iyice zıvanadan cıktm ama o mamayla beslendıgınden baz alamıyorum.
Bu aradasessizyazar benim teyzem ve bir kac kısı daha ee benim kız da böyle kaka yapardı ne var bunda diyen gruptan , cocukları da turp gibi evlenmiş barklanmıs coluk cocuk sahibi olmus..
Kaplanın rengi derkenBelki kan değil. Kaplanın rengi o... Olabilir mi? Göz yanılması...
Tamam canım etikete bakayım. haftaya 4. Ay kontrolumuz var. Sorayim doktora inşallah.
gördüm gördümbskn yukarıda yazdıklarım senin alıntının içine girmiş canım ;p
Ya benim öz ananem tutturdu ki zayıf bu diyeAh cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaa
Huzuru yerine geliyor ama şöyle dusun zaten gaz yapan yada ona rahatsızlık verecek yaglı vs herhangi bir sey yemıyorsun.. Bagırsaklar o rutıne alışıyor belki, bu arada dikkat ettim kızartma gibi yaglı yiyecekler bir cok bebegı rahatsız edıyor.. Toprak dayanıklı bir Bebek belli onun yerınde Lidya olsaydı o pişikle Ada'lara kadar giderdi ağlaması çığlığı
Canım bilemiyorum ben hatta kaka tahlili isterken reduktan maddeye bakılacak sanıyordum cunku konuşmamız laktoz uzerıneydı. Kaka da lökosit ve gizli kan varmı diye bakmak istedm dedı alerjı olsa gizli kan mutlaka cıkardı dedı ve enteresan birsey verdgmz kaka da mukuskuydu yanı mukussuz kakamız yok ama tahlil sonucunda kıvamlı sarı renk mukussuz kaka yazıyorNasıl yani mukussuz ??
Ya dr sütü kesıp deneyelım deyınce benım kafa gitti damla tamamen aklimdan cıkmıs , ama dün eşim tanıdık bir eczaneden sipariş ettirdi soguk hazne içinde gelmesini özellikle rica ettim cunku eger kısa bir sure bile sıcak ortamda kalırsa etkisi azalan bir damla o yuzden memnun kalmayan bir cok kişi var diye düşünüyorum ..
Normal kaka isteme fikrinde arkandayım canım gercekten isteyelim yani cok mu anormal ?göndermek isteyenler bugun bebesi kaka yapınca bize bir foto atsa me olur ki?Bu gruba atlasalar yada, herkes faydalansa.. Nette aratınca hep aynı kaka cıkıyor platformdaki kaka yaparlarmı böyle bir iyilik bu bizim için bir iyilik.. ben arkadasımın oglunun kakayı görunce iyice zıvanadan cıktm ama o mamayla beslendıgınden baz alamıyorum.
Bu aradasessizyazar benim teyzem ve bir kac kısı daha ee benim kız da böyle kaka yapardı ne var bunda diyen gruptan , cocukları da turp gibi evlenmiş barklanmıs coluk cocuk sahibi olmus..
Arkadaşlar fotoları nerde paylasiyorsunuz öğrenebilir miyim-Haklısın zaten ne tiyoruz ki huysuz olsunlar. Bana da onu diyorlar 'çocuk ne kadar mutlu senin derdine bak'
-Valla bende anlamıyprum Toprak şaşırtıyor beniLidyamıza deme öyle annesi ama yaa
-Redüktan madde için belki de hastanede yoktu veya unuttu. Benim bi gittiğim doktor bana gaz için damla yazmıştı halbuki ben gittiğimde pişik kremi tavsiyesi için gitmiştiöolabilir öyle şeyler
-Tahlil sonuçlarına şaşkınım. Mukuslu kakaya da mukussuz dediyse bizim mukus anlayışımız farklı
-Konuya yazalım yaa, en azından deneyelim kaka fotosu atan çıkar belkiVardır illa bizim gibi bi deli zaten kan damlası işin içine girecek. O işin içine girnce komple alt üst olacağız. Normal kakayı şu son zamanlarda gördük gördük, yoksa daha farklı olacak. Biz zaten göremeyeceğiz bu gidişle
-ay damla inşalah sıkıntıları biraz hafifletir inşallah.
Kaplanın rengi derken
Ne yazdığomı da anlamadım
gördüm gördümama ne yzacaktım sana unuttum
-Haklısın zaten ne tiyoruz ki huysuz olsunlar. Bana da onu diyorlar 'çocuk ne kadar mutlu senin derdine bak'
-Valla bende anlamıyprum Toprak şaşırtıyor beniLidyamıza deme öyle annesi ama yaa
-Redüktan madde için belki de hastanede yoktu veya unuttu. Benim bi gittiğim doktor bana gaz için damla yazmıştı halbuki ben gittiğimde pişik kremi tavsiyesi için gitmiştiöolabilir öyle şeyler
-Tahlil sonuçlarına şaşkınım. Mukuslu kakaya da mukussuz dediyse bizim mukus anlayışımız farklı
-Konuya yazalım yaa, en azından deneyelim kaka fotosu atan çıkar belkiVardır illa bizim gibi bi deli zaten kan damlası işin içine girecek. O işin içine girnce komple alt üst olacağız. Normal kakayı şu son zamanlarda gördük gördük, yoksa daha farklı olacak. Biz zaten göremeyeceğiz bu gidişle
Kaplanın rengi derken
-Haklısın zaten ne tiyoruz ki huysuz olsunlar. Bana da onu diyorlar 'çocuk ne kadar mutlu senin derdine bak'
Kaplanın rengi derken
Arkadaşlar fotoları nerde paylasiyorsunuz öğrenebilir miyim
Kaka yapamayıp ıkınıyor ve gün boyunca huzursuz, fitil yaptım gene kaka yapmadı(( sizce nesi var bunun, bu 3. Gün aka yapmayisinin, önceki de fitille yapmıştı.
Kızlar ben foto çekemedim altını degiştirdikten sonra gördüm kaka fotosu isteginizi benimki sadece anne sütü alıyor genel kakası huzurunmeraklısının paylaştığı ilk foto gibi. Ama o ikinci fotodoki mukusu da sık sık görebiliyorum. Bazende kakası sapsarı arada beyaz sindirilmemiş parçalar görüyorum. Fazla emdiğinden olduğunu biliyorum. Çok nadir yeşil kaka yapıyor. Bazen sadece 2.3 parça mukus yapıyor başka bulaşık kaka bile görmüyorum. Bebegimin başka hiçbir sıkıntısı yok.hep aklımın bi köşesinde olan bi soru bu cocğun alerjisi var mı yok mu
sadece anne sütü ile besleniyoruz
kanlı kakamız yok
kusmamız yok
ateşimizyok
ciğerden hırıltımız yok
cildimiz atopik dermotit, aşırı terlemede sıcakta kızarıyor pişik oluyor
onun dışında hangi soruları sormalıyım bilemedim
bizim sıpa günde 3-4 kez kaka yapıyor
biri aşırı sulu
biri mukuslu
diğer ikisi genelde katı klasık kaka
hep aklımın bi köşesinde olan bi soru bu cocğun alerjisi var mı yok mu
kanlı kakamız yok
kusmamız yok
ateşimizyok
ciğerden hırıltımız yok
biri aşırı sulu
biri mukuslu
Benimkiler de böyle gibi
hep aklımın bi köşesinde olan bi soru bu cocğun alerjisi var mı yok mu
kanlı kakamız yok
kusmamız yok
ateşimizyok
ciğerden hırıltımız yok
biri aşırı sulu
biri mukuslu
katı olmayacak zaten. Sıvı hatta şu rmici bezlerimiz olmasa sıvı oluyormuş. Muş çünkü hiç görmedimBenimkilerde böyleama katı kaka görmedim hiç