Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebis ne kadarlikti cnm bizde kilo almiyoruz maalesef diyeti aciyorum ben bakalim faydasi olcak mi sutum iyice kalitesizlesti kimi dr gore sut sulandigi icinde kusma ve ishal olabilir mi her biri bisey diyor

Bebiş 4 aylık oldu canım geçen hafta 5.600 gr, zaten 2.480 doğdu, hastaneden 2.300 çıktık, toplamda kilo alımı iyi gibi duruyor ama bu kiloyu ilk 2,5 ayda aldı neredeyse. Sonra durdu kilo alımı. 10 günde 100 gr falan alıyor. İshali bol bol bol mukuslu, kusması yok. Ama az emiyor, bence ondan kilo alamıyor. Off ne biliyim, görenler kaç günlük diyor.

Canim bu konuda bayağı bilgin var takip ettigim kadarıyla. Sağlıkla ilgili bir sektörde misin yoksa tecrübeler mi?
Yok canım sağlım sektetünde değilim ama iki yaz hastanede laboratuvarında staj yaptım, annem hemşire, ve tabi birazda konuya olan ilgi.
Bu ilgi sapkınlık düzeyinde hatta
Hatta bir ara eve laboratuvar malzemesi siparişi verip kakada gizli kan bakmayı düşünmüştüm
O kadar sapıtık düşünce yani
A bu arada kimyagerim

Ben normal kaka goruyorum kizlar ablamin bebeginin bezine bakiyorum ki rahat karsilastirma yapayim diye
Ay ne güzelllll
Bizim sülale alerjili egzamalı astımlı olduğu için kime desem aaa bizimki de bçyle kaka yapıyordu diyor
Ee doktor moktora gittin mi yoooo
Peki

Ah cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaa

Ablamin bebisin yuzunde de atopik dermatit var var ama kaka normal hardal sarisi puturlu kivamli bizimki gibi olmadigi kesin

Alerji uzmanı da buna benzer bir şey dedi. Herkes paronayak olduğumu düşünüyor :) ben de ben anayim diyorum susuyorlar :)

İnşallah yapar canım. 3 gün ye bakalım canım. Oğlum da mukus var yiyorum ben bir haftadır nerdeyse. Az az ucundan ...

Ah cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaa

Salla yaaa boşver... Nazariniz değdi kilo almıyor de... Her şey nazardan ya sonuçta

-Haklısın zaten ne tiyoruz ki huysuz olsunlar. Bana da onu diyorlar 'çocuk ne kadar mutlu senin derdine bak'

-Valla bende anlamıyprum Toprak şaşırtıyor beni Lidyamıza deme öyle annesi ama yaa

-Redüktan madde için belki de hastanede yoktu veya unuttu. Benim bi gittiğim doktor bana gaz için damla yazmıştı halbuki ben gittiğimde pişik kremi tavsiyesi için gitmiştiö olabilir öyle şeyler
-Tahlil sonuçlarına şaşkınım. Mukuslu kakaya da mukussuz dediyse bizim mukus anlayışımız farklı
-Konuya yazalım yaa, en azından deneyelim kaka fotosu atan çıkar belki Vardır illa bizim gibi bi deli zaten kan damlası işin içine girecek. O işin içine girnce komple alt üst olacağız. Normal kakayı şu son zamanlarda gördük gördük, yoksa daha farklı olacak. Biz zaten göremeyeceğiz bu gidişle

-ay damla inşalah sıkıntıları biraz hafifletir inşallah.

Belki kan değil. Kaplanın rengi o... Olabilir mi? Göz yanılması...

Tamam canım etikete bakayım. haftaya 4. Ay kontrolumuz var. Sorayim doktora inşallah.
Kaplanın rengi derken
Ne yazdığomı da anlamadım

bskn yukarıda yazdıklarım senin alıntının içine girmiş canım ;p
gördüm gördüm ama ne yzacaktım sana unuttum

Ya benim öz ananem tutturdu ki zayıf bu diye
Babam 'bak bir haftadır buradasınız çocuğun yanakları doldu'
ne alaka yaaa, yediği hep süt benden gizli mi yediriyorsun dedim
Şaka gibiler yani
Sallamamak lazım.
Ben zaten soranlara çok cin gibi bakıyor, baya basıyor diye 4aylık diyorum (ananem dedi böyle demem konusunda)daha da milletin ağzı açılıyor. Aman çok zayıf falan filan

Arkadaşlar fotoları nerde paylasiyorsunuz öğrenebilir miyim

Haha kakanın rengi :) kan değildir belki demek istemiştim.

Kan tahlili yaptrıp gerek varsa kullancgm doktora sordum tabi dedi sadece tabi :)
Bu arada Lidya kaka yaptı çişte yaptı cumartesi kaka sonucumuz cıkacak hadi bakalm hayırlısı ..
Yazdın mı subat annelerine kaka fotosuna aşerdiğimizi yazayımmı?

Arkadaşlar fotoları nerde paylasiyorsunuz öğrenebilir miyim

Canım normal kaka fotoları isteyecegız subat annelerinden tabi atarlarsa bakalım henuz birsey paylaşmadık.. bskn nın paylaştığı kaka facebookta alerji yasam platformunda ordan bilgi alısverısı yapıyoruz.. Üye degılsen üye olabilirsn canım

Kaka yapamayıp ıkınıyor ve gün boyunca huzursuz, fitil yaptım gene kaka yapmadı (( sizce nesi var bunun, bu 3. Gün aka yapmayisinin, önceki de fitille yapmıştı.

hep aklımın bi köşesinde olan bi soru bu cocğun alerjisi var mı yok mu

sadece anne sütü ile besleniyoruz

kanlı kakamız yok
kusmamız yok
ateşimizyok
ciğerden hırıltımız yok
cildimiz atopik dermotit, aşırı terlemede sıcakta kızarıyor pişik oluyor
onun dışında hangi soruları sormalıyım bilemedim

bizim sıpa günde 3-4 kez kaka yapıyor
biri aşırı sulu
biri mukuslu
diğer ikisi genelde katı klasık kaka

Eklentiler

• 2016-05-24 13.03.06.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 6.946
  • 2016-05-25 14.36.57.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 707
Kızlar ben foto çekemedim altını degiştirdikten sonra gördüm kaka fotosu isteginizi benimki sadece anne sütü alıyor genel kakası huzurunmeraklısının paylaştığı ilk foto gibi. Ama o ikinci fotodoki mukusu da sık sık görebiliyorum. Bazende kakası sapsarı arada beyaz sindirilmemiş parçalar görüyorum. Fazla emdiğinden olduğunu biliyorum. Çok nadir yeşil kaka yapıyor. Bazen sadece 2.3 parça mukus yapıyor başka bulaşık kaka bile görmüyorum. Bebegimin başka hiçbir sıkıntısı yok.

Benimkiler de böyle gibi

İlki güzel aslında. Yani ben böyle bir kaka arıyorum
Ama ikincisi mukuslu dediğimiz türden.

Yani bildiğimiz mukuslu kaka o şekildeyde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…