Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kaka yapamayıp ıkınıyor ve gün boyunca huzursuz, fitil yaptım gene kaka yapmadı (( sizce nesi var bunun, bu 3. Gün aka yapmayisinin, önceki de fitille yapmıştı.

Yarını bekle bence canım. Birde mamadan sonra Az da olsa su ver belki ondan dolayı kabız olmustur.. Ikınmasa sorun yok 3 gun de ama ıkındıgında göre zorlanıyor

Kızlar şimdi size bişey söylıcem ama gülmeyin
Tamam benim bünye alerjıkti hep çocukluğumdan beri ama ,, 1 saat önce falan şeftali attm agzıma ufak atarken de dedim ki şimdi tüylü meyve bana dokunur sonra kızıma dokunur falan korkarak yuttum ve suratım kabardı hayatımda Hıc seftalı kayısı yerken böyle birsey olmadı Suan yüzüm pütür pütür biraz paranoyaklık biraz psikoloji biraz kuantum biraz enerji derken çağıra çağıra sanırım iyice kendımi de bebemide alerjik edicem. Bu iş psikolojık mi diyw düşünmeden edemıyorum suan ne kadar ince dusunup içine girdiysem durum o kadar vahimleşti cumartesi gunu kaka tahlilinden sonra ben diyeti bırakıyorum ve bir daha asla yapmayacagım..

deli yaa resmen alerjiyi çekmişsin
Belki de çekiyoruz hepimiz

Benimkiler de böyle gibi

İlki güzel aslında. Yani ben böyle bir kaka arıyorum
Ama ikincisi mukuslu dediğimiz türden.

Yani bildiğimiz mukuslu kaka o şekildeyde tabi

hımmmmm şimdi panik yapmalı mıyım
yoksa sizin artık içiniz mi rahat olmalı

Uyurken vermeyi dene canim biberonla ama biberonla beslerken bebek yatarken ve yatar pozisyonda verme kulağına kacabiliyormus

Uyurken vermeyi dene canim biberonla ama biberonla beslerken bebek yatarken ve yatar pozisyonda verme kulağına kacabiliyormus

Arkadaşlar nihayet dun gastrolojiye gidebildik.dr iyi biriydi tetkikleri istedi yaptırın gelin konuşuruz ona göre kolonoskopide yspılsbilir dedi.alerji testlerini istedi biz sadece deriden yaptırmıştık kandan istedi.idrarda ve kakada radukten madde istedi amip anitijen vs..bunların amiple olanı hariç ozlde yapılıyormuş onlarda İstanbula gonderiyorlarmış.sadece kakada radukten madde negatif çıktı idrar veremedik.diğerleride 1hafta 10gun sonra çıkar dediler .sonuçlara göre drla görüşeceğiz.ayrıca bana yine alerji maması verdi progamin as. Ben zaten evde var ama içemiyor dedim bi de bunu dene içine meyve püresi veya pekmez kat ver dedi.bugün denedim asla içmiyor pekmezlede almıyor.biberonu almıyor aslında. napacam bilemedim kanlı kaka devam fotolarınıda dr gosterdim.buarada Diyarbakır çoçuk hastanesndeydik ve inanılmaz kalabalıktı bölgede tek gastroenteroloji bölümüymüş.

Ek gidada keramet var dedikleri dogru sanirim.
Oglumun kakasi ek gida ile toparladi kizlar.bildiginiz yetiskin gibi yapiyor artik. Boylece ne dokundu ne dokunmadi tespitim daha kolay olacak.
Gecen gun bezi acip o igrenc sumuksu kakayi gormemek tarif edilemezdi ciglik attim resmen.
Dr demisti diyetle duzelmezse ek gida ile toparlayacak anne sutu aliyor korkma bu kakarindan diye demek dogruymus diyorum.
Kaka toparladi ins uykusu gazi da rahatlar

Ayyy cook sevindim cnm benim yaa

gözün aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…