Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Buraya yazdıktan yarım saat sonra kakayı yaptı, laboratuara verebildik çok şükür. Sonuçlar da iyi çıkar umarım. Bir de doktor bana da kalsiyum sandoz önerdi, günde 1 tane. Kullanan var mı?

Zeynep bezde sadece bu mu var? Kaka yok mu?

Başka belirtiler var mı?
Normal birşey olmadığı kesin. Ama kan olup olmadığını anlamak zor

Buraya yazdıktan yarım saat sonra kakayı yaptı, laboratuara verebildik çok şükür. Sonuçlar da iyi çıkar umarım. Bir de doktor bana da kalsiyum sandoz önerdi, günde 1 tane. Kullanan var mı?
Cey99
Bana da doktor önerdi ama birinin içinde laktoz vardı değiştirdim. Osteocare önerdi onu içtim tepki verdi. Sonra içeriğine baktım mısır nişastası var bıraktım.
Kalsiyum protein ve bir kaç değerlerime baktırdım. Şuan depolar bir ay daha idare edecek gibi
Şu mamayo ben içebilsem iyi olacak takviye olur oradan

Bugün marmara üni çocuk bölümüne gittim.
Tekrar gastroya sevk açtırdım. Şikayetleri dinledi tahlilleri gösterdim.
Bakalım inşallah randevu bulaniliriz :)

Aaa bir de kulak arkası kabuklanmamız ypktu bir de o çıktı başımıza

Zeynep bezde sadece bu mu var? Kaka yok mu?

Başka belirtiler var mı?
Normal birşey olmadığı kesin. Ama kan olup olmadığını anlamak zor
Sabah normal kaka yapti oglende kaka yapti az kan vardi tırnak ucu kadar aksamda pirt yapti kontrol edim dedim kan geldimi diye bezde sadece siyah şeyle karsilastim baska ates kusma gibi yan etkisi olmadi ama cok huysuzdu ikindi durdu

Oglum.sonund kakasini yapti bazen 3 bazen 4 gunde bir yapiyor. Sadece anne sutu aliyoruz geniz akintisindan dolayi biraz mukus oluyor. Normal bir bebek herhangi bir alerji problemi yasamadik. Subat anneliri grubundan bir kac arkadasin istegi uzerine paylasiyorum fotolari.Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim sizlere. Arada oglumun popisinide cekmism kusura bakmayin :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-08-21-15-38.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_2016-06-08-21-15-43.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 187

Kizlar dun ve bugun oglumun kakasinda sanki pulbiber gibi kirmizi seyler vardi. Siz tecrubelisiniz nedir bunlar. Doktorunu aradim belirli bir huzursuzluk yoksa takip et yediklerinden olabilir dedi.

Saol canım benım. Sanırım normal kakayı bulduk

Slm arkadaslar. Benim kizin her altini degistirdigimde mercimek büyüklüğünde beyaz parçalar var hem de cok fazla ve ip gibi seyler var surekli boyle her bezi. onceleri2 yada 3 defa kakasini yapardi ama su bi kaç gündür 7, 8 defa yapmaya basladi bu sabah 8 den aksam 7 ye kadar olan. Ne yapayim doktora goturcez cuma günü. Kafam karisik baya bi. Sizede sorayim dedim.

Doktora giderken eger kakasini yapsysa en gec yarim saatlik olmasi lazim. Yaninizda goturun kaka tahlili yapsin. Bebegin ne kadar bilmiyorm nele beslebiyor sadece anne sutuyleyse bile 4 ayina gelsiyse sanki bira fazla gibi ilk 3 ay bizimde gunde5,6 oluyorda azar azar ama suan 3-4 gunde bir kaka oluyor. Ama mutlaka bir dr danisin.

Eki Görüntüle 1844173
Kizlar dun ve bugun oglumun kakasinda sanki pulbiber gibi kirmizi seyler vardi. Siz tecrubelisiniz nedir bunlar. Doktorunu aradim belirli bir huzursuzluk yoksa takip et yediklerinden olabilir dedi.
Canım bu sabah aynen bizde de oldu bunlar. Dün farklı olarak kan damlası başladık. Sen farklı ne yaptın kan damlası kullanıyor musun

Sadece anne sutu veriyorum. 4 aylik kizim.cok fazlalsti kakasini yapmasi ve icindeki parcalar ve ip gibi seyler cok faxla var icinde.Yarin gidicez bakalim.

Canim beyaz parçaların sindirilmiş anne sürü olduğunu düşünüyorum ve nOrmal bir durum olarak biliyorum. Umarım bir sıkıntı yoktur. Dr sonucunu paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…