- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
Hem mama hem anne sütüManayla mı beslenıyor canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem mama hem anne sütüManayla mı beslenıyor canım?
Kaka yapamayıp ıkınıyor ve gün boyunca huzursuz, fitil yaptım gene kaka yapmadı (( sizce nesi var bunun, bu 3. Gün aka yapmayisinin, önceki de fitille yapmıştı.
deli yaa resmen alerjiyi çekmişsinKızlar şimdi size bişey söylıcem ama gülmeyin
Tamam benim bünye alerjıkti hep çocukluğumdan beri ama ,, 1 saat önce falan şeftali attm agzıma ufak atarken de dedim ki şimdi tüylü meyve bana dokunur sonra kızıma dokunur falan korkarak yuttum ve suratım kabardı hayatımda Hıc seftalı kayısı yerken böyle birsey olmadı Suan yüzüm pütür pütür biraz paranoyaklık biraz psikoloji biraz kuantum biraz enerji derken çağıra çağıra sanırım iyice kendımi de bebemide alerjik edicem. Bu iş psikolojık mi diyw düşünmeden edemıyorum suan ne kadar ince dusunup içine girdiysem durum o kadar vahimleşti cumartesi gunu kaka tahlilinden sonra ben diyeti bırakıyorum ve bir daha asla yapmayacagım..
Kızlar ben foto çekemedim altını degiştirdikten sonra gördüm kaka fotosu isteginizi benimki sadece anne sütü alıyor genel kakası huzurunmeraklısının paylaştığı ilk foto gibi. Ama o ikinci fotodoki mukusu da sık sık görebiliyorum. Bazende kakası sapsarı arada beyaz sindirilmemiş parçalar görüyorum. Fazla emdiğinden olduğunu biliyorum. Çok nadir yeşil kaka yapıyor. Bazen sadece 2.3 parça mukus yapıyor başka bulaşık kaka bile görmüyorum. Bebegimin başka hiçbir sıkıntısı yok.
Benimkiler de böyle gibi
İlki güzel aslında. Yani ben böyle bir kaka arıyorum
Ama ikincisi mukuslu dediğimiz türden.
Yani bildiğimiz mukuslu kaka o şekildeyde tabi
Uyurken vermeyi dene canim biberonla ama biberonla beslerken bebek yatarken ve yatar pozisyonda verme kulağına kacabiliyormusVa beklenen oldu, bize de doktor pregomin mama deneyelim dedi, son 1 haftadır yine kilo alımı 0. Bu mamanın tadı çok kötü diyorlar, deneyimli anneler, mamayı nasıl veriyorsunuz? Herhangi bir şekilde tatlandırıyor musunuz? Bir de bizde biberon reddi var, nasıl vereceksem ben bu mamayı. Kafamda deli sorular...
:) hepimizin aynı sanırım telaş yapmahımmmmm şimdi panik yapmalı mıyım
yoksa sizin artık içiniz mi rahat olmalı
hımmmmm şimdi panik yapmalı mıyım
yoksa sizin artık içiniz mi rahat olmalı
Ohaaaa o ne bee ayy yaa valla dikiliyosa dik bari kekim3 pastana da koyarsin olmadi sende satarsinBir adet vanilya çubuğu 4liraymış
Şaka mı
Tohumu varsa babamların bahçeye ekeceğim bi o eksik de
Uyurken vermeyi dene canim biberonla ama biberonla beslerken bebek yatarken ve yatar pozisyonda verme kulağına kacabiliyormusBizim doktorumuz da kakadaki mukusu boşverin diyor. Hatta geçen hafta kongredeymiş, orada da doktorlar mukus çok zor geçiypr diyorlarmış, kilo aldığı sürece devam etse de dert değil dedi de bizde kilo alımı tamamen durdu. Kilo almaya başlasa gerçekten mukusu takmıycam kafama. Sizlerde kilo alımı nasıl? Bu durum bize mi özgü, kilo alamamanın altında bişey aramalı mıyız? Bir de köpüklü kaka aslında tipik laktoz intoleransı belirtisi. Doktorun dediğine göre tek kesin tedavi anne sütünü kesip laktozsuz mama vermek. Ama bunu da önermiyor çünkü hiçbir şey anne sütünün yerini dolduramaz, bırak ishali devam etsin diyor. Zaten benimki mama da almıyor. Çok üzülüyorum bu kilo almama durumuna ya.
Girip bakıyorum da arada ,
bunca kişiden tek birinin kaka resmi atmış olması ne kadar manidar ..??!!
Ayyy cook sevindim cnm benim yaaEk gidada keramet var dedikleri dogru sanirim.
Oglumun kakasi ek gida ile toparladi kizlar.bildiginiz yetiskin gibi yapiyor artik. Boylece ne dokundu ne dokunmadi tespitim daha kolay olacak.
Gecen gun bezi acip o igrenc sumuksu kakayi gormemek tarif edilemezdi ciglik attim resmen.
Dr demisti diyetle duzelmezse ek gida ile toparlayacak anne sutu aliyor korkma bu kakarindan diye demek dogruymus diyorum.
Kaka toparladi ins uykusu gazi da rahatlar
canım ne kakası. bende kanlı mukuslu birsürü var ekleyeyim istersen.Girip bakıyorum da arada ,
bunca kişiden tek birinin kaka resmi atmış olması ne kadar manidar ..??!!
gözün aydın..Ek gidada keramet var dedikleri dogru sanirim.
Oglumun kakasi ek gida ile toparladi kizlar.bildiginiz yetiskin gibi yapiyor artik. Boylece ne dokundu ne dokunmadi tespitim daha kolay olacak.
Gecen gun bezi acip o igrenc sumuksu kakayi gormemek tarif edilemezdi ciglik attim resmen.
Dr demisti diyetle duzelmezse ek gida ile toparlayacak anne sutu aliyor korkma bu kakarindan diye demek dogruymus diyorum.
Kaka toparladi ins uykusu gazi da rahatlar