Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Köy veya organik veya çarşı tavuğu gene de dokhnabilir dikkatli ye bence genede

Kızlar giremiyorum ama aklım sizlerde:)
Alerji konusunda kafam karışık hala
Yiyorum kan var yemiyorum kan var geliyorlar bana

Grupta kaka fotosu atmıştım görmüşsünüzdür belki
Benim az dediğim mukusa herkes çok mukuslu löp mukuslu berbat mukuslu dedi
Halbuki ben sadece acaba kan çatlak kanı mı diye sormuştum mukus meğer çokmuş hunim nerde

Çok değişik düşüncelerdeyim . Bir yanım ye gitsin derken. Diğer yanım

Neyse size de yazıcam düşüncelerimi.
Ay üşendim valla Ekranalıntısı alırım, yüklerim

Laktoz intoleransi icin test yaptirmus miydin cnm

Köy veya organik veya çarşı tavuğu gene de dokhnabilir dikkatli ye bence genede

Canım ben gittigim bütün cocuk doktorlarınin ve alerji uzmani- asistanı, çevre baskısı vs ile şu ara yiyorum bakalım da daha tavuk yemedim. Ona cesaretim yok şu anda.

Gordum canım kanı ( ya doktorlar da mukus olabilir diyor orada mukus oldu mu eyvah deniliyor kafam çok karışık. grubun bildirimlerini kapattim bugün orada psikolojim çok bozuluyor

Benim de bir yanım doktorlara güven diyor bir yanım ne bilirmiş onlar... Doktorlara güveniyorum bakalım. Yiyorum. Yarın aglaya aglaya gelmem inşallah

Tüm sebzeleri meyveleri tüket.protein olmayan herşeyi ye.zaten kabak patatesle olan anne Sütünden ne hayır gelir.mama ver daha iyi daha kaliteli dedi.besin çeşitliliği sütünün vitaminini artırır dedi.protein alerjisi olup olmadığı kesinleşecek canım.
Hee kızdı eccük:) ne zamandır diyet
Yapıyosun dedi.1-2 ay kadar olmuştur dedim.bir taraftan da çocuk ağlıyor toparlayamadım.bir mi iki mi ikisinin Arasında 1 ay fark var dedi:) ukkelaaa dümbeleği:)) 1,5 dedim bu akşam da bebeğim ağlama krizine girdi söyleniyorum Dr ye gel buraya da gör bakalım neden yapmışım diyeti uyuz herif diye
Çok ağladı ya yine...sıcK su iyi geldi.yorgunluktan uyudu.
Köy tavuğu dedi.sen yap dedi.dışardaki tavukları r gece sütte yatırıyorlarmış terbiye etmek için.sınra da geliyorlar vay efendim tavuk dokunuyor bana...dedi:)) yiyorum bakalım...
He çıktı sonra bahçede sigara içiyordu bay ukala.o ayrı...sonra vay efendim nefesim kesildi yok ciğerlerim doldu

benimkinden daha acimasizmis. Bizimkine ben diyemedim bile sebze yemiyordum diye baktım katı diyete kafama Gore yaptım diye kızıyor. vardır bir bildiği dedim sustum. Bakalım hayırlısı canım. İnşallah yorgunluktan uykusu geldiğinden huzursuz olmuştur. Biliyor musun maşallah bdb diyeti bozdum ve bebek daha huzurlu uyuyor gibi geldi bakalım on beş gün olsun ne olacak

Akıl alır gibi değil!!!dn ishal için dr a gittik. Dr her şey normal dedi be ishal için iki ihtimal sundu. Rota aşısı yan etkisi: ishal daha önce vardı uzatmış olabilir dedi. Laktazm damlaların saklanma koşulları. Söyle bir düşündüm laktoz int bh ishal teşhis koymadan öncekiyle aynı. Meme reddi gaz sancıları mukus pişik ishal vs. Dr oda sıcaklığında kullanılabilen relaktaz tavsiye etti fakat üretimi yokmuş ilacın. Laktazm desen sürekli sıkıntılı çıkıyor off çok daraldım dün öyle kötüydüm ki!!! Aylar sonra bir tane sigara içtim. Eşim diyor ki ne olcak senin bu halin? Ağlaya zırlaya adamın izin gününü de yedim

Laktoz intoleransi icin test yaptirmus miydin cnm
Yok canım yptırmadım. 401tl ver ve şüphelerim arasında olmasına rağmen yaptırılmamış çok komik.
Ama dur not edeyim. Cuma gününe annemlerdek devlet hastanesine randevu aldım. Demirine baktırıcam ve bu alerji için yapılmayan testleri yaptırıcam.
Hazır kapımızın dibindeki hastanedeylen yaptırayım dedim

Peki ben uzun bir soru sordum adminlerden birine ona yazdığı cevabı okudun mu?
Ben katı diyete olan inancımı yitirdim artık. Zaten açılışta berfinle konuştuğumuzda oda karı diyeti önermediklerini söylemişti. Madem önermiyorlar neden herkes katı ile başlıyor.
Eliminasyon nasıl elimnine vs vsvvs

Canım yaaa
Rota uzatmış olabilir belki de :/
Laktazm işe yaramadı mı yani. Of ne desem boş ne söylesem teselli olunmuyor biliyorum
Hiç ilerleme kaydedilmed mi damlayla?

Ben diyetteyken en azından huzurlu olduğunu görüyorum ve pişik geçiyro denemelerde artıyor birtek.
O yizden gene de şükrediyorum
Buna rağmen hiç ilerleme yok gibi hissediyorum seni düşünemiyorum bile
Adamcağızı da düşünme boşver tüm kahrı analar mı çekecek

bskn okudum canım. Ya ben de aynısını dusunuyorum. Vücut hep aynı vitaminleri alacak eee buna tepki vermeli... Benim bütün doktorlarim ( 3-4 çocuk doktoru biri tanıdık 1alerji uzmani-1 asistanı ) mukusu önemseme diyor. Kan olmadı biz de... Cevremde Aaa bizde de olurdu sonra geçti diyenler...

Bilmiyorum canım... Diyorum bazen aldığımız nefes mi sorun... İçtiğimiz su mu. Psikoloji mi...

Sen farklı bir sey ayçiçek y. İ yemissin. Peki ilk zamanlar her ayçiçek y.i dokunuyor muydu?

İlk zamanlarda ayçiçek kullanmıyordum. Zaten zeytinyağına yatkınlığımız vardı. Ama pilavı vs neyle yapıyordum hatırlayamıyorum

Ayçiçek yağını d vit.'den sebep sakınmış olabilirim. O dokunuyor diye düşünmüştüm ya :/

Kan ayçicek yapından mı oldu yoksa buluttan nem mi kapıyoruz anlamıyorum.
Bakalım yarın ne olacak. Bugün biraz karıştırdım ortaya
Hiç yapmadığım şeyi yaptım. Ondan canım çekti bir iki kırık al bından canım çekti bir kırık al
Tabi hiç birir süt yumurta içermiyordu

Herkeste oluyormuş mukus işi. Üşütmekten gazdan ordan buradan
Bizde mukus katı diyet ile birlikte arttı bu da ilginç bir durum tabi

Ayrıca grubun bildirimi ve anansayfamda gözükmesini ben kapatmıştım ilk üyelikte.
İyi ki de öyle yapmışım:)
Faceye girdiğimde kafamdan bu düşünceyi atmak istiyorum ama karşıma öıkınca atamıyordum tabiki.

Şimdi gruops uygulamasıyla girip kolaçan ediyorum

Biz bir buçuk iki saatte bir emiyoruz.

Bu konuşmayı görmemiştim canım. Belki de olabilir. Senin de sütun fazlaydı... Sık da emiyor... Az az yemek çözüm olabilir mi olabilir....

Çok karışık bu işler... İnşallah geçecek canım...

Ben de deri ve yama testi yaparken demiştim çok küçük... Doğduğu andan itibaren uygulanır dediler. Eee senin gibi dusunuyorum. Bu çocuğun doğduğunda bağırsakları ne kadar olgunlaştı ki...

Bir doktorumuz sürekli florasi bozulmuş bağırsağın alerji vs değil derdi... Peki, nasıl tamir edeceğiz. Biogai verdi. Başta eyvallah ise yaradı sonra yok o da kesmedi bizi...

Bir şey olmaz inşallah canım. Ya da zaten oluyor dikkat etsen de öyle dusun... Ama olmaz inşallah...

Kızlar bende dün doktora gittim yine alerji oldugunu dusunmuyorum!! Diyen bir doktor aynen bana kızdı kafama göre diyet neden? Sütünün doyuruculuğu azalıyor ve vitaminleri dedi, ne Zaman dıyete başlasam gercekten kızım daha kısa uyumaya baslıyor sagdıgımda da o yaglı kısmın azaldgnı göruyorum bu inkar edilemez.. Sadece mukuslu kaka sebebi ile bir Bebek alerjık olamaz dedi 2 kere çatlak kank gibi kan gördüm resim gösterdim önemsemedi bagırsak kanı degıl dedi. Laktoz intoleransından supheli o suphei ben emınım kakasını hastaneye götürmemiz gerekıyor ( ilk gaita testinde reduktan maddeye bakmadı sonra tekrar tahlil istedi) bugun kakasını yaparken altını actım gördüğüm sey karsısında cok uzuldum kızım resmen asidi coşmuş kola gibi çıkardı çıktıktan 20 sanıye sonra köpük kalmadı yani o an görmesem yine köpüksüz kaka sanacağım .. He bu arada bana direk bebelac lf (laktozsuz mama) ye başlayalım bir kac gun deneyelim bu arada sütü keselim ama sen sağmaya devam et dedi kakası bu sekılde normale dönerse kesin laktoz intoleransı dedi.. Aklıma gelmıyor daha bir suru sey yazacaktım kafam yine cok karısık..

Bağırsak yapısı düzenleyici biogiadan farklı birşeyler daha varmış. Ekran alıntısı aldım ama ismini silip koyayım buraya. Veya yazıyı ulursam seni etikeliyeyim postun altına
Bir şey olmaz inşallah canım. Ya da zaten oluyor dikkat etsen de öyle dusun... Ama olmaz inşallah...

Sabah kakası Kan minik bir damla onu görmek için karıştırdım bezi

Neyse bakalım diğer bezler ne alemde olaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…