- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 37
Dün gece gördüm doktora gittik demişsin, yzacaktım ama aklımdan çıkmışKızlar bende dün doktora gittim yine alerji oldugunu dusunmuyorum!! Diyen bir doktor aynen bana kızdı kafama göre diyet neden? Sütünün doyuruculuğu azalıyor ve vitaminleri dedi, ne Zaman dıyete başlasam gercekten kızım daha kısa uyumaya baslıyor sagdıgımda da o yaglı kısmın azaldgnı göruyorum bu inkar edilemez.. Sadece mukuslu kaka sebebi ile bir Bebek alerjık olamaz dedi 2 kere çatlak kank gibi kan gördüm resim gösterdim önemsemedi bagırsak kanı degıl dedi. Laktoz intoleransından supheli o suphei ben emınım kakasını hastaneye götürmemiz gerekıyor ( ilk gaita testinde reduktan maddeye bakmadı sonra tekrar tahlil istedi) bugun kakasını yaparken altını actım gördüğüm sey karsısında cok uzuldum kızım resmen asidi coşmuş kola gibi çıkardı çıktıktan 20 sanıye sonra köpük kalmadı yani o an görmesem yine köpüksüz kaka sanacağım .. He bu arada bana direk bebelac lf (laktozsuz mama) ye başlayalım bir kac gun deneyelim bu arada sütü keselim ama sen sağmaya devam et dedi kakası bu sekılde normale dönerse kesin laktoz intoleransı dedi.. Aklıma gelmıyor daha bir suru sey yazacaktım kafam yine cok karısık..
O köpüklü kakayı yaparken bende görmüştüm.
Resmen kolanın sarı köpüğü gibi köpüklü kaka mı olur yaaa.
Yeminle şu diğer grubumuzda gidip normal kaka fotosu isteyeceğim. (Kesin hepsinin kakada mukus olacaktır)
Artık böyle düşünmeye başladım :/
Herkeste var bu meret diye:/
Neden laktoz int için test yaptırmayıp dneme yaptırıyor?
Vya neden laktazm damla vermiyor? O damlayı lak.int olsun olmasın herkes kullanabilirmiş. Gazı rahatlatırmış. Doktorun tavrını bilirsin diye soruyorum yani yanlış anlama...
Ya benimkinsinin huzuru yerine geliyor, o yüzden aklıma başka birşey grlmiyor.
Hoş benim sıpa dötü pişikten çürüyecekti ama gene gıl demiyordu. Savaşçı ruhu var olabilir belkide