Dün gece gördüm doktora gittik demişsin, yzacaktım ama aklımdan çıkmışKızlar bende dün doktora gittim yine alerji oldugunu dusunmuyorum!! Diyen bir doktor aynen bana kızdı kafama göre diyet neden? Sütünün doyuruculuğu azalıyor ve vitaminleri dedi, ne Zaman dıyete başlasam gercekten kızım daha kısa uyumaya baslıyor sagdıgımda da o yaglı kısmın azaldgnı göruyorum bu inkar edilemez.. Sadece mukuslu kaka sebebi ile bir Bebek alerjık olamaz dedi 2 kere çatlak kank gibi kan gördüm resim gösterdim önemsemedi bagırsak kanı degıl dedi. Laktoz intoleransından supheli o suphei ben emınım kakasını hastaneye götürmemiz gerekıyor ( ilk gaita testinde reduktan maddeye bakmadı sonra tekrar tahlil istedi) bugun kakasını yaparken altını actım gördüğüm sey karsısında cok uzuldum kızım resmen asidi coşmuş kola gibi çıkardı çıktıktan 20 sanıye sonra köpük kalmadı yani o an görmesem yine köpüksüz kaka sanacağım .. He bu arada bana direk bebelac lf (laktozsuz mama) ye başlayalım bir kac gun deneyelim bu arada sütü keselim ama sen sağmaya devam et dedi kakası bu sekılde normale dönerse kesin laktoz intoleransı dedi.. Aklıma gelmıyor daha bir suru sey yazacaktım kafam yine cok karısık..
Canim bence kaleidon drop adlı bir damla kullanıyorum sabah akşam günde 2 kez ve 20 derecenin altında tutuluyor buzdolabına koymuyorum şu an için muhafazası kolay oluyorAkıl alır gibi değil!!!dn ishal için dr a gittik. Dr her şey normal dedi be ishal için iki ihtimal sundu. Rota aşısı yan etkisi: ishal daha önce vardı uzatmış olabilir dedi. Laktazm damlaların saklanma koşulları. Söyle bir düşündüm laktoz int bh ishal teşhis koymadan öncekiyle aynı. Meme reddi gaz sancıları mukus pişik ishal vs. Dr oda sıcaklığında kullanılabilen relaktaz tavsiye etti fakat üretimi yokmuş ilacın. Laktazm desen sürekli sıkıntılı çıkıyoroff çok daraldım dün öyle kötüydüm ki!!! Aylar sonra bir tane sigara içtim. Eşim diyor ki ne olcak senin bu halin? Ağlaya zırlaya adamın izin gününü de yedim
Canim ayrıca ishal dediğin durum nasıl ben de aynı şeyden muzdaribim. Kızım 1 aydir ishal (günde 2 ya da 3 kez yapıyor sümüklü sulu)ben de pztesi Dr gidediğim. Sizin ishal durumu nasıl?Akıl alır gibi değil!!!dn ishal için dr a gittik. Dr her şey normal dedi be ishal için iki ihtimal sundu. Rota aşısı yan etkisi: ishal daha önce vardı uzatmış olabilir dedi. Laktazm damlaların saklanma koşulları. Söyle bir düşündüm laktoz int bh ishal teşhis koymadan öncekiyle aynı. Meme reddi gaz sancıları mukus pişik ishal vs. Dr oda sıcaklığında kullanılabilen relaktaz tavsiye etti fakat üretimi yokmuş ilacın. Laktazm desen sürekli sıkıntılı çıkıyoroff çok daraldım dün öyle kötüydüm ki!!! Aylar sonra bir tane sigara içtim. Eşim diyor ki ne olcak senin bu halin? Ağlaya zırlaya adamın izin gününü de yedim
İsal olması için sayıca çok olması gerekir.Canim ayrıca ishal dediğin durum nasıl ben de aynı şeyden muzdaribim. Kızım 1 aydir ishal (günde 2 ya da 3 kez yapıyor sümüklü sulu)ben de pztesi Dr gidediğim. Sizin ishal durumu nasıl?
Canim bu konuda bayağı bilgin var takip ettigim kadarıyla. Sağlıkla ilgili bir sektörde misin yoksa tecrübeler mi?İsal olması için sayıca çok olması gerekir.
Evet bizimkiler birazdaha sulu yapıyor o kesin ama sayıca 5-6yı geçmesi gerekir ki isal densin.
Şimdiki bezler hemen emdiği için sıvılığı da anlaşılmıyor
Normal dışı olduğumuz kesin tabi
Actigin postu okudum tabiki yorumlari da aynen benim bi gittigim dr da oyle soylemisti ten yonlu beslenirsen bir sure aonra vucut onlari da tolere edemiyor diye ne yapsak boss gibi yumurta denememizin 5. Gunundeyiz tepki yok ben bunca zamn bosuna mi diyet yaptim diuor insan sutumde yag kalmadi bebegim kg almiyor hepimizde ayni dertlerYok canım yptırmadım. 401tl ver ve şüphelerim arasında olmasına rağmen yaptırılmamış çok komik.
Ama dur not edeyim. Cuma gününe annemlerdek devlet hastanesine randevu aldım. Demirine baktırıcam ve bu alerji için yapılmayan testleri yaptırıcam.
Hazır kapımızın dibindeki hastanedeylen yaptırayım dedim
Peki ben uzun bir soru sordum adminlerden birine ona yazdığı cevabı okudun mu?
Ben katı diyete olan inancımı yitirdim artık. Zaten açılışta berfinle konuştuğumuzda oda karı diyeti önermediklerini söylemişti. Madem önermiyorlar neden herkes katı ile başlıyor.
Eliminasyon nasıl elimnine vs vsvvs
Canım yaaa
Rota uzatmış olabilir belki de :/
Laktazm işe yaramadı mı yani. Of ne desem boş ne söylesem teselli olunmuyor biliyorum
Hiç ilerleme kaydedilmed mi damlayla?
Ben diyetteyken en azından huzurlu olduğunu görüyorum ve pişik geçiyro denemelerde artıyor birtek.
O yizden gene de şükrediyorum
Buna rağmen hiç ilerleme yok gibi hissediyorum seni düşünemiyorum bile
Adamcağızı da düşünme boşver tüm kahrı analar mı çekecek
Ben normal kaka goruyorum kizlar ablamin bebeginin bezine bakiyorum ki rahat karsilastirma yapayim diyeİsal olması için sayıca çok olması gerekir.
Evet bizimkiler birazdaha sulu yapıyor o kesin ama sayıca 5-6yı geçmesi gerekir ki isal densin.
Şimdiki bezler hemen emdiği için sıvılığı da anlaşılmıyor
Normal dışı olduğumuz kesin tabi
Dün gece gördüm doktora gittik demişsin, yzacaktım ama aklımdan çıkmış
O köpüklü kakayı yaparken bende görmüştüm.
Resmen kolanın sarı köpüğü gibi köpüklü kaka mı olur yaaa.
Yeminle şu diğer grubumuzda gidip normal kaka fotosu isteyeceğim. (Kesin hepsinin kakada mukus olacaktır)
Artık böyle düşünmeye başladım :/
Herkeste var bu meret diye:/
Neden laktoz int için test yaptırmayıp dneme yaptırıyor?
Vya neden laktazm damla vermiyor? O damlayı lak.int olsun olmasın herkes kullanabilirmiş. Gazı rahatlatırmış. Doktorun tavrını bilirsin diye soruyorum yani yanlış anlama...
Ya benimkinsinin huzuru yerine geliyor, o yüzden aklıma başka birşey grlmiyor.
Hoş benim sıpa dötü pişikten çürüyecekti ama gene gıl demiyordu. Savaşçı ruhu var olabilir belkide
Canim foto fikri çok güzel bence. Hem karşılaştırma imkanı olurHuzuru yerine geliyor ama şöyle dusun zaten gaz yapan yada ona rahatsızlık verecek yaglı vs herhangi bir sey yemıyorsun.. Bagırsaklar o rutıne alışıyor belki, bu arada dikkat ettim kızartma gibi yaglı yiyecekler bir cok bebegı rahatsız edıyor.. Toprak dayanıklı bir Bebek belli onun yerınde Lidya olsaydı o pişikle Ada'lara kadar giderdi ağlaması çığlığı
Canım bilemiyorum ben hatta kaka tahlili isterken reduktan maddeye bakılacak sanıyordum cunku konuşmamız laktoz uzerıneydı. Kaka da lökosit ve gizli kan varmı diye bakmak istedm dedı alerjı olsa gizli kan mutlaka cıkardı dedı ve enteresan birsey verdgmz kaka da mukuskuydu yanı mukussuz kakamız yok ama tahlil sonucunda kıvamlı sarı renk mukussuz kaka yazıyorNasıl yani mukussuz ??
Ya dr sütü kesıp deneyelım deyınce benım kafa gitti damla tamamen aklimdan cıkmıs , ama dün eşim tanıdık bir eczaneden sipariş ettirdi soguk hazne içinde gelmesini özellikle rica ettim cunku eger kısa bir sure bile sıcak ortamda kalırsa etkisi azalan bir damla o yuzden memnun kalmayan bir cok kişi var diye düşünüyorum ..
Normal kaka isteme fikrinde arkandayım canım gercekten isteyelim yani cok mu anormal ?göndermek isteyenler bugun bebesi kaka yapınca bize bir foto atsa me olur ki?Bu gruba atlasalar yada, herkes faydalansa.. Nette aratınca hep aynı kaka cıkıyor platformdaki kaka yaparlarmı böyle bir iyilik bu bizim için bir iyilik.. ben arkadasımın oglunun kakayı görunce iyice zıvanadan cıktm ama o mamayla beslendıgınden baz alamıyorum.
Bu aradasessizyazar benim teyzem ve bir kac kısı daha ee benim kız da böyle kaka yapardı ne var bunda diyen gruptan , cocukları da turp gibi evlenmiş barklanmıs coluk cocuk sahibi olmus..
Bağırsak yapısı düzenleyici biogiadan farklı birşeyler daha varmış. Ekran alıntısı aldım ama ismini silip koyayım buraya. Veya yazıyı ulursam seni etikeliyeyim postun altına
Sabah kakası Kan minik bir damlaonu görmek için karıştırdım bezi
Neyse bakalım diğer bezler ne alemde olaca
Canim ayrıca ishal dediğin durum nasıl ben de aynı şeyden muzdaribim. Kızım 1 aydir ishal (günde 2 ya da 3 kez yapıyor sümüklü sulu)ben de pztesi Dr gidediğim. Sizin ishal durumu nasıl?
O oyle kaka yapanlardan biri de benmisim annem gecen bebegin altini degistiriyor ama nasil mukusluydu antubiyotik kullandigim donemdi ayyy nasil yine mujus dolmus dedim bakti ne var bunda normal kaka seninde hep olurdu diyo benim vucudumda kirmizi noktalarla doluymus sutumu surerdim gecerdi diyo belli ki bebekken bende de varmisHuzuru yerine geliyor ama şöyle dusun zaten gaz yapan yada ona rahatsızlık verecek yaglı vs herhangi bir sey yemıyorsun.. Bagırsaklar o rutıne alışıyor belki, bu arada dikkat ettim kızartma gibi yaglı yiyecekler bir cok bebegı rahatsız edıyor.. Toprak dayanıklı bir Bebek belli onun yerınde Lidya olsaydı o pişikle Ada'lara kadar giderdi ağlaması çığlığı
Canım bilemiyorum ben hatta kaka tahlili isterken reduktan maddeye bakılacak sanıyordum cunku konuşmamız laktoz uzerıneydı. Kaka da lökosit ve gizli kan varmı diye bakmak istedm dedı alerjı olsa gizli kan mutlaka cıkardı dedı ve enteresan birsey verdgmz kaka da mukuskuydu yanı mukussuz kakamız yok ama tahlil sonucunda kıvamlı sarı renk mukussuz kaka yazıyorNasıl yani mukussuz ??
Ya dr sütü kesıp deneyelım deyınce benım kafa gitti damla tamamen aklimdan cıkmıs , ama dün eşim tanıdık bir eczaneden sipariş ettirdi soguk hazne içinde gelmesini özellikle rica ettim cunku eger kısa bir sure bile sıcak ortamda kalırsa etkisi azalan bir damla o yuzden memnun kalmayan bir cok kişi var diye düşünüyorum ..
Normal kaka isteme fikrinde arkandayım canım gercekten isteyelim yani cok mu anormal ?göndermek isteyenler bugun bebesi kaka yapınca bize bir foto atsa me olur ki?Bu gruba atlasalar yada, herkes faydalansa.. Nette aratınca hep aynı kaka cıkıyor platformdaki kaka yaparlarmı böyle bir iyilik bu bizim için bir iyilik.. ben arkadasımın oglunun kakayı görunce iyice zıvanadan cıktm ama o mamayla beslendıgınden baz alamıyorum.
Bu aradasessizyazar benim teyzem ve bir kac kısı daha ee benim kız da böyle kaka yapardı ne var bunda diyen gruptan , cocukları da turp gibi evlenmiş barklanmıs coluk cocuk sahibi olmus..
Huzuru yerine geliyor ama şöyle dusun zaten gaz yapan yada ona rahatsızlık verecek yaglı vs herhangi bir sey yemıyorsun.. Bagırsaklar o rutıne alışıyor belki, bu arada dikkat ettim kızartma gibi yaglı yiyecekler bir cok bebegı rahatsız edıyor.. Toprak dayanıklı bir Bebek belli onun yerınde Lidya olsaydı o pişikle Ada'lara kadar giderdi ağlaması çığlığı
Bebis ne kadarlikti cnm bizde kilo almiyoruz maalesef diyeti aciyorum ben bakalim faydasi olcak mi sutum iyice kalitesizlesti kimi dr gore sut sulandigi icinde kusma ve ishal olabilir mi her biri bisey diyorBizim doktorumuz da kakadaki mukusu boşverin diyor. Hatta geçen hafta kongredeymiş, orada da doktorlar mukus çok zor geçiypr diyorlarmış, kilo aldığı sürece devam etse de dert değil dedi de bizde kilo alımı tamamen durdu. Kilo almaya başlasa gerçekten mukusu takmıycam kafama. Sizlerde kilo alımı nasıl? Bu durum bize mi özgü, kilo alamamanın altında bişey aramalı mıyız? Bir de köpüklü kaka aslında tipik laktoz intoleransı belirtisi. Doktorun dediğine göre tek kesin tedavi anne sütünü kesip laktozsuz mama vermek. Ama bunu da önermiyor çünkü hiçbir şey anne sütünün yerini dolduramaz, bırak ishali devam etsin diyor. Zaten benimki mama da almıyor. Çok üzülüyorum bu kilo almama durumuna ya.
Yok canım yptırmadım. 401tl ver ve şüphelerim arasında olmasına rağmen yaptırılmamış çok komik.
Ama dur not edeyim. Cuma gününe annemlerdek devlet hastanesine randevu aldım. Demirine baktırıcam ve bu alerji için yapılmayan testleri yaptırıcam.
Hazır kapımızın dibindeki hastanedeylen yaptırayım dedim
Peki ben uzun bir soru sordum adminlerden birine ona yazdığı cevabı okudun mu?
Ben katı diyete olan inancımı yitirdim artık. Zaten açılışta berfinle konuştuğumuzda oda karı diyeti önermediklerini söylemişti. Madem önermiyorlar neden herkes katı ile başlıyor.
Eliminasyon nasıl elimnine vs vsvvs
Canım yaaa
Rota uzatmış olabilir belki de :/
Laktazm işe yaramadı mı yani. Of ne desem boş ne söylesem teselli olunmuyor biliyorum
Hiç ilerleme kaydedilmed mi damlayla?
Ben diyetteyken en azından huzurlu olduğunu görüyorum ve pişik geçiyro denemelerde artıyor birtek.
O yizden gene de şükrediyorum
Buna rağmen hiç ilerleme yok gibi hissediyorum seni düşünemiyorum bile
Adamcağızı da düşünme boşver tüm kahrı analar mı damla işe yarıyormaslında canım ama maalesef soğuk olması gerekiyor ama aldıklarımızın çoğu bozuk çıkıyor. Bir kutu 2 gün gidiyor sürekli alıyoruz biri sağlamsa üçü etkisini kaybetmiş oluyor. Kıvamından kutuyu açmadan da anlama şansımız olmuyordefalarca tembihledim ecza deposuyla dalan da görüştük ama onlar da bize ulaşmadan önce taşıma sırasında va diyorlar herkes birbirine atıyor.
Facede bende fördüm dün akşam biraz baktım canım. Ordakilerin çoğu felaket tellalı gibi. Kakada biraz mukus vardı evet ama öyle löp möp de değil yani. Kana hiç yorum yapamıyorum anlamıyorum çünküordaki ablalar bağırsak kanı yazmışlar. Konuya hakim olmalarını anladım ama iç hastalıkları uzm gibi konuşanlara da anlam veremedim. Açıp okuyorum ben de çok etkilenitorum arada anasayfada denk geldikçe bakıyorum artık bir şey öğrenirim diye.
sessizyazar benimde gittiğim dr ların hepsi mukusu önemsemiyorlar. Organlar çalışsın diye vücudun ürettiği bir şey kakasında mukus olması bağırsaklarının tahriş olmasını önler dedi gastro dr. Yani iyi yönden bakalım dedi iyi dedim peki :) biz paranoyak mı olmuşuz arkadaş :)