Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Peki sütünde azalma olmadı mı böyle, mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa, benimki biberon da almadığından çay kaşığıyla mama vermeye çalışıyorum. Sütüm azalacak diye de korkuyorum bir taraftan
Sutum coktu buzluga atiyordum simdi sadece doyurabiliyorum bol bol su iciyorum simdilik idare ediyorum bu sayede nelerin kesinlikle dokundugunu bulmus oldum

Sutum coktu buzluga atiyordum simdi sadece doyurabiliyorum bol bol su iciyorum simdilik idare ediyorum bu sayede nelerin kesinlikle dokundugunu bulmus oldum
Ben bulamadim neyin dokunduginu :KK43: patates zeytin yiyorum yine ayni onlari yemiyorum o da ayni :KK43: yarin hidecegiz bakalim doktora Allahtan ni dr muz dinliyor cozum sunuyor ins yine cozum bulur

Ben bulamadim neyin dokunduginu :KK43: patates zeytin yiyorum yine ayni onlari yemiyorum o da ayni :KK43: yarin hidecegiz bakalim doktora Allahtan ni dr muz dinliyor cozum sunuyor ins yine cozum bulur
Insaallah bi cozum bulunur canm ya kiyamam o kadar iyi anliyorum ki seni Caresizlik beter bisey

Insaallah bi cozum bulunur canm ya kiyamam o kadar iyi anliyorum ki seni Caresizlik beter bisey
11 gundur bebegim ustunde zibin alti ciplak bebek bakim ortusunun uzerinde. Pisiyor kizariyor diye. Ayaklarini kaldiriyor hop kaka emmek iskence zaten:KK43: ve bir haftayi gecti reflor kullaniyoruz bana misin demedi :KK43: hepimizin yavrularina sifa versin Allahim

Günaydın canım. İyiyiz inş iyiyiz yani. Yoğunduk h.sonu. Gelen giden vs...

Evet yoğurt deneymimiz oldu. Yedirmediler ama ağzına sürdüler.
"Ne yapacak bakalım" diye! Yalayınca onlar ne yapacaktı acaba! hoş yalanıyordu da zaten.
Aaa bir de "Yedirecek kadar salak değiliz herhalde":63:
Çok zor insanlarla savaşmak:kızgın:

kabaktan çekirdeksiz olarak yediğim zaman geçiyoruz. Ama çekirdekli kalıyoruz. Veya başka birşeyler karışıyor benim gözümden kaçırdığımo_O
Birde ben hatalı bir davranış yaptım:kızgın::kızgın:
Z.yaplı Taze fasülye yapmıştım. Baharatsız ayırdım kendime ve yedim:kusmuk:
Sonuç pişik çoştu :oha: konserve domates koymuştum o mu sebep mi oldu , yoksafasülye mi anlamadım.o_Oheee mukusla karışım kanı söylemiyorum bile o_O

Sizler ne durumdasınız :KK17: biri iyi bir haver versin :KK17:
Deneme yapmışsın? chocolate19 chocolate19

Aaa yoğurt olayını kacirmisim su yoğunlukta :KK43:( ayy anlamıyorum su büyükleri. Kesin biz deliyiz. Bazen diyorum iyi büyümüsuz :eğlence: benim de kv ekmek degdirdi benim mi de yemeye hazır. Tabii hemen tepki verdimEn Büyük KK dedim ben yerken vicdan azabı çekiyor :deli: annem desen öyle eşim sin gittiğimiz alerji hocasından sonra testlerden sonra zaten :işsiz:

Yoğurt ne ya çok sinir oldum şimdi :KK12:

Fasulye bizde de ilk zamanlar mukus yapıyordu ama senin konserveden kaynaklı canım bence.:kızgın: :cry:

Valla bugün 2 kaşık kuru fasulye ve pilavın içinde nohut vardı yedim:KK43: pişmanım. Gerçi aksam sütünü sagdıktan sonra döktüm simdi yine sağıyorum gündüz 2 deki yemek şimdiki süte geçmez inşallah.

Va beklenen oldu, bize de doktor pregomin mama deneyelim dedi, son 1 haftadır yine kilo alımı 0. Bu mamanın tadı çok kötü diyorlar, deneyimli anneler, mamayı nasıl veriyorsunuz? Herhangi bir şekilde tatlandırıyor musunuz? Bir de bizde biberon reddi var, nasıl vereceksem ben bu mamayı. Kafamda deli sorular...

Va beklenen oldu, bize de doktor pregomin mama deneyelim dedi, son 1 haftadır yine kilo alımı 0. Bu mamanın tadı çok kötü diyorlar, deneyimli anneler, mamayı nasıl veriyorsunuz? Herhangi bir şekilde tatlandırıyor musunuz? Bir de bizde biberon reddi var, nasıl vereceksem ben bu mamayı. Kafamda deli sorular...
Tuh kaşıkla vermek de zor olur, anne memesi gibi biberon uçları var diyorlardı onu denesen. Benim kızım hep iğrenç tatsız mamalar yediği için pregomin i de kabul etmişti. Hakiki pekmez bir damla koyan oluyormuş ve vanilya şurubu diyorlar.

Slm hanımlar. Benimde oğlum sürekli ağlama, gaz,mukuslu kaka ve emmeyi reddetmesiyle çocuk dr una başvuru. Kilo alımı çok azdı. Drumuz laktoz intoleransi yada süt ve süt ürünleri alerjisi vardır dedi.laktaz damlası vede diyet verdi.16 gündür süt, yoğurt, peynir,terayagi,yumurta,tavuk,dana eti,koyun eti,kuzu eti,hiç bir paketli ürün makarna dahil yemiyorum.içinde peynir altı tozu vardır diye.hatta hazır yufka bile ama kakamiz hala mukuslu.emmeye başladı. Sizlerde mukus olayı diyetle bittim. Bittiyse ne kadar süre sonra bitti.

Slm hanımlar. Benimde oğlum sürekli ağlama, gaz,mukuslu kaka ve emmeyi reddetmesiyle çocuk dr una başvuru. Kilo alımı çok azdı. Drumuz laktoz intoleransi yada süt ve süt ürünleri alerjisi vardır dedi.laktaz damlası vede diyet verdi.16 gündür süt, yoğurt, peynir,terayagi,yumurta,tavuk,dana eti,koyun eti,kuzu eti,hiç bir paketli ürün makarna dahil yemiyorum.içinde peynir altı tozu vardır diye.hatta hazır yufka bile ama kakamiz hala mukuslu.emmeye başladı. Sizlerde mukus olayı diyetle bittim. Bittiyse ne kadar süre sonra bitti.
Canim mukusun gecmesi zor oluyor 6 haftada mukus gecebilir bazen ek gidaya kadar gecmeyebilir bile

Dr a gittik.kafana göre alerjen besinlerden uzak durarak sütünü kalitesizleştiriyorsun,sadece protein diyeti yap kalan herşeyi ye dedi.yani süt yum.,susam,tahin,deniz ürünleri,kuruyemiş yeme...tavuk köy tavuğu olsun dedi...gaita testi verdik.salı çıkacak...2 hafta sonra yine yapcaz dedi.bu diyeti yap kalanları ye bu süreçte dedi.adam bıkmış bizim gibilerden ve cahilmişim gibi konuştu yüzüme yüzüme :KK70: kızar gibi...öyle demedi ama Saçma işler yaptığımızı kastetti...
Dedim farklı bir şey mesela Kızartma yediğim akşam uyumadı.sancılı ve huzursuz...eğer bu varsa Çoklu besin alerjisidir görcez dedi.

Dr a gittik.kafana göre alerjen besinlerden uzak durarak sütünü kalitesizleştiriyorsun,sadece protein diyeti yap kalan herşeyi ye dedi.yani süt yum.,susam,tahin,deniz ürünleri,kuruyemiş yeme...tavuk köy tavuğu olsun dedi...gaita testi verdik.salı çıkacak...2 hafta sonra yine yapcaz dedi.bu diyeti yap kalanları ye bu süreçte dedi.adam bıkmış bizim gibilerden ve cahilmişim gibi konuştu yüzüme yüzüme :KK70: kızar gibi...öyle demedi ama Saçma işler yaptığımızı kastetti...
Dedim farklı bir şey mesela Kızartma yediğim akşam uyumadı.sancılı ve huzursuz...eğer bu varsa Çoklu besin alerjisidir görcez dedi.

İnşallah canım güzel çıkar. Alerji yoktur varsa da bir şeye vardır. Benim doktor da benzer şeyleri demisti. TV izleyip kafanoza Gore diyet yapmayın diye :) diyecektim facede grup ve kk de grup var :KK70: demedim. Ama kızdı bana :-) babacan bir tavrı vardı kizmadim ne kiziyorsun anayim ana ben diye :confused: tavuk köy tavuğu mantıklı canım. Peki sebzeler için bir şey dedi mi? Gaita da neye bakacaklar

Onlar mi garip biz mi acaba

Benimki kızımda da laktoz intoleransı var. Kaleidon damla kullanıyorum 1 aydır. Süt diyeti yapıyorum. Hala karşı sulu sümüklü düzelme olmadı

X