- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Sutum coktu buzluga atiyordum simdi sadece doyurabiliyorum bol bol su iciyorum simdilik idare ediyorum bu sayede nelerin kesinlikle dokundugunu bulmus oldumPeki sütünde azalma olmadı mı böyle, mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa, benimki biberon da almadığından çay kaşığıyla mama vermeye çalışıyorum. Sütüm azalacak diye de korkuyorum bir taraftan
Ben bulamadim neyin dokunduginuSutum coktu buzluga atiyordum simdi sadece doyurabiliyorum bol bol su iciyorum simdilik idare ediyorum bu sayede nelerin kesinlikle dokundugunu bulmus oldum
Insaallah bi cozum bulunur canm ya kiyamam o kadar iyi anliyorum ki seni Caresizlik beter biseyBen bulamadim neyin dokunduginupatates zeytin yiyorum yine ayni onlari yemiyorum o da ayni yarin hidecegiz bakalim doktora Allahtan ni dr muz dinliyor cozum sunuyor ins yine cozum bulur
11 gundur bebegim ustunde zibin alti ciplak bebek bakim ortusunun uzerinde. Pisiyor kizariyor diye. Ayaklarini kaldiriyor hop kaka emmek iskence zatenInsaallah bi cozum bulunur canm ya kiyamam o kadar iyi anliyorum ki seni Caresizlik beter bisey
Off cnm ya neler cekiyor evlatlarimiz yavrum yaa11 gundur bebegim ustunde zibin alti ciplak bebek bakim ortusunun uzerinde. Pisiyor kizariyor diye. Ayaklarini kaldiriyor hop kaka emmek iskence zatenve bir haftayi gecti reflor kullaniyoruz bana misin demedi hepimizin yavrularina sifa versin Allahim
Hakikaten yaOff cnm ya neler cekiyor evlatlarimiz yavrum yaa
Günaydın canım. İyiyiz inş iyiyiz yani. Yoğunduk h.sonu. Gelen giden vs...
Evet yoğurt deneymimiz oldu. Yedirmediler ama ağzına sürdüler.
"Ne yapacak bakalım" diye! Yalayınca onlar ne yapacaktı acaba! hoş yalanıyordu da zaten.
Aaa bir de "Yedirecek kadar salak değiliz herhalde"
Çok zor insanlarla savaşmak
kabaktan çekirdeksiz olarak yediğim zaman geçiyoruz. Ama çekirdekli kalıyoruz. Veya başka birşeyler karışıyor benim gözümden kaçırdığım
Birde ben hatalı bir davranış yaptım
Z.yaplı Taze fasülye yapmıştım. Baharatsız ayırdım kendime ve yedim
Sonuç pişik çoştukonserve domates koymuştum o mu sebep mi oldu , yoksafasülye mi anlamadım. heee mukusla karışım kanı söylemiyorum bile
Sizler ne durumdasınızbiri iyi bir haver versin
Deneme yapmışsın?chocolate19
Hayır canim ben yedimde hani icindeki renk veren maddeler sute ordan da bebege geçmişse cok mu sacmaladimBebek mi yedi ki
Tuh kaşıkla vermek de zor olur, anne memesi gibi biberon uçları var diyorlardı onu denesen. Benim kızım hep iğrenç tatsız mamalar yediği için pregomin i de kabul etmişti. Hakiki pekmez bir damla koyan oluyormuş ve vanilya şurubu diyorlar.Va beklenen oldu, bize de doktor pregomin mama deneyelim dedi, son 1 haftadır yine kilo alımı 0. Bu mamanın tadı çok kötü diyorlar, deneyimli anneler, mamayı nasıl veriyorsunuz? Herhangi bir şekilde tatlandırıyor musunuz? Bir de bizde biberon reddi var, nasıl vereceksem ben bu mamayı. Kafamda deli sorular...
Yesil yaprakli bitkilerin gectigini duydum da domatesi duymadim canm bilmiyorumHayır canim ben yedimde hani icindeki renk veren maddeler sute ordan da bebege geçmişse cok mu sacmaladim
Canim mukusun gecmesi zor oluyor 6 haftada mukus gecebilir bazen ek gidaya kadar gecmeyebilir bileSlm hanımlar. Benimde oğlum sürekli ağlama, gaz,mukuslu kaka ve emmeyi reddetmesiyle çocuk dr una başvuru. Kilo alımı çok azdı. Drumuz laktoz intoleransi yada süt ve süt ürünleri alerjisi vardır dedi.laktaz damlası vede diyet verdi.16 gündür süt, yoğurt, peynir,terayagi,yumurta,tavuk,dana eti,koyun eti,kuzu eti,hiç bir paketli ürün makarna dahil yemiyorum.içinde peynir altı tozu vardır diye.hatta hazır yufka bile ama kakamiz hala mukuslu.emmeye başladı. Sizlerde mukus olayı diyetle bittim. Bittiyse ne kadar süre sonra bitti.
Dr a gittik.kafana göre alerjen besinlerden uzak durarak sütünü kalitesizleştiriyorsun,sadece protein diyeti yap kalan herşeyi ye dedi.yani süt yum.,susam,tahin,deniz ürünleri,kuruyemiş yeme...tavuk köy tavuğu olsun dedi...gaita testi verdik.salı çıkacak...2 hafta sonra yine yapcaz dedi.bu diyeti yap kalanları ye bu süreçte dedi.adam bıkmış bizim gibilerden ve cahilmişim gibi konuştu yüzüme yüzümekızar gibi...öyle demedi ama Saçma işler yaptığımızı kastetti...
Dedim farklı bir şey mesela Kızartma yediğim akşam uyumadı.sancılı ve huzursuz...eğer bu varsa Çoklu besin alerjisidir görcez dedi.
Onlar mi garip biz mi acabaDr a gittik.kafana göre alerjen besinlerden uzak durarak sütünü kalitesizleştiriyorsun,sadece protein diyeti yap kalan herşeyi ye dedi.yani süt yum.,susam,tahin,deniz ürünleri,kuruyemiş yeme...tavuk köy tavuğu olsun dedi...gaita testi verdik.salı çıkacak...2 hafta sonra yine yapcaz dedi.bu diyeti yap kalanları ye bu süreçte dedi.adam bıkmış bizim gibilerden ve cahilmişim gibi konuştu yüzüme yüzümekızar gibi...öyle demedi ama Saçma işler yaptığımızı kastetti...
Dedim farklı bir şey mesela Kızartma yediğim akşam uyumadı.sancılı ve huzursuz...eğer bu varsa Çoklu besin alerjisidir görcez dedi.
Benimki kızımda da laktoz intoleransı var. Kaleidon damla kullanıyorum 1 aydır. Süt diyeti yapıyorum. Hala karşı sulu sümüklü düzelme olmadıSlm hanımlar. Benimde oğlum sürekli ağlama, gaz,mukuslu kaka ve emmeyi reddetmesiyle çocuk dr una başvuru. Kilo alımı çok azdı. Drumuz laktoz intoleransi yada süt ve süt ürünleri alerjisi vardır dedi.laktaz damlası vede diyet verdi.16 gündür süt, yoğurt, peynir,terayagi,yumurta,tavuk,dana eti,koyun eti,kuzu eti,hiç bir paketli ürün makarna dahil yemiyorum.içinde peynir altı tozu vardır diye.hatta hazır yufka bile ama kakamiz hala mukuslu.emmeye başladı. Sizlerde mukus olayı diyetle bittim. Bittiyse ne kadar süre sonra bitti.