Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Gerçekten cinsler dr ler, devlete gittim orda alerji dr sine yönlendirsin diye, kadın suratını asmis ne var çocuğun biseyi yok diyo, o da uyuyordu çocuk arabada uyudu bak iyi dedi, hic muayene yok bisey yok bebekte şapka var yüzüne bakıp söylüyor cins ya, ben alerjiye yonlendirirmisiniz dedim, senin kafana sokmuşlar git dedi, içimden çok sovdum.

Giciklar yaa tiptan sogudum resmen insan hayatini hice sayiyorlar oysa ki ne kadar ciddi bir konu

Aynen canım bende alerji druna her gittiğimde gayet iyi gozukuyo diyo.eee susturup geliyoz ve de yabancı değişik Bi ortamda çocuk susup etrafa şaşkın şaşkın bakıyor. Ben de şaşırdım artık yaa.Allahım şifa versin evlatlarımıza..

Aynen.yardım istiyor küçücük savunmasız bedeni.karnını bile zevkle doyuramadı bu akşam yavrum.tam uyudu kucağımda ki uykudan dudaklarını bükerek uyandı.bacakları gergin.acıdan bağrınıyor.ağlamayı da geçti.Allahım yardım et bize...daha kötüsününden Koru...şükür Rabbim...

Amin o bakışlar insaNın gözünün önünden gitmiyor.

bskn nerelerdesin cnm merak ettim en son.ufakliga yogurt vermislerdi umarim bisey yoktur ikinizde iyisinizdir
Günaydın canım. İyiyiz inş iyiyiz yani. Yoğunduk h.sonu. Gelen giden vs...

Evet yoğurt deneymimiz oldu. Yedirmediler ama ağzına sürdüler.
"Ne yapacak bakalım" diye! Yalayınca onlar ne yapacaktı acaba! hoş yalanıyordu da zaten.
Aaa bir de "Yedirecek kadar salak değiliz herhalde"
Çok zor insanlarla savaşmak

kabaktan çekirdeksiz olarak yediğim zaman geçiyoruz. Ama çekirdekli kalıyoruz. Veya başka birşeyler karışıyor benim gözümden kaçırdığım
Birde ben hatalı bir davranış yaptım
Z.yaplı Taze fasülye yapmıştım. Baharatsız ayırdım kendime ve yedim
Sonuç pişik çoştu konserve domates koymuştum o mu sebep mi oldu , yoksafasülye mi anlamadım.heee mukusla karışım kanı söylemiyorum bile

Sizler ne durumdasınız biri iyi bir haver versin
Deneme yapmışsın? chocolate19

Iki gun boyunca yumurta denedim sonuc mukussuz hardal sari kivami guzel kaka oldu havuctanda gectik en azindan ek gidaya gectigim zamn havuclu patatesli corba yapabilecegim kabakta bizde de sorun yok artik iyice eminim yumurta ve tavuk dokunmuyor 10 gun yumurta denemesi yapacagim sonra yogurt yemeye baslayacagim eger sorun cikmazsa kefir mayasi bulup yapmayi dusunuyorum onu tuketecegim alerjili cocuklara cok iyi geliyormus bakalim insallah geceriz

Ben de kafayı yemek üzereyim, 2 gündür aç gezen bir bebeğim var, azıcık emdiğinde de hoop bol mukuslu, ishal, daha memedeyken üstelik. Ben 1 aydır süt tüketmiyordum ama ishal hiç düzelmedi, emmesi de artmadı. Dr bu hafta süt tüket bi de öyle deneyelim bakalım bişey olacak mı dedi. İyi de çocuk zaten ishal ve emmiyo, süt tüketince daha ne olacak anlamadım ki. Mama da almıyor bu arada, günlerdir deniyorum. Doktora ek gıdalara yavaştan geçsek mi hiç bişey gitmiyor bunun midesine dedim, daha erken dedi. 4 ayını tamamladı bu arada, sizlerden bu kadar erken ek gıdaya geçen oldu mu? Suyla pirinç unundan muhallebi falan yapsam diyorum, içine de laktoz free mama falan katarım, kaşıkla yer belki biraz. Böyle hiç birşey yemiyor, yine kilo verdi 4 aylık ve daha 5,5 kilo, görenler kaç günlük diye soruyor

Haftaya bizde tam 4 aulik oluyoruz bizim ek gidaya gecisimiz gec olacak allerjili bebeklerde biraz daha gec oluyor beklemek gerekir neye alerjisi oldugunu bulman lazim belki baska seylere alerjisi var

Merhaba arkadaslar uzak kaldim bu aralar dugun dernek isleri hep de kuzenler olunca bakamadim.
Dun muz verdim bu arada uc cay kasigi iyice ezdim. Bi hosuna gitmis elimi tutuyor kasigi cekmeyeyim diye :) sonra bitincede aglanaya başladıobur bu kiz. Biz meme+neocate+muz seklinde devam ediyoruz. Hadi hayirlisi bugun ikincikez muz vericem yine uc cay kasigi. O boyle guzel guzel yiyince nasil mutlu oluyorum

Haftaya bizde tam 4 aulik oluyoruz bizim ek gidaya gecisimiz gec olacak allerjili bebeklerde biraz daha gec oluyor beklemek gerekir neye alerjisi oldugunu bulman lazim belki baska seylere alerjisi var

Peki emmeniz nasıl, yani böyle hiç kilo almadan da ne kadar sürdürebiliriz anlamadım ki, yumurta denedik bugüne kadar, bi de süt ve süt ürünleri, deri testi de yapıldı, bişey çıkmadı. Ama doktor deri testinde çıkmayabilir dedi. Bir de bizde ishalde kan yok, sadece mukus var. Bu hafta bir de gizli kan var mı diye bakılacak? Ben acaba alerji değil de sadece laktoz intoleransı mı bizim sorunumuz diye düşünüyorum. Hiç anlamadım ben bu işi.

Bizim de emmemiz yoktu mukus coktu kan yoktu oshal yesil kaka hizirsuzluk kusma ve kilo almama vardi ben kati diyet yaptimbagrsaklar duzene girince simdi diyeti aciyorum

Laflara bakar mısın ? Ay çok gıcıklar ya

bskn pişik mi şimdi nasıl oldu ? Şiddetli mi?
Kızlar bir şey soracağım. Yarın ishal sebebiyle gastroenterolojiye gideceğiz. Bir haftadır reflor kullanıyoruz. İshal geçti diye cıma kesti dr cumartesi yiNe ishal olunca tekrar başladık. Dün bir kere kaka yaptı çok fazla ve akışkan hiç pütür falan da yoktu ara ara cırtlarda devam yani gazla gelen kakalar. Kıvamın çok akışkan olması iahal anlamına mı gelir? Bu kadar reflor aldık hala kıvamaız kakası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…