- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Evet veriliyorDoğum yapan arkadaşlar, doğuma girerken hemşireye kıyafet bez dışında penye battaniyeyi falan da veriyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet veriliyorDoğum yapan arkadaşlar, doğuma girerken hemşireye kıyafet bez dışında penye battaniyeyi falan da veriyor muyuz
Penye battaniyeyle birlikte kalın battaniye de istediler benden. Bir de nohut battaniye verdim.Doğum yapan arkadaşlar, doğuma girerken hemşireye kıyafet bez dışında penye battaniyeyi falan da veriyor muyuz
2 battaniye istemelerine şaşırdım. O zaman ben de ekleyeyim çantama telaş olmayalım boşunaPenye battaniyeyle birlikte kalın battaniye de istediler benden. Bir de nohut battaniye verdim.
Ben de penye yeter diye düşünmüştüm nolur nolmaz diye yanıma almistım nohutu da2 battaniye istemelerine şaşırdım. O zaman ben de ekleyeyim çantama telaş olmayalım boşuna
Bizim göbek 8. Gün düştü
Düşene kadar yıkamayın dedi hastane bizde yıkamadık
Benimde annem göbeği düşmeden yıkanmaz diyor. Bir de geçen bana iş başvurusuna gelen hemşire bakıcı doğduğundaki verniksi sakın yıkama, emsin onu dedi.18.gün düştü canım ve 19 gün beklemek zorunda kaldım çünkü görüştüğüm her dr.hemsire yıkama dedi benim bebeğin göbek bağı çok kalınmış enfeksiyon vs ihtimali yüksek diye de yikamadim bu kadar süre . Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah
Aynen canım benim bebeğin de öyle oldu nemli ve suya degmemesi lazımmış .Benimde annem göbeği düşmeden yıkanmaz diyor. Bir de geçen bana iş başvurusuna gelen hemşire bakıcı doğduğundaki verniksi sakın yıkama, emsin onu dedi.
Evet bana da öyle denildiBenimde annem göbeği düşmeden yıkanmaz diyor. Bir de geçen bana iş başvurusuna gelen hemşire bakıcı doğduğundaki verniksi sakın yıkama, emsin onu dedi.
therealsinner evet Realcim. Ocak’ın ilk haftasına tarih verdi doktor. Bebek daha önce gelmezse Çarşamba kontrolüm var. Günü kararlaştırırız dedi. Derin bebek 2,700 gr olmuş. Beni yoruyor ama hala evde, işte çalışıyorum. Bir de 3. Doz aşımızı olduk bu hafta. Yürek yedik heralde Annem geldiği için bende bir rahatlama. Üstelik bana doğum parası getirmiş Kadın 3 çocuk, 3 torun büyüttü. Benim diyen yenidoğan hemşiresinden donanımlı Benim koca doğumdan sonra yardım etmezse onu yollayacağım, annemi eve alacağım. Bebek o kadar gün yıkanmazsa kokmuyor mu realcim?Bizim gobegimiz 9.gun düştü ama küçük bı kısım kaldıgi için doktorumuz ilaç sürdü.İlactan sonraki 3.gun doktorumuzun ok vermesiyle yıkadık kızımızı.Ben sezeryan doğum yaptım bebeğimde verniks tabakası yoktu.Acayip parlak bı şekilde doğdu.Sanki de hamamdan çıkmış,keselenmis gibiydiama verniksin yikanmadigini ben de duymuştum.En iyisi doktora sormak. @Nihal Shibuya Nihalcim tarih belli oldu mu?Derin nasıl,sen nasılsın?
Ben 2 gün sonra yıkadım pişman değilim. Saçları çok yağlı kızımın. 2 gündd bir yıkamaya devam ediyorum.therealsinner evet Realcim. Ocak’ın ilk haftasına tarih verdi doktor. Bebek daha önce gelmezse Çarşamba kontrolüm var. Günü kararlaştırırız dedi. Derin bebek 2,700 gr olmuş. Beni yoruyor ama hala evde, işte çalışıyorum. Bir de 3. Doz aşımızı olduk bu hafta. Yürek yedik heralde Annem geldiği için bende bir rahatlama. Üstelik bana doğum parası getirmiş Kadın 3 çocuk, 3 torun büyüttü. Benim diyen yenidoğan hemşiresinden donanımlı Benim koca doğumdan sonra yardım etmezse onu yollayacağım, annemi eve alacağım. Bebek o kadar gün yıkanmazsa kokmuyor mu realcim?
Evet canım, Allah beni de kurtarsın sizin gibi Garip bir his. Yatağı, puseti, dolabı… herşeyi hazır. Gelmesini bekliyoruz.@Nihal Shibuya Nihalcim çok az kalmış hadi hayırlısıyla kavuşun mis gibi kokuolar bitanem goruceksin sen de
mervecim ne gibi bir riski var bilmiyorum. Belki tedbir olsun diye öyle diyorlardır. Ben kendim 1 gün yıkanmasam kokuyorum. Bebek şimdi aylardır orda. Havasız ortamda kokmadı mı bu çocuk. Yoksa bende yıkarım.Ben 2 gün sonra yıkadım pişman değilim. Saçları çok yağlı kızımın. 2 gündd bir yıkamaya devam ediyorum.
Benimki çok vernikssizdi o yüzden beklemenin bi manası yoktu. Göbek için de bi sprey verdiler sabah aksam onu sıktım. Banyo yaptırırsan da iyice kurulayıp bunu sık dediler yenidogan yoğun bakımdaki hemsireler öyle yaptım. Göbek enfeksiyon kapmasın diye de deniyor. Ama kapacak olan her türlü kapıyor bence.Evet canım, Allah beni de kurtarsın sizin gibi Garip bir his. Yatağı, puseti, dolabı… herşeyi hazır. Gelmesini bekliyoruz.
mervecim ne gibi bir riski var bilmiyorum. Belki tedbir olsun diye öyle diyorlardır. Ben kendim 1 gün yıkanmasam kokuyorum. Bebek şimdi aylardır orda. Havasız ortamda kokmadı mı bu çocuk. Yoksa bende yıkarım.
Su gecirmez bant vardi bende. 2. Gün aldim. Doktorunuza danisin tabi o bant buyuk kolaylik.Kızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Doğru değil..İlk gün duşa izin veren doktor bile var.. Ben ertesi gün aldım doktorum öyle söyledi, su geçirmez bant vardı, 10 gün öyle duş aldım 10 gün sonra kontrolde bant çıktıKızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Demi iyi oluyordur hani yazıyorlar ya dus alınca daha cok süt geliyor diye ondan sordumSu gecirmez bant vardi bende. 2. Gün aldim. Doktorunuza danisin tabi o bant buyuk kolaylik.
Annem eskilerde kalmış sanırım ben kurtaj olduktan sonra da doktorum hemen alabilirsin demişti, ınsallah yine izin verirDoğru değil..İlk gün duşa izin veren doktor bile var.. Ben ertesi gün aldım doktorum öyle söyledi, su geçirmez bant vardı, 10 gün öyle duş aldım 10 gün sonra kontrolde bant çıktı
Ben biraz stresliydim o yuzden cok iyi geldi. Sute de yarar.Demi iyi oluyordur hani yazıyorlar ya dus alınca daha cok süt geliyor diye ondan sordum