- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.490
- 598
- 33
Ben hala tırnak kesemedim eldiven giydiriyom. Şapka banyodan sonra bi kaç saat çünkü kafayı çevire cevire tutmuyor.Eldiveni hep giydereck miyiz.Ne zamana kadar giydiriliyor eldiven şapka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala tırnak kesemedim eldiven giydiriyom. Şapka banyodan sonra bi kaç saat çünkü kafayı çevire cevire tutmuyor.Eldiveni hep giydereck miyiz.Ne zamana kadar giydiriliyor eldiven şapka
Ben sevmedim ya normal eldivenden daha darlar hareket kısıtlanıyo ☹Doğuracak olan canım kızlar henüz 1 haftalik tecrübemle kendinden eldivenli takımlar ve tulumlar candır alın bir kaç tane almadıysanız
MaşallahOğlum 54 cm dogdu 50 cm yazan kıyafetler oluyor kıyafetlerde ölçüler baş hariç veriliyor yani 50 cm boyundan alt kısmı baz alıyor
Ben bayılıyorum kullanmaya canım eldiven çıktı etti derdi yokBen sevmedim ya normal eldivenden daha darlar hareket kısıtlanıyo ☹
40 i çıkana kadar giydirmeyi düşünüyorum ben canım ama 2. 3. Çocuğunu bekleyen anneler vardır mutlaka onlar daha iyi cevap verirEldiveni hep giydereck miyiz.Ne zamana kadar giydiriliyor eldiven şapka
Tırnak makasıyla kesme uyurken tırnağınla ucuna dokun kopart ince ya hemen kopuyorBen hala tırnak kesemedim eldiven giydiriyom. Şapka banyodan sonra bi kaç saat çünkü kafayı çevire cevire tutmuyor.
Tırnaklar uzun yüzünü çok çiziyor bn 10 gün kullandım elleri çok soğuk oluyor diyeEldiveni hep giydereck miyiz.Ne zamana kadar giydiriliyor eldiven şapka
Ben beklemedim 2 gün sonra yıkadım. Güzelce kurulamak yeterli.Doğum yapan anneler bebişleriniz iyidir inşallah Benimde az kaldı hem heyecanlıyım, hem de biraz doğum korkusu var. Doğduktan sonra banyo için göbek bağının düşmesini beklediniz mi? Gazlı bezle sarıp ıslatmadan göbek bağını, yıkarım diye düşünüyorum
Gazlı bezle sarsan da ıslanır canım, en güzeli banyodan sonra iyice kurulamakDoğum yapan anneler bebişleriniz iyidir inşallah Benimde az kaldı hem heyecanlıyım, hem de biraz doğum korkusu var. Doğduktan sonra banyo için göbek bağının düşmesini beklediniz mi? Gazlı bezle sarıp ıslatmadan göbek bağını, yıkarım diye düşünüyorum
Saglikla kucağına al canım ben düşmesini bekliyorum yıkamadım henüzDoğum yapan anneler bebişleriniz iyidir inşallah Benimde az kaldı hem heyecanlıyım, hem de biraz doğum korkusu var. Doğduktan sonra banyo için göbek bağının düşmesini beklediniz mi? Gazlı bezle sarıp ıslatmadan göbek bağını, yıkarım diye düşünüyorum
Bizim göbek 8. Gün düştüDoğum yapan anneler bebişleriniz iyidir inşallah Benimde az kaldı hem heyecanlıyım, hem de biraz doğum korkusu var. Doğduktan sonra banyo için göbek bağının düşmesini beklediniz mi? Gazlı bezle sarıp ıslatmadan göbek bağını, yıkarım diye düşünüyorum
Bebeğinin durumuna göre karar verirsin canim ona, ben şapkayı 10-15 gün kullandımz çünkü yaz bebegiydi ve saçlı doğmuştu, üşümez diye çıkarttım ama eldiveni baya bir kullandım 2 aya yakın, yüzünü çiziyordu bir de ağlarken saçını çekiyordu.Eldiveni hep giydereck miyiz.Ne zamana kadar giydiriliyor eldiven şapka
18.gün düştü canım ve 19 gün beklemek zorunda kaldım çünkü görüştüğüm her dr.hemsire yıkama dedi benim bebeğin göbek bağı çok kalınmış enfeksiyon vs ihtimali yüksek diye de yikamadim bu kadar süre . Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallahDoğum yapan anneler bebişleriniz iyidir inşallah Benimde az kaldı hem heyecanlıyım, hem de biraz doğum korkusu var. Doğduktan sonra banyo için göbek bağının düşmesini beklediniz mi? Gazlı bezle sarıp ıslatmadan göbek bağını, yıkarım diye düşünüyorum
Almadım. Gerek yok bencePark beşik alanlar içine kenar korumalikli uyku seti de aldiniz mi
Evet verdim.Doğum yapan arkadaşlar, doğuma girerken hemşireye kıyafet bez dışında penye battaniyeyi falan da veriyor muyuz
Fileli yerden usur mu acabaAlmadım. Gerek yok bence
Usuyecegini hiç düşünmedim. Ev sıcak kadife battaniyeye sarıyorum uyuturkenFileli yerden usur mu acaba