- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Normal doğumu anlatıyorlarBen de sezeryan oldum bunların hiçbiri olmadı bende hatta dikis falan da görmedim.İncecik bı cizgim var hepsi bu.
Bn de ikinci sezeryan çok şükür çok rahatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğumu anlatıyorlarBen de sezeryan oldum bunların hiçbiri olmadı bende hatta dikis falan da görmedim.İncecik bı cizgim var hepsi bu.
Benim de öyle cano dikis filan yok cizgi var.Ben de sezeryan oldum bunların hiçbiri olmadı bende hatta dikis falan da görmedim.İncecik bı cizgim var hepsi bu.
Bence gayet yeterli. Çekmeceli olması da iyi. Benimki de iki kapaklı ve bir şifonyer.Kızlar şu dolap yeterli olur mu sizce çok para vermek istemiyorum bebek odası adı altında olanlara
KZY GARDIROP, 3 KAPAKLI 3 ÇEKMECELİ, BEYAZ FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Özellikle çekmeceli olmasını istedim. Sadece küçük mü diye emin olamadım. Sığar heralde ya el kadar eşyalar olmadı şifonyer alınır sonra. Valla şimdiden alayım diyorum dolabı. Bunun biraz büyükler vardı 700 lira falandı şimdi 1000 liranın üzerine çıkmışBence gayet yeterli. Çekmeceli olması da iyi. Benimki de iki kapaklı ve bir şifonyer.
Al al ya bekleyin diyoduk hep topiğin başlarında ama herkes ne alabiliyosa alsın valla.Özellikle çekmeceli olmasını istedim. Sadece küçük mü diye emin olamadım. Sığar heralde ya el kadar eşyalar olmadı şifonyer alınır sonra. Valla şimdiden alayım diyorum dolabı. Bunun biraz büyükler vardı 700 lira falandı şimdi 1000 liranın üzerine çıkmış
Maalesef her şey uçup gidiyor valla.Al al ya bekleyin diyoduk hep topiğin başlarında ama herkes ne alabiliyosa alsın valla.
Gayet yeterli. Ben ablamızın dolabının yarısını kullanıyorum. Konmari usulü katlayınca çok güzel sığıyor. Yani 3 kapaklı bir dolap 2 çocuğa rahat rahat yetiyor.Kızlar şu dolap yeterli olur mu sizce çok para vermek istemiyorum bebek odası adı altında olanlara
KZY GARDIROP, 3 KAPAKLI 3 ÇEKMECELİ, BEYAZ FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Almadım görümcemden aldım ama ihtiyacım oldu. Sütüm birden geldi. Ekstra sağımlar yapmak zorunda kaldım.Maalesef her şey uçup gidiyor valla.
Sen sağma makinesi almadın demi ihtiyaç oldu mu?
Düzenleyicilerle yerleştirmek istiyorum hem daha derli toplu olur. Konmariye de bu aralar sardım bakıyorumGayet yeterli. Ben ablamızın dolabının yarısını kullanıyorum. Konmari usulü katlayınca çok güzel sığıyor. Yani 3 kapaklı bir dolap 2 çocuğa rahat rahat yetiyor.
Bende almayı düşünmüyorum. Yani doğumdan sonra ki gidişata göre alayım diyorumAlmadım görümcemden aldım ama ihtiyacım oldu. Sütüm birden geldi. Ekstra sağımlar yapmak zorunda kaldım.
Medikaller kiralıyomuş galiba. Bunu diyen arkadaş istanbuldaydı. Sen de bi sorarsın gerekirse.Bende almayı düşünmüyorum. Yani doğumdan sonra ki gidişata göre alayım diyorum
İkea skubb güzel oluyor. Konmari uzun zamandır uyguluyorym. Hem derli toplu duruyor, hem de tek bir çekmeceye dünyanın kıyafeti sığıyor.Düzenleyicilerle yerleştirmek istiyorum hem daha derli toplu olur. Konmariye de bu aralar sardım bakıyorum
Kaydettim ona da bakcam mutlakaİkea skubb güzel oluyor. Konmari uzun zamandır uyguluyorym. Hem derli toplu duruyor, hem de tek bir çekmeceye dünyanın kıyafeti sığıyor.
Kurabiyeliye de bayıldım.Lcw hamile pijama takımı almaya gittim bugün. İnternete koydukları fotograflar daha şık gösteriyor. Bazılarının kumaşı çok ince ve iç gösteriyordu. Ben somon rengi, yıldız desenliyi aldım. Fiyatı 160 tl
Ben laktom kullanıyorum. Ve bi kez de rezene içiyom.Kızlar e bebekteki malt içecekten alan var mı aranızda?Ben bı deneyim diorum yorumlar olumluydu.
İse yario mu Mervem?Ben de denicemBen laktom kullanıyorum. Ve bi kez de rezene içiyom.