- 2 Ağustos 2013
- 35.668
- 109.838
- 798
Yaaa bende soracaktım daha kullanmamışsındır diye sormadımBebek arabası için ayy iyi ki almışım
2-3 gündür kullanıyorum çok pratik müthiş hastanede bile kaç tane denk geldim
Bebek içindeyken kemer takılıyken aç kapa bile rahat oluyor
Şuan memnunumalmak istersen al
129₺ diyorhttps://ty.gl/l9llz2kn3i korse bu. Kundak 0-36 ay uyku tulumu aldım owli. Dolaptan 2. El aldım biraz pahalı çünkü. 0-3 e bebeğin penye uyku tulumlarına bakabilirsiniz.
Depend M bedeni 42 bedene kadar yazıyordu üzerinde.Bi emzirme yastigi linki paylasan olur mu, aramayayim (tembelligim tuttu), 2 boyun fitigi bana yetti, emzirme yatak odasi var deseler alirim
Emzik kizimda avent kullandim, bunlara tommie tippee aldim, kullanacaklar yok oyle begenmedim falanDolar 13TL benzin 10TL olmus!!
Bu depend kac beden alinmali mesela? Sevmiyorum ama bu kadar kadina direnmeyeyim vardir bi bildiginiz...
İki kere kullandıkYaaa bende soracaktım daha kullanmamışsındır diye sormadımsatıcı bulursam yakınlarda bakıp alcam yaaa
Bu arada gözün aydın bebiş gelmiş sağlıkla mutlulukla büyüsün
Bn götürdüm hemşirelere ve dr lara dağıttımDogum yapan arkadaslar hastaneye ikramlik cikolata falan goturdunuz mu
Ben de 20 tane falan koyayim bariBn götürdüm hemşirelere ve dr lara dağıttım
Ben de götürdüm hem fotoğraf çekimi için hem de orda dağıttık güzel oluyor benceDogum yapan arkadaslar hastaneye ikramlik cikolata falan goturdunuz mu
Doğumdan sonra az da olsa göbekte şişlik gitmez mi kipeki ilk doğumdan kalan geceliğin artık bana olmaması
onda 2 xl yazıyor tam sarıyor, daha 9 hafta var doğuma o güne kadar olmaz artık
nete giriyorum 4xl - 5xl alayım diyorum bol olsun rahat olsun
kıtlık var anacım, yok doğru düzgün
Doğumdan sonra az da olsa göbekte şişlik gitmez mi ki
Gitse de bol bol olsun.Doğumdan sonra az da olsa göbekte şişlik gitmez mi ki
Bende diyorum gider biraz ama demek yine hamile giyim olmalı yada bolilk cocukta hatırladığım doğurmamışım gibiydi
en fazla 1 beden gitmişti, 6 sene geçti tam aklımda değil ama
Doğru dikişler olucak haklısın cnmGitse de bol bol olsun.
Ben doğumdan sonra anında eski kilo a döndüğüm halde hâlâ hamileliğin sonuna kadar giydiğim büyük beden pantolona devam ediyorum. Sezeryandan ötürü göbek deliğimin altında geçmeyen bir şişlik ve sık sık vuran sancı var. O yüzden eski pantolonlarımı giyip bel bölgeme baskı yapamam. Pijamada bile eşiminkileri giymeye devam ediyorum, neredeyse mideme kadar çekiyorum bellerini. Yoksa benimkilerin beli direk göbek deliğimin altına denk geliyor ve o canımı çok yakıyor.Doğru dikişler olucak haklısın cnm
Doktora söyledin mi canım enfeksiyon filan olmasın Şişlik varsa dikkat etBen doğumdan sonra anında eski kilo a döndüğüm halde hâlâ hamileliğin sonuna kadar giydiğim büyük beden pantolona devam ediyorum. Sezeryandan ötürü göbek deliğimin altında geçmeyen bir şişlik ve sık sık vuran sancı var. O yüzden eski pantolonlarımı giyip bel bölgeme baskı yapamam. Pijamada bile eşiminkileri giymeye devam ediyorum, neredeyse mideme kadar çekiyorum bellerini. Yoksa benimkilerin beli direk göbek deliğimin altına denk geliyor ve o canımı çok yakıyor.
Anladım cnm sağol önerin icin, bende diyodum cok giyemem diye ama sanırım bi süre onları giyerizBen doğumdan sonra anında eski kilo a döndüğüm halde hâlâ hamileliğin sonuna kadar giydiğim büyük beden pantolona devam ediyorum. Sezeryandan ötürü göbek deliğimin altında geçmeyen bir şişlik ve sık sık vuran sancı var. O yüzden eski pantolonlarımı giyip bel bölgeme baskı yapamam. Pijamada bile eşiminkileri giymeye devam ediyorum, neredeyse mideme kadar çekiyorum bellerini. Yoksa benimkilerin beli direk göbek deliğimin altına denk geliyor ve o canımı çok yakıyor.
Kadın doğum acile gittim de asistan doktor bir şey göremediğini söyledi. Sen yine de polikliniğe git dedi. Bu hafta doğumumu yaptıran doktora görüneceğim tekrar.Doktora söyledin mi canım enfeksiyon filan olmasın Şişlik varsa dikkat et
Hangisinden almıştınız marka model olarakBebek arabası için ayy iyi ki almışım
2-3 gündür kullanıyorum çok pratik müthiş hastanede bile kaç tane denk geldim
Bebek içindeyken kemer takılıyken aç kapa bile rahat oluyor
Şuan memnunumalmak istersen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?