- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Doona nın muadili foo fooHangisinden almıştınız marka model olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doona nın muadili foo fooHangisinden almıştınız marka model olarak
Almadım henüz lazım da olmadıDogum yapan anneler reflü yatağı almis miydiniz, kullanıyor musunuz ? Gerekli midir acep?
Bn aldım odadan odaya gezdiriyoruz şuan gayet kullanışlı bizim içinDogum yapan anneler reflü yatağı almis miydiniz, kullanıyor musunuz ? Gerekli midir acep?
Hangi model cnmBn aldım odadan odaya gezdiriyoruz şuan gayet kullanışlı bizim için
E bebekten kendi markasını aldımHangi model cnm
Sevi bebe kullanıyorum çok memnunum, ayak koruması ve kiraz çekirdeği yastığı olanlardan. Yastığı henüz kullanmadımDogum yapan anneler reflü yatağı almis miydiniz, kullanıyor musunuz ? Gerekli midir acep?
Evet öyle yapıcam.Çok teşekkür ederimBeşik alırsanız da dediğim gibi en az 70 cm olsun. 60 lık ların içine korumalıklar da girince iyice küçülüyor çünkü.
Çok teşekkür ediyorum5 yaşına kadar kullanılabilir yazıyor ama ben yeğenlerimden gördüğüm 3 yaşına kadar kullanabilirler. Benim yeğenlerim biraz yaramaz oldukları için o korkuluktan atlamaya filan çalıştılar. Kardeşim o yüzden açtı yataklarını.
Bence gerekli yanıma felan onunla yatırıyorum daha güvenli oluyor bence odadan odaya felan gezdiriyoruzDogum yapan anneler reflü yatağı almis miydiniz, kullanıyor musunuz ? Gerekli midir acep?
Siz hangi markayi aldinizBence gerekli yanıma felan onunla yatırıyorum daha güvenli oluyor bence odadan odaya felan gezdiriyoruz
Ben a101 veya bim ikisinden birine gelmişti denk gelip almıştım ustunde marka yazmıyor ama memnunum iş görüyorSiz hangi markayi aldiniz
Daha doğum yapmadım ama hip içeriği temiz anne sütüne yakın diye ne olur ne olmaz ben ondan aldımDogum yapan arkadaslar yenidogan bebek mamasi ne onerirsiniz hastaneye giderken alayim cantada olsun diye dsunuyorum
Himm aptemil bakiyordum ben de ama icerigini bilmiyorum tabiDaha doğum yapmadım ama hip içeriği temiz anne sütüne yakın diye ne olur ne olmaz ben ondan aldım
Hip ve sma bakabilirsin. Aptemili hiç araştırmadımHimm aptemil bakiyordum ben de ama icerigini bilmiyorum tabi
Dogum yapan arkadaslar yenidogan bebek mamasi ne onerirsiniz hastaneye giderken alayim cantada olsun diye dsunuyorum
Sagol canim 0-6 ay mi aldinHip ve sma bakabilirsin. Aptemili hiç araştırmadım
Himm bu ihtimal d3 var dogru soyluyorsunuzhastane size mama veriyor, daha sonra kullanamazsanız sütünüz çok olursa çöpe gider
Himm bu ihtimal d3 var dogru soyluyorsunuz