Ben de çişe gitmeyi unutur oldum.Gözün aydın canım. Yoğunluktan çok giremiyorum artık buraya. Sağ salim doğurduk şükürler olsun.Darısı tüm topik arkadaşlarımıza
Yok canım annem bi battaniye getirmişti onu kullandım.
Ne güzel merviiişBen de çişe gitmeyi unutur oldum.
Bin şükür bu günleri nasip edene.Ne güzel merviiişkeske tum unutkanlıklr bunbıdıklr için olsaa
Yok canım annem bi battaniye getirmişti onu kullandım.astronotu giydirisem atacam. Etiketlerim seni
Evet kullanıyorum çok anlayamadım ama çoğunluk memede.
Kac kilo dogmustu bebeğiniz acabaVe bez konusunda bilgi vereyim bn prima premıum care 2 no almıştım iyi ki öyle almışım hafif bol belden bant ayarı yapıldığı için sorun olmuyor iyi ki almışım çok memnun kaldık
60 lı paketti 5. Günümüz 17 tane kalmış yarın yeni paket alınacak
Pampers Aqua care ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım hastanede ve gece kullanıyorum Pamukları gündüz kullanıyorum çok güzeller
3.850 doğduKac kilo dogmustu bebeğiniz acaba
Maşallah bende kac numara ile baslasam dıye arastırıyorumda bır suredır o yüzden sordum 0 yada 1 düşünmüştüm ama sen 2 dedın ya ondan sormak istedım kiloyu3.850 doğdu
Gebeligim boyunca ne sancı ne kasılma yaşadım.Dogum yaptığım günün sabahı belimden kasığıma vuran sancım başlamıştı.İlk defa o zaman anladım farklı bısi yaşadığımı.Bu tamamen benim tecrübem belki sizinki sancı degildir.Bi nst ye bağlansaniz mi acaba?Doğum yapan anneler size sorum var dün nstye girdim sancı çıktı dr.ciger geliştirici iğne verdi dün bugün vuruldum fitil hap verdi iki hafta daha dursa iyi olur dedi Dr.
Ama bu sabahtan beri belimde ağrı kasigima vuran cinsten ilk defa böle ağrı oluyor normal mi yoksa korkmaliyim bilemedim
Dr um Perşembe tekrar nst dedi eğer yarında böyle olursa gitmeyi düşünüyorum zaten saol bilgin için evet tarifi zor bir ağrı oluyorGebeligim boyunca ne sancı ne kasılma yaşadım.Dogum yaptığım günün sabahı belimden kasığıma vuran sancım başlamıştı.İlk defa o zaman anladım farklı bısi yaşadığımı.Bu tamamen benim tecrübem belki sizinki sancı degildir.Bi nst ye bağlansaniz mi acaba?
Teşekkür ediorumDr um Perşembe tekrar nst dedi eğer yarında böyle olursa gitmeyi düşünüyorum zaten saol bilgin için evet tarifi zor bir ağrı oluyor
Bu arada bevladınız da analı babalı büyüsün bahtı kaderi güzel.olsun ins
Deneyecem saol cnmB BitterCikilata canım bizim bezimiz de Prima premium care.Cok memnunuz.Pisik kremimiz de Chicco 4 in 1 ondan da çok memnunuz.Hem mis gibi kokuo,hem de hiç pisik yaşamadık.Denemek isteyenlere kızım 3400 Gr doğdu premium care 1 numarayla başladık.
Bu seneki genişlerimizin maşallahı var Rabbim nazarlardan korusunB BitterCikilata canım bizim bezimiz de Prima premium care.Cok memnunuz.Pisik kremimiz de Chicco 4 in 1 ondan da çok memnunuz.Hem mis gibi kokuo,hem de hiç pisik yaşamadık.Denemek isteyenlere kızım 3400 Gr doğdu premium care 1 numarayla başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?