- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
3.850 doğduDoktor 3700 deyince aklima takildi doguma kadar 4 u gecerse olurmu acavs diye
Ödem oluyor inecek biraz olur ya 0-3 ay giydirdim bugün kolu bi kat katladım pijama bol ama sırıtmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.850 doğduDoktor 3700 deyince aklima takildi doguma kadar 4 u gecerse olurmu acavs diye
Kac kilo dogdu merve seninkinede iri diyorlardi galibaBen insallah yarin giydirir bol da olsa ne kadar bol geldiğini söylerim. Benimki normal doğdu.
Bende 2 takim yenidogan 1 tane yenidogan tulun koymuştum 1 tane de 3 6 ay koydum ne olur ne olmaz diye3.850 doğdu
Ödem oluyor inecek biraz olur ya 0-3 ay giydirdim bugün kolu bi kat katladım pijama bol ama sırıtmıyor
3430 çıktı yavrum. Tombik diyolar yine ama normal bence. Son zamanlar ölçümlerde hep oynaklık oldu zaten bi gün önce 3600 ölçtüm ama o kadar değil bence büyük göründü dedi aynen de öyle oldu. Henüz çıplak kızım.Kac kilo dogdu merve seninkinede iri diyorlardi galiba
Niye ciplak minnosun tatlım insAllah benim olcumde de bi hata olmuştur cok kafama taktim sabahtan beri3430 çıktı yavrum. Tombik diyolar yine ama normal bence. Son zamanlar ölçümlerde hep oynaklık oldu zaten bi gün önce 3600 ölçtüm ama o kadar değil bence büyük göründü dedi aynen de öyle oldu. Henüz çıplak kızım.
Küvozde yavrum yarın alıp eve gitcem inşallah.Niye ciplak minnosun tatlım insAllah benim olcumde de bi hata olmuştur cok kafama taktim sabahtan beri
Boyu kaç boyu, basketbolcu olacaktı en son3430 çıktı yavrum. Tombik diyolar yine ama normal bence. Son zamanlar ölçümlerde hep oynaklık oldu zaten bi gün önce 3600 ölçtüm ama o kadar değil bence büyük göründü dedi aynen de öyle oldu. Henüz çıplak kızım.
Önemli birşey yok degilmi?Küvozde yavrum yarın alıp eve gitcem inşallah.
49 cüce baaketçiBoyu kaç boyu, basketbolcu olacaktı en son
Yok canım atlattık şükür.Önemli birşey yok degilmi?
Ulan boşuna psikolojimi bozdu sizin doktorlar49 cüce baaketçi
Doktor da bisey demiyodu ki biz fl ölçüyoduk çok biliyoz ya her u.Ulan boşuna psikolojimi bozdu sizin doktorlar
Fazla ölçmüşler işte. Benim dr da doğumdan bir hafta önce 52 cm 3450 gram demişti. Perinatolojideki Dr 49 cm 3350 demişti. Dedim bakalım kim tutturacak. İkisi de tutmadıDoktor da bisey demiyodu ki biz fl ölçüyoduk çok biliyoz ya her u.
Kaç olmuştu.benim flye gore şu an 60 cm filan doğurmam geekecekti artık sonları hesaplamadım.Fazla ölçmüşler işte. Benim dr da doğumdan bir hafta önce 52 cm 3450 gram demişti. Perinatolojideki Dr 49 cm 3350 demişti. Dedim bakalım kim tutturacak. İkisi de tutmadı
Amin insallah canım daha pürüzsüzce.
Bizimki de 3370/51 teyzesi. Minnak bir kafası var. Normal olabilecek olsa kolayca doğarmışKaç olmuştu.benim flye gore şu an 60 cm filan doğurmam geekecekti artık sonları hesaplamadım.
Benimki kocaman babası kıliklıBizimki de 3370/51 teyzesi. Minnak bir kafası var. Normal olabilecek olsa kolayca doğarmış
Koca kafali küçük insanBenimki kocaman babası kıliklı