- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
Aynen öyle aliriz hemen bir yerdenDuruma göre bakarsın cnm
İhtiyaç olursa çabuk bulunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle aliriz hemen bir yerdenDuruma göre bakarsın cnm
İhtiyaç olursa çabuk bulunuyor
Göğüs ucu kremi Kalkan ile birlikte şart bence..Bazı hastaneler veriyormuş ama benimkisi vermiyordu kendim götürdümKizlar ben simdi dogum cantami hazırladım
Bebek için 4 takim kıyafet ( icinde sapka ve eldiveni dahil)
5 adet zıbın
3 adet çorap
3 adet ağız bezi
20 adet bez
Islak mendil
Temizleme pamugu
Alt acma örtüsü
1 adet penye 1 adet müslin 1 adet kalin battaniye
Pisik kremi
Kendim icin
2 takim pijama
1 adet hirka
Corap
Depend ve bir kac tane normal ped
2 adet ic çamaşırı
2 adet atlet
Sütyen
5 adet göğüs pedi
Göğüs kalkani
Havlu kagit islak mendil vs koydum
Sizce eksik yada fazlam varmi?
Terlikleri unutma papatya.. Ve de kisisel bakim urunleri(tarak, dis fircasi, havlu vs)Kizlar ben simdi dogum cantami hazırladım
Bebek için 4 takim kıyafet ( icinde sapka ve eldiveni dahil)
5 adet zıbın
3 adet çorap
3 adet ağız bezi
20 adet bez
Islak mendil
Temizleme pamugu
Alt acma örtüsü
1 adet penye 1 adet müslin 1 adet kalin battaniye
Pisik kremi
Kendim icin
2 takim pijama
1 adet hirka
Corap
Depend ve bir kac tane normal ped
2 adet ic çamaşırı
2 adet atlet
Sütyen
5 adet göğüs pedi
Göğüs kalkani
Havlu kagit islak mendil vs koydum
Sizce eksik yada fazlam varmi?
Yok bitanem goturmedim keşke goturseymisim dedim.Benim en büyük kurtaricim emzirirkensen napiosun son durumlar netherealsinner emzirme yastığını hastaneye de götürmüşmüydün
Aaa evet terlikte koydum unutmusum yazmayı kuzumTerlikleri unutma papatya.. Ve de kisisel bakim urunleri(tarak, dis fircasi, havlu vs)
Ya ben onu almadim daha doguma kadar alirsam koyucam canımGöğüs ucu kremi Kalkan ile birlikte şart bence..Bazı hastaneler veriyormuş ama benimkisi vermiyordu kendim götürdüm
Sen çok memnun kaldım diyince dedim sorum hastaneye iyiyse çantama koyayımYok bitanem goturmedim keşke goturseymisim dedim.Benim en büyük kurtaricim emzirirkensen napiosun son durumlar ne
Kalkanın içinde biriken süt bebeğe verilmemeli diye biliyordum ben beklemiş süt olduğu için. Hatta philips avent kalkanı anlatan bi kadın vardı youtube videosu kısa bişey aventin kendi videosuydu sanırım o da orda kesinlikle içinde birikeni vermeyin diyodu. İstersen bi doktora sor canımKızlaaar naçizane tavsiyelerde bulunmaya geldim. Ben plastik göğüs ucu kalkanı almıştım mycey marka. Çok memnunum. Göğüsten akan süt içinde birikiyor, enjektör ile emzirmeden önce oğluma veriyorum. Hem süt ziyan olmuyor, hem göğüs pedi kullanamıyorum ben kaşıntı yapıyor o açıdan çok memnun kaldım. Emzirdikten sonra azıcık göğüsleri sıkıp sütümü uçlara sürüyorum, kalkanı takıyorum. Hiç yara olmadı.
Bir de kiwi marka elektrikli pompa almıştım. İlk günler göğüsler tam boşalmayınca şişlik ve ağrı oluştu. Sağdık rahatladı. Şimdi de sütüm çok olur oğlum bitiremezse sağıyorum. Vücut yenisini üretecek nasıl olsa. İnanılmaz rahat ediyorum.
Emzirme yastığı almadım. Hâlâ da ihtiyaç duymadım. Kişiye göre oldukça değişken bir ihtiyaç herhalde.
Oda sıcaklığında üç saate kadar bekleyebiliyormus süt canım. Biz zaten saat başı uyanmazsa kendimiz uyandırıyoruz, öyle dediler. En fazla 1 saatlik süt olmuş oluyor ama genelde birini emerken diğerinden akan süt oluyor. Bakıyorum başta ikisi de boş çünkü.Kalkanın içinde biriken süt bebeğe verilmemeli diye biliyordum ben beklemiş süt olduğu için. Hatta philips avent kalkanı anlatan bi kadın vardı youtube videosu kısa bişey aventin kendi videosuydu sanırım o da orda kesinlikle içinde birikeni vermeyin diyodu. İstersen bi doktora sor canım
Yaaa çok az kaldiiiii yuppii sen de kavusuosunnnmüsait olunca haberdar et bizi de.Sen çok memnun kaldım diyince dedim sorum hastaneye iyiyse çantama koyayım
O zmn koyuyorum
Bnde iyiyim şükür 2 Aralık olan günümü dr yarına aldı Az kalsın bugün doğuruyordum
İnşallah yarın doğum
Senin aldıkların anca sığmıştırYaaa ben var ya koskoca en büyük boy bı valiz hazırladım wallahi hicbisi kullanamadan eve geldim.
Yaaa çok az kaldiiiii yuppii sen de kavusuosunnnmüsait olunca haberdar et bizi de.
hadi Mervecim, gözün aydın.therealsinner ben yarın sezaryen
Insallah yazarım arada canım.hadi Mervecim, gözün aydın.
Allah kolay bir doğum nasip etsin. Bekliyoruz güzel haberlerini Mümkün oldukça mesaj at bize de. Meraktan çatlarız
Canim 16 50 de dogdu minik kiz spinal oldum hizli gecti sukurcok sukur odamizdayiz suan biraz kanamam fazla imis kontrol altinda bakiolar bir de agrilar basladi bakalmWhiterose89 canım naptın nasılsınız?Müsait olunca haberdar et bizi de