Sağlıcakla gelsin inşallah yavruntherealsinner ben yarın sezaryen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla gelsin inşallah yavruntherealsinner ben yarın sezaryen
fiyatı uygun gerçekten çok teşekkür ederizMycey Yeni Kundak - Kız, P Mycey Yeni Kundak - Kız, P : Amazon.com.tr: Bebek
Bu var uygun fiyatlı aklında kalacağına almak istersen olabilir.
Canımmm bana da doktor geçen haftadan sonra her an hazırlıklı ol dedi. Kafamdaki soru işaretlerini de bitirdim. İşle de alakamı kesebilsem doğumu bekleyeceğim.@Nihal Shibuya Nihalcim ya 33 haftalık olmuşsun.Az kaldı
Amin çok teşekkür ederim.Sağlıcakla gelsin inşallah yavrun
Yaaaa gözünüz aydinnn,hayırlı uğurlu olsun minik kızınızağrılar gecicek kuşum.İlk gün çok normal sonra öyle bı azalıp ki sen bile inanamicaksin.Gule güle büyütün miniginiziCanim 16 50 de dogdu minik kiz spinal oldum hizli gecti sukurcok sukur odamizdayiz suan biraz kanamam fazla imis kontrol altinda bakiolar bir de agrilar basladi bakalm
Tanımamakta birbirimizi destek oldukB BitterCikilata yarın sıra sen ve merve deayy çok heyecanliiiiiya kızlar sanki yakın arkadaşlarım doğuma gidiyle heyecanlıyım ki
Pamugum uyuyo.Beyaz peynirli pogacam o benimyarın gerçekten yüzünü goruceksin,elini tutcaksin.Cooook güzel yaa cokkkkTanımamakta birbirimizi destek olduk
Kalpler bir
Bnde çok heyecanlıyım kızçemin yüzünü nihayet görcez pek nazlıydı hiç göstermedi
Senin pamuk kız napıyor
Bi meme bi kaka demi
Tontiş ayaklarından ısır yerimedePamugum uyuyo.Beyaz peynirli pogacam o benimyarın gerçekten yüzünü goruceksin,elini tutcaksin.Cooook güzel yaa cokkkk
Amin canim benimmm ya cok fena agrim var dua edin insallahh ayy yarin cikarablrz diyorlar napcm ben:)Yaaaa gözünüz aydinnn,hayırlı uğurlu olsun minik kızınızağrılar gecicek kuşum.İlk gün çok normal sonra öyle bı azalıp ki sen bile inanamicaksin.Gule güle büyütün miniginizi
Bittercim, hayatım sana da bol şans, başarılar Güzelce doğur. Bekliyoruz güzel haberleriniBnde iyiyim şükür 2 Aralık olan günümü dr yarına aldı Az kalsın bugün doğuruyordum
İnşallah yarın doğum
Hepsi gecicek hiiic merak etmeAmin canim benimmm ya cok fena agrim var dua edin insallahh ayy yarin cikarablrz diyorlar napcm ben:)
Merhaba kızlar. Ben doğurdum. Bebişim 37+3 haftalıkken, 28 Kasım sabahı aniden gelmek istedi, suyum geldi.
08.52 oğluşumun doğum saati.
Darısı hepinizin başına.
Henüz değil 10 gibi alacakalarmış.
Henüz değil 10 gibi alacakalarmış.
Ay hadi az kaldı. Sağ salim, kolaylıkla olsun, devamında da kolaylıkla iyileşsin inşallahHenüz değil 10 gibi alacakalarmış.