- 13 Ocak 2020
- 44.614
- 168.097
- 33
Amin canım hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah.Sağlıkla kavuşun inşallah cnm bol olsun sütünüz, uslu akıllı bi prenses olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah.Sağlıkla kavuşun inşallah cnm bol olsun sütünüz, uslu akıllı bi prenses olsun inşallah
Ay ben alıntılamıș cevap yazmamışım kusura bakmaİsofix derken aparatını diyorsun demi o yok kemer yerleri var ordan geçiriliyor
Henüz bebek doğmadığı için pek tücrebem olmadı kullanmaya
Tabi bi de bebe severse arabada durmayı
Tam bi oto koltuğu değil ama iş görür yine 1 yaşa kadar
Nette var bilgi alabilirsin de satıcılar yine daha iyi bilgi veriyor bn şekline taşıma için tek götürüp getirirken özellikle kaldır indir çıkarma olmamam yönü cezbetti bi de ağır değil hafif portatif
İstanbuldayımAy ben alıntılamıș cevap yazmamışım kusura bakma
Beni de çok cezbetti özellikleri. Ben bu senin muadilini nerden bulabilirim ya nette yok. Hangi şehirdesin Ankaradır inşallah gider alırım ordan
Hadi sağlıcakla kavuşun merve.therealsinner ben yarın sezaryen
Kullanmaya başlayınca yorumumu yazarım inşallahAy ben alıntılamıș cevap yazmamışım kusura bakma
Beni de çok cezbetti özellikleri. Ben bu senin muadilini nerden bulabilirim ya nette yok. Hangi şehirdesin Ankaradır inşallah gider alırım ordan
TişikkirlirHadi sağlıcakla kavuşun merve.
Sağlıkla inşallahKullanmaya başlayınca yorumumu yazarım inşallah
Bi o var orda da tükenmiş ya başka kimse satmıyorİstanbuldayım
Attığım link var trendyolda
Gözün aydın sağ salim kavuşun kızınla inşallah, sonunda kucaklayıp o cennet kokusunu içine çekeceksintherealsinner ben yarın sezaryen
Satıcı sorarsan stok varsa açıyorBi o var orda da tükenmiş ya başka kimse satmıyor
therealsinner ben yarın sezaryen
Hayirli olsun merve saglikla al eylülcüğü kucağınatherealsinner ben yarın sezaryen
Gözün aydın sağ salim kavuşun kızınla inşallah, sonunda kucaklayıp o cennet kokusunu içine çekeceksin
Gözün aydın , sağlıkla doğsun , darısı başımıza . Sonunda giydirebileceksin kızına aldıklarını :)
Hayirli olsun merve saglikla al eylülcüğü kucağına
Ayyy Mervemmmm hadi gözün aydın bitanemmm.Yarin kavusuosunuzzz.Yaaa çok duygulandımmmm.Hayirlisiyla gelsin minnoş Eylül hanimmhaberdar et müsait oldukça.therealsinner ben yarın sezaryen
Yoo gayet yeterliKizlar ben simdi dogum cantami hazırladım
Bebek için 4 takim kıyafet ( icinde sapka ve eldiveni dahil)
5 adet zıbın
3 adet çorap
3 adet ağız bezi
20 adet bez
Islak mendil
Temizleme pamugu
Alt acma örtüsü
1 adet penye 1 adet müslin 1 adet kalin battaniye
Pisik kremi
Kendim icin
2 takim pijama
1 adet hirka