Döküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahuOkudugum yorumlara göre hepsi öyleymiş ya hem kokuyo hem dökülüyomuş chicco nunda öyle olunca uygun fiyatlı diye baby plus aldım ben bide kagıt törpüsü olmasına dikkat ettim ilk zamanlar için lazım olcak
Ben e bebekten takım ikili tarak aldim canım Chicco nun henüz açmadım paketi ama Chicco diye aldım kalitelidir herhalde dedim aldım wala.Döküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahu
Amazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?Ben vose marka tarak aldım Mervecim çok güzel ve dökülmüyor. Tırnak makası setini Chicco almıştım Amazon sitesinin indiriminden.
Amazon tr den alışveriş yaptım ben canım.Hamile kulodu almıştım güvenilir.Amazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?
İnşallah iyi çıkarBen e bebekten takım ikili tarak aldim canım Chicco nun henüz açmadım paketi ama Chicco diye aldım kalitelidir herhalde dedim aldım wala.
Cok güzelmiş canımKizlarrrr yavrusumun kapı süsü geldiiii
Zara home da var bebek fırçası çok güzelDöküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahu
Benim bebelerime olmadı hic canımTek sefere de razıyım kuzum ya yeter ki olsun.
Kuzum sana da yolluorum bak orda yazılı satıcı.Cok güzelmiş canımgüle güle kullanın ,bunu nereden sipariş verdin ?
Çok teşekkür ederim canımKuzum sana da yolluorum bak orda yazılı satıcı.
Tamam canım bakacağımZara home da var bebek fırçası çok güzel
Yoyko hangi model çanta aldınız.benim de yoyko marka çantam elite modeli ve aşırı aşırı mükemmelBen gece aldım bilebi tane yoyko canta
Birde infantino oyun halısına 130 lira ödedim
Oyun halısı 1 liraya geldi
İns memnun kalırım
Dandik gelmezler
Peki ilk zamanlar İçin puset gerekli olmayacak mı direk bu arabaya yatırabilir misin ?Yok kabin tipi olanlardan bu Eki Görüntüle 2937368
Kızlar hastane çıkışımız geldi aşık oldum,bayıldım ama bı sorunum var.Takimin üzerinde 50 cm yazio bizim minnoş 2 hafta önce 47 cm idi.Ya olur mu ki bu takım.Duduk gibi kalmaz inşallah üzerinde.Trendyoldan aldım takımların açıklamasında kaç cm olduğu da yazmiodu.Ne dusunuosunuz kızlar
benim oğlum 53 cm doğmuştu hemen de uzuyorlar
hastane günü tek seferlik olur büyük ihtimalle
Olur olur sadece kisa giyer benim de bebem iki hafta önce 47 cmdi bugün kontrol var bakalım ne durumda
Senin kız 1.60 boyunda doğmaz inşallahOlur olur sadece kisa giyer benim de bebem iki hafta önce 47 cmdi bugün kontrol var bakalım ne durumda
Ne yiyip ne içiyonuz anacım, hepsi doğuştan basketbolcu maşallahbenim tosbiğim 45 cm olmuş bugün. Anne babası gibi sonradan açılacak herhalde
Ben çok saçma besleniyorum hiç bana sormaNe yiyip ne içiyonuz anacım, hepsi doğuştan basketbolcu maşallahbenim tosbiğim 45 cm olmuş bugün. Anne babası gibi sonradan açılacak herhalde
Negzel anasından uzun olur.Senin kız 1.60 boyunda doğmaz inşallah
Şuan nasıl boylu muBenim bebelerime olmadı hic canım
55 cm doğmuştubence senin bebede boylu olacak gibi
Belki bir kere giyebilir