- 10 Ekim 2019
- 2.836
- 2.348
- 34
Dun trendyolda görmüştüm. Tavsiye için t3sekkur ederim. Bir kaç farklı bebek mağazasında deneme amaçlı bebeğimi kangurunun içine koyduğumda çığlığı bastı. Galiba biraz daha uygun fiyatlı bir şey alacağım. Elimde kalacak gibi görünüyorBen bebeğim doğduğundan beri baby boroosh kullanıyorum. Çok memnunum bacakları da m oluyor. Çift yönlü olanlar da sorun oluyor dediler o yüzden bunu aldım. Çocuğun bedenine göre şekil aldığı için de çok iyi. Bebeğim uykuya ne zaman dirense ya da ağlama krizine girse anında kanguruya koyuyorum. 5 dakika içinde uyuyor.
Dolaptan ikinci el bakabilirsiniz çok temizler oluyor. Ve evde sakince güzelce takarsanız çook işe yarıyor. Benim dışarı çıkabilmemin başka yolu yoktu. Arabasında assssla durmuyodu. Evde deneme taşımaları yaptım alıştı. Kanguruyla dışarı çıkıyodum uyuyodu 2 saat gezip gelebiliyodum. Bir daha çocuk yaparsam eğer sling alıp yenidoğandan itibaren taşıyacam. Sonra kanguruyla devam edecem.Dun trendyolda görmüştüm. Tavsiye için t3sekkur ederim. Bir kaç farklı bebek mağazasında deneme amaçlı bebeğimi kangurunun içine koyduğumda çığlığı bastı. Galiba biraz daha uygun fiyatlı bir şey alacağım. Elimde kalacak gibi görünüyor
Ebebektan alıyorum 2 senedir memnunum.Güzel anneler bebeğiniz için hangi uyku tulumu markasını kullanıyorsunuz?
Ben lcw kullanıyorum ama dün güncel fiyatları gördüm başka marka da alınabilir o fiyataGüzel anneler bebeğiniz için hangi uyku tulumu markasını kullanıyorsunuz?
Hello baby mi kullanıyorsun, başka marka da oluyor galiba, 1 tog almak istiyorum dün baktım internetten ama cesaret edemedimEbebektan alıyorum 2 senedir memnunum.
Hellobaby 1 tog ev 21 22 maks 23 olur çook terliyo Eylüll tej atletle yatıyoBen lcw kullanıyorum ama dün güncel fiyatları gördüm başka marka da alınabilir o fiyatakalın istiyorsanız andywawa öneririm
Hello baby mi kullanıyorsun, başka marka da oluyor galiba, 1 tog almak istiyorum dün baktım internetten ama cesaret edemedim
Ben de 9 aylık var, 10 aylık begeğime giydiriyordum ancak küçük gelmeye başladı tabi. Bacak boyu kısa ve ayakları açıkta kalıyor diye ebebek elemiştim.Ebebektan alıyorum 2 senedir memnunum.
Ben lcw kullanıyorum ama dün güncel fiyatları gördüm başka marka da alınabilir o fiyatakalın istiyorsanız andywawa öneririm
Hello baby mi kullanıyorsun, başka marka da oluyor galiba, 1 tog almak istiyorum dün baktım internetten ama cesaret edemedim
Evet bacak boyu kısa gerçekten ben de slumbersac gibi bir model alayım dedim ama uzun kolluda 1 tog lcw ve ebebekte vardı. Lcwdaki pembeydi ebebkteki su yeşili. O yüzden ebebek aldım mavi yeşil tonları yatakta daha rahatlafıcı geliyo bana. 2 yaş olmadı daha bebe 4 yaş aldım yığılıyo güzel oluyo.Ben de 9 aylık var, 10 aylık begeğime giydiriyordum ancak küçük gelmeye başladı tabi. Bacak boyu kısa ve ayakları açıkta kalıyor diye ebebek elemiştim.