Sen de yaz de ki kedi bebeğinize kesin şunu alın diyerekten...Hayırlı olsun kuzuu uppben bilemenko kedi evlat edineceklere anca yardımcı olabilirim
Çalışmaya devam edeceksen süt sağma makinesiTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Ben çalşmıyorum ama çalışan arkadaşlarımıza fikir olur.Çalışmaya devam edeceksen süt sağma makinesi
Simikli mi olcak bebemizKesinlikle burun aspiratörü :)))
Ya ilk karar verdiğim şeylerden biri bebek arabası. Ama tabi kısmet ne zaman alırım?Bebek arabası en son alınacak şeymiş yeğenimde öğrendik bunu. Çok fazla kıyafet de almayın giydiremiyorsunuz öyle hızlı büyüyorlar ki.Onun dışında ana kucağı vs gibi şeyleri denemeden bilemiyorsunuz bazı bebekler bayılıyor bazıları asla yatmıyor. Bol bol alt açma bezi lazım ondan stoklayın ama :)
Aşırı duygulanıyorum bu aralar yineTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Bende yerimi şöyle bi alayım banada lazım alıcak bu konular, takipteyimTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Ah evet bir sürü gereksiz parça ve gereksiz pahalı oluyor ayaklı , eldivenli tulumlar daha kullanışlı geliyor bana daHastane çıkışı olarak da çok fazla almaya gerek yok zaten içindeki bazı şeyler kullanılmıyor içeriğine dikkat ederek alırsan daha iyi olur külot çıkıyor bazisindan. Külot kullanmadim hiç, kullanan da görmedim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?