- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Evet kahverengi kısmı ağıza verilecek öyle yarım yamalak verirsen yara olur bu sefer sen çok acı çekersinMeme ucunun olup olmaması emzirmeye engel değil diyorlardı, zaten tum kahverengi kısmı ağzına almalı diye. Öyle mi acaba? Benim hiç ucu yok hala
Bnmde çıktı baya bayaMeme ucu çıkarıcı bişi görmüştüm nette kızlar.İsterseniz nolur nolmaz diye temin edin bı tane.Benim meme ucum kaybolmadi aksine daha çok çıktı ve aşırı aşırı büyüdüler yere göğe sigamaz oldum
benimde gebelikle birlikte baya çıktı önceden dümdüzdü meme ucum şuanda biraz biraz büyüdü inşAllah biraz daha büyür doğuma kadarMeme ucu çıkarıcı bişi görmüştüm nette kızlar.İsterseniz nolur nolmaz diye temin edin bı tane.Benim meme ucum kaybolmadi aksine daha çok çıktı ve aşırı aşırı büyüdüler yere göğe sigamaz oldum
Emdikçe çıkar bence de. Hatta duşta falan da biraz çıkıyor ama sonra kayboluyor. Benim korkum ilk emzirirken hiç alamamasıben bu endişemi annemlede paylaştım annem benimde hiç yoktu gayet güzel emdi çocuk zaten emdikçe çıktı korkma tutar dedi ama yinede tedirgin oluyorum
Zaten verilecek başka bi yeri yok mememinEvet kahverengi kısmı ağıza verilecek öyle yarım yamalak verirsen yara olur bu sefer sen çok acı çekersin
Bazen tek ucunu veriyorlar bu sefer yara oluyor onu demek istedimEmdikçe çıkar bence de. Hatta duşta falan da biraz çıkıyor ama sonra kayboluyor. Benim korkum ilk emzirirken hiç alamaması
Zaten verilecek başka bi yeri yok mememin
Kızlar günaydın sonunda bekleyişlerim dönüş aldı oğlumun bebek arabasını amcası alacakmış marka model istemiş benim pek bir fikrim yok hangi bebek arabasını önerirsiniz?
inşAllah hemencecik kavrar yavruşlar ben kaşık biberon aldım bir tane ucuzundan hemen tutamazsa aç kalmasın en azından sağıp veririm yada mama veririm dye düşünüyorumEmdikçe çıkar bence de. Hatta duşta falan da biraz çıkıyor ama sonra kayboluyor. Benim korkum ilk emzirirken hiç alamaması
Zaten verilecek başka bi yeri yok mememin
Benim meme ucu zaten büyüktü inşallah tutabilirMeme ucu çıkarıcı bişi görmüştüm nette kızlar.İsterseniz nolur nolmaz diye temin edin bı tane.Benim meme ucum kaybolmadi aksine daha çok çıktı ve aşırı aşırı büyüdüler yere göğe sigamaz oldum
Olur bence canım ama çok uzun süre kullanamazKızlar hastane çıkışımız geldi aşık oldum,bayıldım ama bı sorunum var.Takimin üzerinde 50 cm yazio bizim minnoş 2 hafta önce 47 cm idi.Ya olur mu ki bu takım.Duduk gibi kalmaz inşallah üzerinde.Trendyoldan aldım takımların açıklamasında kaç cm olduğu da yazmiodu.Ne dusunuosunuz kızlar
çok şanlısınızBenim meme ucu zaten büyüktü inşallah tutabilir
Kızlar hastane çıkışımız geldi aşık oldum,bayıldım ama bı sorunum var.Takimin üzerinde 50 cm yazio bizim minnoş 2 hafta önce 47 cm idi.Ya olur mu ki bu takım.Duduk gibi kalmaz inşallah üzerinde.Trendyoldan aldım takımların açıklamasında kaç cm olduğu da yazmiodu.Ne dusunuosunuz kızlar
Bebegim 4 aylik ama 6/9 ay kıyafetleri giyiyor bence risk almayın. Bir sonraki mevsim için alın en fazlaKızlar kızlar e bebeğin internet sitesinde yazlık kıyafetler 20 TL. Baya da güzeller. Hazır bu fiyattayken alsak mı? Acaba bizim bebelere beden olarak ne almak gerekir?
Tek sefere de razıyım kuzum ya yeter ki olsun.benim oğlum 53 cm doğmuştu hemen de uzuyorlar
hastane günü tek seferlik olur büyük ihtimalle
Tek sefere de razıyım kuzum ya yeter ki olsun.
Olur olur sadece kisa giyer benim de bebem iki hafta önce 47 cmdi bugün kontrol var bakalım ne durumdaKızlar hastane çıkışımız geldi aşık oldum,bayıldım ama bı sorunum var.Takimin üzerinde 50 cm yazio bizim minnoş 2 hafta önce 47 cm idi.Ya olur mu ki bu takım.Duduk gibi kalmaz inşallah üzerinde.Trendyoldan aldım takımların açıklamasında kaç cm olduğu da yazmiodu.Ne dusunuosunuz kızlar